dimecres, 20 d’abril del 2016

Victoriano Leaks a Sils (1)






En només 6 mesos, i poc abans de l'inici del Xalet de Xove, el secretari municipal de Santa Coloma de Farners, Victoriano Sánchez García , amic del Juan Antonio i advocat del l'Ajuntament al cas Nyap; va facturar més de 30.000 € el primer semestre del 2007 a l'Ajuntament de Sils en diferents processos contra empreses, funcionaris i policies locals de Sils. Alguns dels quals també va perdre al TSJC.

Aquests pagaments corresponen a la seva activitat privada i no inclouen altres cobraments per ser membre de tribunals en qualitat de funcionari públic o fer informes tècnics en qualitat d'assessor extern.

La manca d'informació pel secretisme municipal no ens facilita saber el total cobrat des de llavors pel Victoriano. D'haver-se mantingut el ritme, però, i per proporcionalitat matemàtica, des del 2007 al primer semestre del 2016 (19 semestres), la suma cobrada ascendiria a 603.896 €. Aquesta quantitat, però, no es pot confirmar -però tampoc desmentir- atès que la relació de despeses es va amagar després del seguiment de factures aprovades per Junta de Govern Local sota el mandat Nogué fet per bloc local Sils, com més serem...   La quantitat podria ser inferior, però també superior.

Tot i que la quantitat resulta escandalosa l'Ajuntament es nega a contestar tuits on he demanat per aquest qüestió i a més m'ha blocada com a usuària.





Farà pregunta al govern en aquest sentit cap grup de l'oposició com ara Capgirem Sils o la nova CiU?

Seguirem informant.