diumenge, 11 de maig del 2008

Veïnes de King Park mostren les seves queixes per la seguretat de la urbanització al Ple

Veïnes de la urbanització King Parc de Sils van mostrar la seva preocupació al Ple Municipal per la manca de seguretat i poca vigilància i atenció per la continuada presència de lladres que han provocat fins a tres robatoris a la mateixa llar. Tot i retenir al lladre i reclamar la presència dels cossos de seguretat després d'una hota i mitja va aconseguir fugir.
La decepcionant resposta de l'alcalde, plena de nervisiosme i males formes va ser "què vols? que et posi un polícia a la teva porta?" el que va indignar no només a les veïnes de la urbanització King Parc sino també a la resta de regidors i regidores del Ple i del nombrós públic present a la Sala.
També va ser insistents les queixes per la manca de diligència de l'ajuntament en atorgar el permís per tal que telefònica amplii el senyal i noves instal.lacions per poder oferir servei telefònic i d'internet a les urbanitzacions de Vallcanera i Les Comes. L'alcalde només va saber contestar, provocant una nova xiulada del públic " que l'ajuntament no posará cap fil a Telefònica" O bé no s'entera, o bé el seu nervisosisme el va fer donar aquest tipus de respostes a un públic reivindicatiu que no va acceptar que IdS no es comprometés a assumir el cost del transport escolar si no és pagat per altres institucions, tal i com va propossar ICV amb continuats aplaudimets del públic present. "És per això que l'alcalde va perdre els nervis" asseguraven al grup majoritari que el va deixar amb la paraula en la boca davant les seves males formes i es reunia fora de l'ajuntament per organitzar noves accions contra la política d'IdS.
.