dijous, 15 de maig del 2008

Si toca que l'ajuntament pagui, en Nogué no es mulla.



II- PART DE CONTROL
20.- Torn de paraules.
Alberto Miralles: pregunta si l’Alcalde va assistir a la reunió del Consell Comarcal de la Selva sobre el transport escolar no obligatori. Que què pensa sobre la proposta de copagament entre el Departament, Consell Comarcal de la Selva, l’Ajuntament i l’usuari. Pregunta si l’equip de govern es decanta pel co-pagament, o si com ells, defensarien que no tingués cap cost per les famílies. S’està parlant d’abaratir el cost dels llibres de text i seria un contrasentit, fer pagar ara el transport.
Alcalde: diu que va assistir a la reunió. El cost per l’alumne i any està al voltant de 780 euros. Per aquest curs 2007-08 hi ha el compromís del Consell Comarcal de la Selva perquè no ho hagim de pagar ni nosaltres, ni els usuaris, però no hi ha res decidit. S’estan fent gestions perquè el departament absorbeixi el dèficit que hi ha com ha fet fins ara. Serà difícil perquè sembla ser que el Departament es va tancar en banda. Hi ha un compromís que aquest any no anés a parar a les famílies. Pel curs vinent se n’ha parlat, però no s’ha decidit res.
Alberto Miralles: demana que puntualitzi si està a favor del copagament.
Alcalde: diu que és necessari si no ho paga la Generalitat, ja que és una despesa inassumible pels Ajuntaments.

Carles Taberner: puntualitza que pel proper curs hi haurà a més els alumnes que van a l’institut al voltant dels 300 alumnes.