divendres, 16 de maig del 2008

Convergència proposarà un full de ruta sobiranista per exercir el dret a decidir


EFe/DdeG, Barcelona

CDC proposarà en el seu pròxim congrés un "full de ruta" sobiranista perquè Catalunya pugui exercir el seu "dret a decidir" en temes clau per al seu futur, com el sistema de finançament o les infraestructures, sense tancar la porta, en últim terme, a l'autodeterminació.

Així es reflecteix en la ponència política titulada: "L'aportació de CDC a la refundació del catalanisme", l'equip de redacció de la qual presideix el diputat de CiU al Parlament català i un dels pares del nou Estatut, Francesc Homs.

La ponència recull en bona mesura els plantejaments exposats pel secretari general de CDC, Artur Mas, en la seva conferència del passat 20 de novembre sobre els eixos del seu projecte de refundació catalanista i constitució de la Casa Gran del Catalanisme.

La primera de les quatre ponències que es discutiran al congrés de juliol i els textos base de la qual aprovaran a la reunió del consell nacional de Convergència d'aquest dissabte, dia 17, planteja un full de ruta per a l'aplicació efectiva del dret a decidir de Catalunya.


Font i Més informació: Diari de Girona (16/08/2008)
.