dissabte, 26 de gener del 2008

Regidors d'IDS-PSC haurien reconegut en privat que no es van mirar el contingut ni els informes del primer recurs de Vallcanera.


Veïns i veïnes de Vallcanera van informat a aquest bloc que un regidor de l'equip de govern de Sils (IDS-PSC-PSOE) havia reconegut que en la reunió de Junta de Govern de desetimació de les pretensions dels veïn i veïnes de Vallcanera contra la junta il.legal, els membres del govern no van llegir el recurs ni l'informe tècnic, per tal de deslliurar-se de la responsabilitat de la decisió justificant que això queda en una petita explicació del conflicte per part del secretari municipal i que no coneixien els arguments d'uns i altres. Es més diuen que ni van veure aquests documents.

Des del bloc vam enviar un e-mail el 12 de gener (fa dues setmanes) a tots lels regidors del govern i a IDS-PSC-PSOE, per tal de confirmar aquest extrem però hem tingut el silenci per resposta: ni confirmen, ni neguen, ni desmenteixen.
Passat aquest temps prudencial sense rebre contesta, publico la informació i adjunto l'e-mail enviat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTA SEMANA EMPEZARAN LAS INSPECCIONES DE TRABAJO POR LAS OBRAS DE VALLCANERA PARK. CUIDADO CON LLEVAR A LOS GUBILADOS A TRABAJAR A LA OBRAS, TAMBIEN ESTA O LA QUE VIENE TENDREMOS UNA INSPECCION DE URBANISMO DE BARCELON Y GIRONA,

Anònim ha dit...

Yo os pregunto, como es posible que los IDS_PSC_PSOE les esteis permtiendo, a una junta que es ilegal,que nos suban la cuota de socio, como le permiteis, que quieran hacer una obra de 1.500,000€ siendo una junta iegal, como le permiteis,que ajan prespuestos de 400.000€ sin ser junta como le permiteis todo lo que estan haciendo sin ser junta y porque se lo estais permitiendo.

28 / gener / 2008 18:51

Anònim ha dit...

EN LAS PROXIMAS ELECCIONES GENERALES TODOS LOS VOTANTES SOCIALISTAS DE VALLCANERA PARC TENDRIAMOS QUE VOTAR MUY A PESAR NUESTRO A ICV Y CASTIGAR A ESTOS QUE DICEN QUE SON SOCIALISTAS Y LUEGO VOTAN CIU LOS CUALES LES ESTAN DANDO LA RAZON A UNA JUNTA ILEGAL Y ENCONTRA DE LOS VECINOS QUE LES VOTARON EN LAS ULTIMAS MUNICIPALES. SI ESTOS SON VERDADERAMENTE SOCIALISTA EN LA PROXIMAS ELECCIONES GENERALES TENDRIAN QUE SACAR POR LO MENOS 600VOTOS EL 9 DE MARZO SALDREMOS DE DUDAS.