diumenge, 1 de febrer del 2009

Pregunta a la senyora Anna Mª Suñé Pujol

Anna Suñé, presidenta de l'ACES i candidata d'IdS a una foto dels Quaderns de Sils



Pregunta a la senyora Anna Mª Suñé Pujol, mestressa d’una perruqueria, presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Sils, número 5 de la llista IdS-PM a les eleccions municipals passades:
Sabem que l’alcalde del seu grup s’ha transformat en un activista a favor del Nyap. Ell va tombar, amb el seu vot de qualitat, les mocions contra les irregularitats urbanístiques del Nyap. I s’hi ha mullat tant que ha convertit l’ajuntament en una oficina de col·locació al servei del Nyap, més enllà dels objectius de la borsa de treball municipal que ja fa temps que funciona.
El senyor Nogué, s’hi ha posat tant de ple, que s’hi juga la seva carrera política: si el Nyap s’enfonsa, l’alcalde també. Per això invertirà molt diner públic en advocats que defensin la seva causa, la causa del Nyap.
Doncs bé, ¿com s’ho fa vostè per ser presidenta dels comerciants, militar a IdS, ser una incondicional de l’alcalde i estar favor del Nyap?. Sap vostè que la peixateria La Selva ha tancat?, que la drogueria Schlecker té poca clientela, que l’antic DIA, ara Coaliment, no acaba d’arrencar?. Pregunti vostè als amos de la bodega i de l’estanc què pensen de la competència que els faria el Nyap. Sense comptar amb totes les promeses de canvis ètics que el seu partit IdS ens va prometre a les passades eleccions.
Considerà vostè que la seva és una situació esquizofrènica que mereix un bon anàlisi?




Font i més comentaris: Sils, com més serem...
.