divendres, 23 de maig del 2008

Sils, Vallcanera, la llar d'infants, IdS i l'AMPA pateixen divisions internes fomentades pel Nogué.


Divideix i venceràs, és la màxima que veïns i veïnes de Sils i Vallcanera, consideren que està promovent directament l'alcalde Nogué. "Només sap generar crispació", afirmen respecte les accions de l'alcalde.


L'AMPA, està dividida entorn la qüestió, de reclamar a l'alcalde un compromís de cobriment per les famílies per part de l'ajuntament de 30.000 € pel transport escolar i reclamar un nou CEIP a Vallcanera. Fins i tot el seguidistes d'en Nogué, encapalats per la Teresa Gonzalez Alarcon defensen que es faci a Sils en lloc que a Vallcanera que és on vol el veïnat de Vallcanera i eliminaria la qüestió del transport escolar. Aquest emplaçament però, "podria ser contrari als interessos de l'actual alcalde que vol augmentar l'edificabilitat de les seves parcel.les, que van des de Can Cabirol fins el Milenium", afirmen.


A l'EUCM Vallcanera Parc, l'alcalde hauria jugat a dues bandes, només s'hauria reunit un cop amb l'Arnau Torres, que va reafirmar l'ideari de la Plataforma ProSils i alhora s'ha reunit diverses vegades amb 5 membres de la Junta sense coneixement de la resta, aquest fet està provocant molta indignació a la urbanització.


A la Llar d'infants i després de la reunió vetada a la resta de població i a les pròpies educadores, en Nogué personalment s'ha reunit amb elles conjuntament per separat per pressionar-les, el resultat ha estat que les tres estan de baixa laboral per no aguantar aquestes pressions, i s'estan plantejant una possible denuncia per mobbing laboral a l'Ajuntament, afirmen fonts municipals.


A IdS, per últim, augmenta la divisió per donar entrada a l'Anna Suñé a l'Ajuntament per suavitzar aquesta estratègia frontista que promou l'alcalde per tot el municipi i que consideren que està alllunyant els independents silencs de polítiques constructives i els acosta a les polítiques del PSC.


Diferents opinions apunten, que el nerviosisme de l'alcalde i aquesta ofensiva a diferents sector obeix a la seva por a la Mocio de Censura que es podria accelerar amb la tramitació del seu POUM.
.