dilluns, 14 de gener del 2008

Virginia Torres no aconsegueix formar una llista per ser presidenta.

Tot i entestar-se en ser presidenta de Vallcanera, Virginia Torres, una de les representants de les societats limitades Construcciones Nactra i Finques Riudarenes, no està aconseguint prou membres (el mínim són set) per formar una candidatura i presentar-se com a nova junta, i pel que sembla només contaria amb el suport d'un altre promotor, en Joan Miralles Amador.
En canvi, existeix un altre grup que ja ha aconseguit més de set persones i que treballarà exclusivament per la recepció municipal de l'ECU, la fi de EUCM i despatxar a l'actual advocat, Joan Lleal Tulsà, vinculat novament, al món immobiliari (http://finquesllealtulsa.com/) i al que també consideren responsable de la situació creada. Aquest nou grup està rebent, un suport molt majoritari entre veïns i veïnes de la urbanització.
Sembla, doncs, que aquesta esperpèntica situació provocada des de la dimissió del president va camí de solucionar-se.
Tan aviat com tingui un e-mail de contacte d'aquest nou grup us el penjaré al bloc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si hubieran hecho las cosas como es debido y hubieran convocado elecciones en Mayo-Junio de 2007 posiblemente las hubieran ganado, pero no, se aferraron al sillón a toda costa ¿Por qué? ¿Que oscuros intereses tiene lo que queda de la Junta para mantenerse aunque sea de forma ilegítima? ¿No será que tienen negocios que perderían en caso de disolución de la Junta?
¡¡ Ahora ya es tarde para una dimisión honrosa !!

Anònim ha dit...

EL CAMELLO SE QUIERE PRESENTAR COMO PRESIDENTE PARA LA NUEVA JUNTA