dijous, 31 de gener del 2008

L'alcalde (IdS-PSC-PSOE) exigeix obres per a la recepció de les urbanitzacions no contemplades als seus Plans parcials


L'alcalde de Sils (IdS-PSC-PSOE) ha contestat a veïns i veïnes de Vallcanera sobre necessitat de realitzar unes obres que no estan contemplades al Pla parcial aprovat al seu dia per tal de poder recepcionar la urbanització Vallcanera, així com Les Comes i King Parc. Fonts expertes consultades des del Bloc ens confirmen que aquestes obres excedeixen de l’obligació de mantenir la urbanització executada en compliment del pla parcial aprovat el seu dia i suposen millores i reforma del mateix pla que no poden servir d'excusa per evitar la recepció municipal. Com exemple, diuen que si aquestes obres tenen una durada de vint-i-cinc anys, és del tot segur que hauran sorgit, passat aquest temps, noves normes públiques en instal·lacions i serveis i seria "com el peix que es mossega la cua", afirmen.

Les mateixes fonts, asseguren que les urbanitzacions fa anys que haurien d'haver estat recepcionades i que les obres a executar un cop constituïda Entitat de Conservació o finalitzat el pla per la Junta de Compensació, com a màxim només es podrien cobrir amb contribucions especials - un dels tres tipus de tributs que preveu el sistema fiscal públic - per part de l'administarció municipal i d'acord amb el veïnat, o bé, per la via del pressupost ordinari com passa a la resta de nuclis a Sils.
Altres fonts, ratifiquen aquesta visió i apunten que possiblement aquesta contesta es basa en la voluntat exclusiva del secretari municipal.

Cansada de contactar des del Bloc amb l'alcalde de Sils (IdS-PSC-PSOE) , els membres de l'equip de govern i el grup IdS, sense que atenguin el meus e-mails, si volen dir la seva que deixin comentari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els d'IDS els pesa massa el govern.

Estan esgotats.

Ni preparats, i no escriuen mai res.

El pitjor de tot, es que ha tingut que venir el Miralles per que la gent es comenci a donar compte de com de bé van les coses.

Sabelotodo.com

Anònim ha dit...

I per no dir sobre LES FINANCES de Sils que sembla que anem cap a la bancarrota.

Economista.com