dimarts, 15 de gener del 2008

L'Ajuntament de Sils, no ha remès cap notificació de variació dels òrgans ni denominació de Vallcanera al Registre de la Generalitat

A data d’avui, al registre oficial de la Generalitat de Catalunya on s’inscriuen els actes de totes les entitats urbanístiques col·laboradores de la nació catalana, no ha rebut cap notificació de canvi de composició d’òrgans, ni de denominació, ni estatutàries per part de l’ajuntament de Sils, respecte la urbanització Vallcanera. Això suposa un greu entrebanc en l’estratègia de qui dia passa any empeny i que el tema acabi als tribunals administratius atès que aquest regristre urbanístic de la Generalitat és el que dona fe pública de la situació de les ECUs davant la totalitat de la ciutadania no només de Sils o Catalunya, ni de l’estat espanyol, sinó també davant tota la Unió Europea.

Així, amb data d’avui l’últim assentament correspon al 2004 i és la inscripció de la Junta que presidia el Sr. Joan Manel Solà que continua constant com a president de l'Entitat tot i que va informar en data 18 d'abril de 2007 de la seva renúncia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara l'enganxina farà correr l'alcalde per inscriure no se sap què... jajaja

Anònim ha dit...

Ja els val a aquests de la junta, estan agafats com una paparra i segurament inflant-se a costa de les altres sota la responsabilitat d'un altre. ¡¡Això acaba als tribunals fix!!