dijous, 14 d’agost del 2008

Pedents del Camí a Ítaca


En menys d'una hora el govern municipal rectifica i torna al Català del Pompeu Fabra. Gràcies per llegir-nos. Aquesta pretesa ignorància vigilant del nostre Camí a Ítaca ens afalaga. :-))))

Aprofitem, per recordar-li, que reclamem una senyera per Sils, i l'11-S seria un dia ideal, en quinze dies sense enganxina, la llibertat que es respira a Sils és més gran. Apa animeu-vos, que de savis és rectificar governants. ;-)

Més informació: El llenguatge montillesc s'instal.la al web municipal ;-) , Pèssim nivell de català al Bloc d’IDS , 3 de setembre de 2007: Es compren un ordinador personal a càrrec de l'Ajuntament per "l'Alcaldia" de Sils. , A IdS confonen l'abreviatura de Normes Urbanístiques (NNUU) amb l'ONU.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tengo un amigo que asegura que el ayuntamiento no cuelga las actas de plenos, comisiones y juntas, para que no se conozcan los acuerdos que adoptan, y mantener el secretismo de sus actuaciones, que están obsesionados con algunos blogs y con algunos de Vallcanera. A mí me parece que esto lo demuestra.