dimecres, 23 de gener del 2008

L'Ajuntament de Sils (IdS-PSC-PSOE) actualitza el web municipal després d'una informació al bloc d'ICV



Esperpèntica situació la viscuda aquest matí, després que des del bloc dels amics i amigues d'ICV informessin al seu bloc de la manca de informació que s’estava produint des del web municipal on la darrera noticia publicada era del passat 14 de desembre de 2007, L'ajuntament ha penjat una única notícia de data 23 de gener de 2008.




Des d'ICV, però s'ho han pres amb humor, en un nou escrit


La gestió del web de l'ajuntament és pèssima. Tot i anunciar l'activació del domini sils.cat al novembre encara no està actiu, les actes de les comissions informatives no es pengen i la dels plens i juntes de govern amb un retard considerable.

A més, i com ja vaig fer públic fa un mes la salutació del batlle continua mantenint un llenguatge sexista que ens exclou a les dones i a les regidores de la seva salutació.

Per estar informats els silenc i silenques depenem de les iniciatives personals de la comunitat blocaire de Sils que fem una feina altruista, per subsanar les mancances del web que paga l'ajuntament amb els impostos dels silens i silenques. Lamentable.

Al darrer Ple Municipal l'alcalde de Sils, va manifestar que no mira els blocs de Sils perquè no li agradaven les "tafaneries". Més lamentable encara.

1 comentari:

Anònim ha dit...

QUE PENA QUE DAN ESTO SOCIALISTAS O INDEPENDENTISTAS QUE SON VOSOTROS LO SABEIS LA PROXIMA OPOSICION