dissabte, 5 de juliol del 2008

El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona perd la melsa per l'impacte d'una pilota goma dels Mossos

El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró, ferit durant les celebracions de l'Eurocopa, està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital del Mar i evoluciona favorablement, segons que han informat fonts de l'ajuntament de la capital catalana.

Vilaró va ser sotmès a una intervenció quirúrgica per extirpar-li la melsa després de patir un fort cop a l'abdomen, pel que sembla per l'impacte d'una pilota de goma llançada pels agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra per dispersar un grup de seguidors que havia assaltat un camió dels serveis de neteja i un altre dels bombers.

El cap de la policia local va quedar ferit la matinada del passat dia 30 de juny mentre participava, de paisà, en la supervisió del dispositiu policial muntat per la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra després de la victòria d'Espanya davant Alemanya.

Els incidents a Barcelona es van saldar amb set detencions, tres de les quals a la plaça Artós, i tres més a la plaça d'Espanya i una a Canaletas, per desordres públics i danys materials, ja que els esvalotadors van cremar contenidors, van trencar semàfors i van llançar ampolles.

.
Font: Avui.cat
.