divendres, 1 d’abril del 2016

"Por la temereridad.... procede imponer al Ayuntamiento demandado"

Fragment final, sense dades personals, de la sentència ferma, confirmada pel TSJC, condemnatòria del Jutjat  de Girona que acaba ordenant a l'Ajuntament de Sils a ordenar immediatament l'enderrocament del que ha construït" El punt cinquè explica perquè ha de pagar l'Ajuntament de Sils la meitat de les costes del procediment:


Literalment, diu:


" Por la temeridad de la contestacion a la demanda respecto de la legalidad de los acuerdos recurridos, procede imponer al Ayuntamiento demandado el pago de la mitad de las costas causadas."

Així, aquesta imposició de la meitat de les costes que és venuda al Quadern del Govern de Sils com una prova de raó és, en realitat , la conseqüència de l'apreciació  del tribunal d'una nova temeritat municipal. És igual el que digui el de Xove i el Victoriano (que no sabem encara quant està cobrant per cada recurs) , repeteixi amb mi: T E M E R I T A T.

Les dues sentències senceres que són les que motiven, fonamenten i determinen  l'ineludible enderrocament del Nyap - i que són interpretades molt equivocadament i pel Nogué- van ser publicades per la pàgina FB Sils de veritat.


Passem a fer pública la primera sentència del nyap del consum així com la resolució al recurs presentat pel nostre...
Posted by Sils de veritat on dimecres, 23 / març / 2016

En breu explicarem perquè l'amenaça de l'alcalde de tornar a construir el mateix Nyap que hi ha quan enderroqui és un farol, als que en té acostumades i acostumats aquest Nyap-Alcalde.

El Nyap escrit al Quadern del Govern de Sils, amb requadre sobre la temerària interpretació de les costes judicials, aquí: