dilluns, 7 de juliol del 2008

Oposició a l'aprovació del govern d'IDS al xalet d'en Cot a Can Celdoni.


L'acord de l'acta de la JGL de 2 de juny

15.- Aprovació de l'avantprojecte de construcció d'un habitatge Exp. 2007/216 (resolució
d’al·legacions).
Proposta de l’Alcaldia.
Fets
1.- En data 3 de març de 2008 la Junta de Govern Local va aprovar inicialment l’avantprojecte de construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat al paratge anomenat Can Celdoni del veïnat de Vallcanera, promogut pel senyor Joan Cot Porcell, i sotmetre l’expedient a informació pública per un termini d’un mes.
2.-Durant el tràmit d’informació pública ha presentat escrit d’al·legacions el senyor Jordi Cespedes Martínez.
3.- Consta a l’expedient els següents informes :
a.- Informe del Servei Territorial de Girona del Departament de Medi Ambient i Habitatge de data 5 de febrer de 2007.
b.- Informe de la Unitat Territorial Tordera Besós de l’ACA de data 28 d’agost de 2007.
c.- Informe favorable d’11 d’abril de 2007 emès pel Cap dels Serveis de Coordinació d’oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.
d.- Informe de l’Institut Geològic de Catalunya de 10 de desembre de 2007, on constata la no
afectació a cap jaciment paleontològic o punt d’interès geològic.
e.- Informe de la Direcció General del Patrimoni Cultural de 4 de febrer de 2008 on es constata la no afectació de cap jaciment.
4.- En data 22 de maig els Serveis Jurídics van emetre informe.
Fonaments de Dret:
Primer.- Cal desestimar les al·legacions formulades pel senyor Jordi Cespedes i Martínez atès que la resolució d’aquest procediment correspon a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona d’acord amb l’article 48 del Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, que aprova el text Refós de la Llei d’urbanisme (LU) i 50 Reglament de la llei aprovat per Decret 305/2006, de 18 de juliol (RLU). Per altre banda, l’existència de sòl urbà suficient a les urbanitzacions es un criteri aliè a la possibilitat d’implantar un habitatge familiar vinculat a una explotació ramadera, que permet la legislació urbanística vigent ( article 47.6 b LU ) i que ha estat informat favorablement per part de l’Administració sectorial pertinent, sense perjudici de significar que aquest criteri era un aràmetre normatiu de l’anterior legislació, ja derogada.
Per altre banda, caldrà que el projecte objecte de llicencia municipal, en el supòsit que la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona atorgués l’autorització pertinent, doni compliment
a les prescripcions dels informes sectorials emesos i del que disposa l’article 50.6 del RLU.
Segon.- Son aplicables els articles 47 i 48 del Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, que aprova el text Refós de la Llei d’urbanisme i 46 i ss del Reglament de la llei aprovat per Decret
305/2006, de 18 de juliol..
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Desestimar les al·legacions formulades pel senyor Jordi Cespedes i Martínez i procedir a l’aprovació de l’avantprojecte de construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat al paratge anomenat Can Celdoni del veïnat de Vallcanera, promogut pel senyor Joan Cot Porcell, amb la prescripció següent :
El projecte constructiu haurà de donar compliment a les prescripcions dels diferents informes sectorials i a les determinacions de l’article 50.6 del RLU.
Segon.- Trametre copia de l’expedient i del projecte per duplicat als efectes de la seva aprovació definitiva.

Tercer.- Notificar l’acord als interessats.
.
.
P.D: Gràcies per l'enviament.