dijous, 10 de juliol del 2008

Contra la crispació Gironès a Riudarenes: El Parlem-ne de CiU


El futur

Des de CiU hi havia una posició més còmoda: la de permetre que el Govern del senyor Gironès continués amb minoria i condicionar tots els seus actes amb la majoria opositora. Hagués estat molt fàcil dir que el que es feia bé era gràcies a nosaltres i el que no, per culpa dels altres. Sortir sempre com a bons i buscar un rèdit electoral per d'aquí a 3 anys guanyar les eleccions. Teníem tots els elements per fer-ho, fins i tot, per pactar una retirada del senyor Gironès al 2011. Però, això sí que hauria estat un frau per al nostre municipi. Tindríem un Govern feble, incapaç de donar resposta als problemes del ciutadans, complex, i havent de pactar qualsevol cosa per petita que fos. La moció de censura potser no té la popularitat que hauria tingut un govern sostingut amb pinces, però almenys hi ha un govern sòlid que pot prendre decisions, més o menys encertades, de manera eficaç.
Creiem que hem afrontat una responsabilitat que estem segurs que sabrem administrar, de bones maneres. El que mai se'ns podrà dir és que hem interposat els interessos de Riudarenes per qüestions electoralistes, ja que de ben segur, que n'hauríem tret molt més profit polític jugant a fer la puta i la ramoneta, que no pas amb la decisió que hem pres.

La reflexió

La raó de tot plegat de vegades és molt senzilla, i amb ella surt una veritat desagradable.
A Riudarenes, la raó de tot el rebombori no és altra que un regidor ha dit prou a un mal Govern. No és ni un maletí, ni cap especulació, ni raons urbanístiques, ni judes, ni punyetes amb vinagre. La moció de censura esdevé com a conseqüència d’una successió de fets. Un any abans AIR-PSC tenia 8 regidors, i amb aquest curt període de temps va passar a tenir-ne la meitat, 4. Després d'haver-ne perdut 3 a les urnes i un per la mala gestió del senyor Gironès, perquè li va crear discrepàncies internes. Davant aquesta possibilitat i ateses les raons que s'han esmentat en un punt anterior, vam decidir canviar les coses.
Una formació política municipal s'hauria de preguntar perquè en tant poc temps ha perdut tant suport, en comptes de defugir amb insinuacions que no se sostenen per enlloc. Per tant, el que hauria de fer és demostrar el que diu abans de fer unes acusacions falses i tan greus.

.
Font: Parlem-ne al Bloc de CiU Riudarenes.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran Parlem-ne si senyor, qui pugui que compari els dos escrits que han sortit a Riudarenes, el de CiU i el de l'AIR, no hi ha color uns fan politica pel poble, els altres solsament alusions personals i atacs a simpatitzants i gent amb afinitat a CiU, LAMENTABLE

CiU = Politica de futur
AIR = Salsa Rosa