dijous, 22 de maig del 2008

Una protesta a Riudarenes contra la moció de censura atia la divisió veïnal

ANNA PUIG. Riudarenes
Per la democràcia i en defensa del nostre vot. Aquest és el lema de la concentració que s'ha convocat per aquest diumenge a Riudarenes per protestar contra la moció de censura que, dimecres vinent, deixarà fora del govern AIR-PSC. Aquesta crida a la mobilització deixa palesa la divisió que hi ha al poble i atia encara més les divergències entre els partidaris de l'actual alcalde, Jordi Gironès, i els que donen suport a CiU, impulsors de la moció de censura, juntament amb el regidor no adscrit, José Miguel Martínez.
La convocatòria la fan un grup de veïns de la urbanització Can Fornaca, els quals afirmen que se senten «traïts per una persona que ha enganyat tothom», referint-se a Martínez, que va abandonar AIR-PSC i dóna suport a la moció de censura. Els convocants no toleren que el vot de Martínez «sigui moneda de canvi per motius inconfessables» i consideren que la seva actitud «altera la convivència al poble». Per això, insten els veïns a concentrar-se diumenge, a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila.
La convocatòria es va repartir ahir pel poble, el mateix dia que AIR-PSC va treure un número extraordinari del seu butlletí denunciant el «transfuguisme» de Martínez i dels regidors de CiU que, amb el seu vot, possibilitaran un canvi de govern.
.
Font: El Punt (22/05/2008)
.
Si a un/a sociata li toques la cadira o la bellugues una mica, la crispació i divisió veïnal, està assegurada.
.