dijous, 4 d’agost del 2016

Roser Nogué Quintana i Mariona Nogué Quintana, les filles de l'alcalde, contràries a la millora de la cruïlla d'accés a Vallcanera

Les filles de l'alcalde, Roser Nogué Quintana i Mariona Nogué Quintana no volen veure afectades la integritat de les parcel·les del seu pare si es fes una rotonda que millorés la seguretat vial des de la GI-555 a la carretera d'accés a Vallcanera i Les Comes.


El discurs oficial de l'equip de Govern és que per millorar aquest punt cal que la Generalitat reformi totalment la GI-555, de punta a punta.


Roser Nogué Quintana, en una foto del seu facebook

L'altra filla, també a facebook


Les parcel·les del Nogué estan esdevenint el problema insalvable per solucionar la històrica demanda de millora a la cruïlla entre la GI-555 i la carretera d'accés a Vallcanera i Les Comes.

Una novetat en el cas, apunta a que són les filles de l'alcalde qui li ordenen que no cedeixi cap espai per poder fer una rotonda, i que amb el discurs de quan arreglin tota la carretera aquestes protestes desapareixeran.  La millora de la seguretat viària en aquest punt, doncs, va per llarg.

Altres polèmiques que persegueixen a les filles del Nogué són el mal estat de conservació d'algunes cases que el pare les hauria comprat en la seva etapa com alcalde per tal de no veure incrementat el seu patrimoni personal, per aparences. Les podeu veure aquí, amb la participació de la filla en Mèxic del Nogué: la tal Mariona Nogué Quintana.

L'alcalde sempre s'ha presentat molt cuidador d'aquests terrenys, que van rebre una forta qualificació amb el POUM de Sils. També al 2005 va presentar unes al·legacions en defensa de les finques que contenen aquestes parcel·les que van ser desestimades íntegrament pel govern de la Generalitat presidit per Pasqual Maragall.


La reivindicació:



La preocupació per l'estat d'algunes edificacions i possible requalificació urbanística, amb el rebot inclòs d'una de les filles del Nogué:





El màrqueting de l'Ajuntament per tenir contentes a les filles de l'alcalde:




Les al·legacions desestimades del Nogué sobre les seves parcel·les al 2005 al BOE:


Anunci complert al BOE

Es desconeix si les filles han demanat també que posin una estàtua del seu pare al lloc del Mànix. Ignorem si també han estat present a alguns dels coneguts com a els sopars del Nogué, on IdS acorda totes aquestes estratègies contràries a l'interès generals de Sils.




Més informació:

Les parcel·les de l'alcalde.

La política municipal, un bon negoci per a IdS.

La cruïlla maleïda d'accés a Vallcanera