dijous, 15 de maig del 2008

E-N-G-A-N-X-A-T-S


Preseten la primera acció administrativa que faurà caure els serveis tècnics de l'Ajuntament de Sils per una obra de Construccions JMA d'un membre de l'ex-"junta" de Vallcanera i familiar del número 7 d'IdS.

La pots descarregar en pdf (aquí)

P.D: Gràcies per l'enviament.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A esta tropa siempre se les ve con el Cot, el secretario y el Cordobés. Más caña!

Anònim ha dit...

VECINOS Y VECINAS DE VALLCANERA Y SILS CUALQUIER OBRA DEL CRISTOBAL GONZALEZ Y CONSTRUCCIONES JMA QUE VEIAS QUE NO CUMPLE LAS NORMAS ENVIARSELA A LA SILENCA.

Anònim ha dit...

Y LAS DE NACTRA TAMBIEN

Anònim ha dit...

este de JMA es el que, como no vende sus casas, quería colar las obras del millon y pico de euros del agua y hacer un puente, para que su empresa no parase con el dinero de los parcelistas. Por eso estaba en la junta que echamos.

Anònim ha dit...

Historia de l’ Homenet verd ( 1ª part)

Hi havia una vegada un homenet que vivia en un jardí , a prop d’ un estany, es deia AMG,. Havia estat de color vermell i amb el temps es va anar descolorint i tornant-se de color verd , malgrat aquest “camaleonisme” no havia pogut tenir mai cap mena de gloria, malgrat cercar-la insistentment. Però vet aquí, que una vegada , no poden esser cua de lleó va arribar a esser cap de retoli, gracies als èxits aliens i a uns quants babaus , descolorits com ell, que li van fer cas. Com a cap de ratolí hauria d’ haver ajudat al cuc gros a endreçar el jardí, desprès de molts anys de disbauxa , però com que la situació li venia gran a per tot i tenia altres pretensions, va pensar que podria fer per sobre sortir de la mediocritat i va escoltar els càntics d’ una mena de sirena/foca grossa, pudent i mentidera , na GPR, que li oferia el camí de la gloria si pactava amb el virus cancerigen AVH , que aquest l’ ajudaria per anar encontre del cuc gros i que a canvi ella algun benefici en trauria.

Anònim ha dit...

No mires House, Oi ? Si és viríc no és càncer ? (idiota, quue diria en HOUSE) :-)

LNC ha dit...

Historia de l’ Homenet gris( 1ª part)

Hi havia una vegada un homenet que vivia en un jardí , a prop d’ un estany, es deia MNS,. Havia estat sense color i amb el temps es va anar colorint i tornant-se de color montillesc, malgrat aquest “camaleonisme” no havia pogut tenir mai cap mena de glòria, malgrat cercar-la insistentment. Però vet aquí, que una vegada , no poden esser cua de lleó va arribar a esser cap de ratolí, gràcies als èxits aliens i a uns quants babaus , descolorits com ell, que li van fer cas. Com a cap de ratolí hauria d’ haver ajudat al cuc gros a endreçar el jardí, desprès de molts anys de disbauxa , però com que la situació li venia gran a per tot i tenia altres pretensions, va pensar que podria fer per sobre sortir de la mediocritat i va escoltar els càntics d’ una mena de sirena/foca grossa, pudent i mentidera , na JCP, que li oferia el camí de la gloria si pactava amb el virus mortal JAGB , un d'aquests virus molt enganxos i contagiós, que aquest l’ ajudaria per anar en contra del cuc gros i que a canvi ella algun benefici en trauria, com ara un xalet en sòl no urbanitzable mentre s'aprofitava dels seus veïns i veïnes que li paguaven la bústia i la recollida d'escombraries.

Continuarà....

Anònim ha dit...

Obres així a Vallcanera? I després va d'exemplar el JMA aquest ... a sobre diuen que tenen goteres habitualment les seves obres.