dijous, 21 d’agost del 2008

Edicte sobre informació pública d’un avantprojecte d’obres d'en Joan Cot, per imperatiu legal en estar ubicat en zona d'especial protecció forestal.

Joan Cot (IdS), Primer tinent d'alcalde de Sils que vol fer de promotor de la construcció d'un xalet unifamiliar a un sòl no urbanitzable a Vallcanera.

Núm. 4886

AJUNTAMENT DE SILS
Edicte sobre informació pública d’un avantprojecte d’obres

La Junta de Govern Local en data 3 de març de 2008 va aprovar inicialment l’avantprojecte formulat pel Sr. Joan Cot Porcell per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat al paratge anomenat Can Celdoni del Veïnat Vallcanera.
Es sotmet l’expedient a informació pública pel termini d’un mes perquè es puguin presentar les al·legacions que s’estimin pertinents.

Sils, 31 de març de 2008
Martí Nogué i Selva
Alcalde

Font: BOP Girona (18/04/2008)
.
Més informació: El secretari municipal ordena a les funcionàries de Sils no donar cap còpia de les comuniciacions entre la Generalitat i l'Ajuntament per l'Obra Cot. , Com un Registre de la Generalitat deixa en ridícul l'alcalde Nogué, al seu assistent el secretari municipal i a la Virginia Torres , El secretari municipal serà vocal amb veu i vot de la Mesa de contractació de la subhasta de les parcel.les de Mallorquines propietat de l'Ajuntament (130 €) ;-))), El perquè de tot plegat: El Sils que Projecten IDS, l'alcalde i els tècnics. , A IDS, també s'amaguen ara. , Escrit a la Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat per Vallcanera i el CRAE, amb la signatura de 300 veïns i veïnes., Subhasta pública de parcel.les municipals a Les Mallorquines amb la publicitat mínima oficial. , No vol pagar la taxa de gual i l'Ajuntament no li reclama tot i increpar veïns i veïnes que aparquen davant de l'edifici de Vallcanera.
.