dimecres, 13 d’abril del 2016

L'Ajuntament sí enderrocarà ràpidament el Mànix.

La negligència tècnica sempre afavoreix al patrimoni del governants mentre les polítiques socials i participatives municipals brillen per la seva absència.



Els serveis tècnics, en una nova negligència, emeten un informe que no valora les al·legacions presentades - només les esmenta- i per omissió tanquen la participació ciutadana.

La Junta de Govern local, que ha demostrat que no sap llegir sentències, avala aquesta mala pràctica. Contra aquestes decisions es pot anar als tribunals administratius on hauràs de pagar al teu advocat i la part que com a Silenc o silenca et pertoca dels diners de l'Ajuntament.


Capgirem Sils ha fet fa públic l'informe:


COMUNICAT SOBRE EL MÀNNIX: Resposta a la resolució negativa de les al·legacions presentades pel grup de Capgirem...
Posted by Capgirem Sils on diumenge, 10 / abril / 2016



Recordem que tot aquest assumpte el va destapar l'oposició municipal un cop conegut un anunci al BOP:



S'inverteixen plens en qüestions de transcendència menor, i en canvi, d'un tema "de poble" no se'n fa cap...
Posted by Ciu Sils on diumenge, 14 / febrer / 2016


A més, El passat ple Municipal es va alterar l'ordre del dia per tal d'incorporar amb urgència la compra d'uns locals comercials que porten anys buits per un valor de 180.000 € que la Junta de Govern Local hauria comprat sense passar pel plenari si no hagués estat advertida per la Generalitat que calia incloure aquesta quantitat al pressupost municipal

És dona la circumstància que fa poc més de 7 anys els serveis tècnics urbanístic van elaborar un altre dels seus informes -que us adjuntem- opinant que el Nyap i les seves obres eren legals, la qual cosa ha estat desmentida en sentència ferma i irrevocable pels tribunals.









Capgirem Sils, ha fet públiques les contradiccions del informe Mànix:




Més a:

Les parcel·les de l'alcalde.

Nyap Informe

El Xalet de Xove

Del Nyap de Sils al Mànix