dissabte, 23 d’agost del 2008

Serveis tècnics, IdS i el Sils antic fan que Vallcanera s'emmiralli amb Riudarenes i Jordi Ros per la seva defensa de les urbanitzacions.



Comentaris ahir al Bloc:

Una Altra ha dit...

Vallcanera abans era Riudarenes si avui dia això passés estaríem molt millor.

Anònim ha dit...

NO SOTROS LOS VECINOS DE VALLCANERA PARK Y DE LAS COMÉS QUEREMOS PERTENECER A (RIUDARENES)

POR LO MENOS EL YORDI ROS NOS ESCUCHARIA.

Y NOS HUBIERA RECEPCIONADO A LA VOZ DE YA.

VIVA EL YORDI ROS ALCALDE DE RIUDARENES.

ESTE SI QUE SE PREOCUPA DE LAS URBANIZACIONES


Tito Toti ha dit...

Al menos, con el Jordi Ros tendríamos un alcalde que no buscaría peleas entre vecinos, que no engañaría con las obras y que nos repetaria.

Además todo lo que chupan en Sils de Vallcanera iría a Riudarenas que allí sí se gastan el dinero en las urbanizaciones Y NO LAS ENFRENTAN POLITICA Y PARTDISTAMENTE, como le gusta hacer a los Sils


Comentaris a altres blocs sobre Vallcanera -i el CRAE- de gent que diu ser d'IdS sobre Vallcanera:

xibarri (09:11:21) :

M’asebla que esteu mal informats, el que es diu al diari és que a can cabirol no es permet aquest tipus d’usos, al centre de Sils si, també a Vallcanera o Mallorquines. Si una activiat no está permesa no ho está i punt . Si hi ha altres emplaçaments al municipi on uvicar-lo, crec que no s’ha de forçar les coses. No te cap sentit treurels per que si d’un lloc per posar-los en un altre. Si veritablement no els volgesin a Sils, IDS ja els hauria dit que no d’entrada i no és aixi. Els ha ofert la possibilitat de obrir el centre dins el nostre poble però no a Can Cabirol.

xibari (19:34:42) :

Vallcanera és el bronx de Sils, si només de sentir-los parlar ja et passen les ganes de que mai formin part de Sils! Aquesta manera de fer no els beneficia gens i es pensen que amb amenaces aconseguiran algo, es nota que son gent de barris marginals de Barna, que allà ningú els donaba feina i han hagut de venir aqui on la vida els és més fàcil…
Tens raó ùltim anónim…jo ja fa temps que tinc la pell de gallina només de pensar que passaria si tota aquesta getussa arriba a aconseguir la recepció de l’a seva urbanització.
Penso que els ciutadans de la vila hauriem de montar una plataforma en contra de que aixó es faci mai. A banda dels calers que aixó costaria al poble, la part pitjor seria que desres s’els pujarien més els fums i no tindrein aturador i es creurien els amos, que aquest son dels que els dones la mà i s’agafen el braç sencer!!!!!!



xibarri (23:37:36) :

He anat al ple, s’ha de dir que ha estat divertit, curiós i per fi una mica ‘’surrealista” per dir-ho d’alguna manera..
la part de pùblic que representa que estan del cantó de ICV…han fet un espectacle d’alló més grotesc…semblava ”La Parada de los monstruos”’ gent totalment fora de lloc, amb un pilo d’incoherencies a l’hora de manifestar-se, fent preguntes que no tenien ni cap ni peus, intentant posar l’Alcalde en fals testimoni…vaja de película! I per altre banda els dos regidors de ICV fent propostes de coses que ja s’estan fent i ja estan en dança, com si no volgesin estar al cas de per on van els trets, el fet és que cap moció presentada per ells ha estat aprovada, ja que tots els altres grups ha manifestat que no calia aprovar res que ja s’hagues aprovat, vaja que pixen fora test. He trovat molt acertada la contesta que li ha fet en Marti Nogué al Miralles quan aquest li recrimina falta de competencia i el Marti li ha contestat que si era tant ecologista com és que no es va presentar cap dels dies quan es va devatre el futur dels estranys, la qual cosa sorpren quan representa que els ecologistes son ells…
per par dels altres grups s’adivina entre ells més armonia, tot hi estar en desavinença en alguns temes , les seves decisions son molt més serioses i les propostes molt més realistes i ordenades.
Si en un futur hi hagues d’haber un pacte, jo votaria a favor de deixar ICV de costat, veig que no toquen de peus a terra i que no entene la realitat d’un poble com Sils.
M’ha sorpres l’afirmació d’en Xicu Anoro al manifestar-se en contra de el present que s’els hi va fer als avis de Sils en l’homenatge a la vellesa, als que no van poguer assistir , que va consistir en una ampolla de cava i una capsa de galetes, argumentant que sembla que es premi als que no hi van, m’ha semblat totalment fora de lloc.


xibarri (13:22:54) :
Tots els de Vallcanera que hi vaguin a fotre el nas poden estar segurs que acabaran amb un cop de pala al cap i sota un pi….i no és conya…:):)


Més a: Comentaris d'estil kinki del nick xibarri per defensar l'activitat promotora d'en Cot en Sòl no urbanitzable en fase d'exposició pública.


El debat a Vallcanera s'ha obert on tenim la sensació només ICV de Sils està fent costat a les reclamacions de les urbanitzacions. Si voleu saber més sobre el que opina un nou govern sobre les factures que es troben quan una marca blanca del partit d'en Montilla passa a l'oposició hi ha opinions interessants al bloc de CiU a Riuderenes.
.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Que pena de xibarri i de cot

Anònim ha dit...

Senyor Ros, a Vallcanera sempre serà benvingut, com es pot veure ens respecta més que la gent del poble de Sils.

Anònim ha dit...

Contra la idea de suburbi, educació i un centre escolar divers i que fomenti l'arrelament dels nens al seu entorn que és Vallcanera, no Sils, on són marginats per gent com la xibarri. Volem el CEIP a Vallcanera.

Anònim ha dit...

Xibari como llevas el huerto, se oyen voces que te pintaron la barraca los del MDV jajaja

Anònim ha dit...

Sóc de Sils i em fa vergonya aquesta mena de comentaris que fan la gent d'IDS amb Vallcanera. No tots són iguals al poble.

Anònim ha dit...

jo no veig enlloc que cap comentari d'aquests estigui signat per ids, seran potser poc capaços , pero no crec que es dediquin a fer aquets tipus de comentaris.Pot se qualsevol.

Anònim ha dit...

Ara el teniu lliure aquest tal ROS , l'ex-alcalde per fer-lo venir aqui a Vallcanera perque us ho arregli com ho ha fet a Riudarenes. JA JA JA

LNC ha dit...

No pateixis anònim, a Vallacnera ja es compta amb ell :-)))

Anònim ha dit...

que falsetes son los de IDS... mira este del POUM i la ONU tampoco iba firmado

http://losilenc.blogspot.com/2008/02/ids-confonen-labreviatura-de-normes.html

jajajaja

Anònim ha dit...

El dia 30 a l'assamblea us recomano que hi tingueu el ROS al costat d'en VALDES, i entre tots dos us ho arreglaran, com a Riudarenes.
Tambe podreu ja transpasar Vallcanera a Riudarenes tal com dieu i us eviteu de venir a SILS.
De totes maneres, feu avans una enquesta per si realment es el que vol la gent, que no tingueu una sorpresa je je je

Anònim ha dit...

Si, una sorpresa como la que tuvo el Nogue cuando gano el arnau.. jajaja

Anònim ha dit...

Al Valdés no le hace falta nadie para solucionar los problemas de Vallcanera ni de Sils.

A el le sobrán hvs para eso y para más

ya pronto vais a tener Sils empapelado con un escrito anti IDS=PSC explicando alguna cosilla

de buestro grupo los caziques de Sils.

Cuando los vecinos los tengan en sus manos se llebaran una sospresa

VIVA LOS ÑIÑOS Y EL PUEBLO DEL SAHARA