dissabte, 19 de juliol del 2008

Dubtes sobre la situació de l'AMPA per les actuacions de la Virgínia, la Mari Tere i l'Alícia Solà. Enquesta al Bloc.


L'AMPA de Sils, sembla continuar la seva reflexió, mentre el divorci amb la gent de Vallcanera augmenta, en haver bona part de la Junta les tesis, respecte a la voluntat de la urbanització i el compromís de l'Ajuntament pel transport escolar gratuït al que IDS es va oposar. L'enquesta feta al Bloc reflexa que només un 10 % dels i les participapnts a l'enquesta consideren que l'AMPA sí defensa bé els interessos de les urbanitzacions.

El Bloc de l'Ampa, a tall d'exemple, no enllaça amb cap Bloc de Vallcanera, tot i que en el seu conjunt són més visitats que els exisents a Sils. A Vallcanera, però, la confiança en el president de l'AMPA no ha quedat afectada, però recomanen que deixi de guiar-se per qui "no repressenta ningú a Vallcanera". Es dóna la circumsntància que gent de Vallcanera aseeguren haver sentit que tant l'Alicía, la Virginia Torres i la Mari Tere Gonzàlez afirmen tenir "negocis immobiliaris i amistat personal amb el secretari municipal, que es qui mana a l'Ajuntament"
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como es posible que el AMPA aun no haya dadao las gracias a los grupos que apoyaron el transporte escolar, los partidos políticos, blogs y asociaciones ???

El AMPA se deja manadar por IDS?

Anònim ha dit...

ESTAS TRES TIENEN TELA FORMAN PARTE DE LOS VAMPIROS DE

VALLCANERA PARC PERO SE LES ACAVA LA SANGRE PARA SEGUIR CHUPANDO.