dijous, 29 de maig del 2008

En Nogué ja no sap què inventar per evitar el judici que obligarà l'Ajuntament a recepcionar Vallcanera, sense que haguem de pagar.


Sorprenent text... A l’assemblea de l'ECU no va pas dir això, ;-)))) Més aviat sostenia tot el contrari. Continua sense citar cap precepte legal i obviant la disposició final quarta de Llei 1/ 2005 del Text Refós de la Llei d'Urbanisme de Catalunya. Ja no s'estesta en dir que Vallcanera Parc és avui una junta de conservació....

Més informació:

El certificat de l'ajuntament de 1986 declarant acabades les obres de la urbanització Vallcanera. , D'on surt la idea del conveni i les obres i les "juntes de conservació". , Desgovern al Sils d'IDS , A IdS confonen l'abreviatura de Normes Urbanístiques (NNUU) amb l'ONU. , Instem al Govern de Sils a resprondre quina llei obliga a fer obres a Vallcanera , Plataforma ProSils: Ideari , Vallcanera tanca files amb l'Arnau i exigeix la dimissió dels cinc d'en Carol i en Cot de Can Celdoni. , Les lleis que en Nogué i en Cordobés citen sense saber-ne , La Junta de Vallcanera opta per la via legal i contracta un advocat especialista en urbanitzacions i acabament de l'obligació de conservació.
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta carta l'ha escrit l'enganxina. Té molts castellanismes tipues e (sic) immediatament, etc etc etc

A judici !!!!

Anònim ha dit...

Este escrito es muy fuerte el alcalde reconoce que Vallcanera ganará el juicio y pretende otra vía: eso tiene un nombre muy claro.

Sr. Alcalde, que no sabe usted, después de este escrito dé la razón a la reclamación que le hará el abogado urbanístico de la Entidad y no será necesario ningún juicio que usted ya da por perdido. Es usted y su secretario asistente de convenios los que no paran de liarla contra Vallcanera.

Anònim ha dit...

Hay que tener mucha cara para decir que perderán el Juicio y hablar de derecho de los vecinos cuando lo que ha querido siempre y sigue queriendo es cobrarles unas obras que debe pagar el Ayunatmiento.

Anònim ha dit...

Resumen el Nogué dice que si hacemos convenio (no tiene ni idea) da todos esos servicios y no vamos a juicio....

Por qué no los dado aún ?

Responda, alcalde, qué ley dice que vallcanera tiene que hacer obras que ya están hechas y rehechas? Por qué tiene tanto miedo que haya un abogado en Vallcanera que ya ha conseguido la recepción de 36 urbanizaciones?

Jucio ya.. abogado urbanistico para Vallcanera!!

Arnau Campeón !!!