dissabte, 29 de desembre del 2007

No a les auditories de l'Ajuntament, de moment

Gràcies al bloc de ICV-EUiA-EMP hem conegut la posició del grups polítics en aquest important assumpte per acabar de girar full de l'etapa que va començar quan es presentava a les eleccions municipals un únic partit polític.


Respecte a aquest punt ICV ens informa:

Les auditories de l’Ajuntament.

ICV-EUiA-EPM varem presentar també en el ple del dia 19 de desembre una moció proposant la realització de tres auditories a l’Ajuntament: una auditoria econòmica, una auditoria urbanística i una auditoria de gestió. Expliquem la nostraproposta com a mitjà de tenir un bon anàlisis de la situació per a poder prendre decisions responsablement, amb coneixement de causa.La nostra moció no va prosperar a pesar del recolzament d’AMS, gràcies als vots en contra de CiU i d’ IdS-PM. Creiem que CiU ha perdut l’oportunitat de demostrar que podia passar sense cap problema les auditories, però va rebutjar la nostra proposta al·legant que costaria diners en un moment que poden ser necessaris per a altres coses.IdS-PM es va oposar a pesar de que l’equip de govern resulta que ha encarregat un estudi extern de anàlisis de la situació econòmica municipal, a una persona externa a l’Ajuntament, que suposem que ha de ser de la seva confiança. Aquest estudi, per encàrrec d’ IdS-PM, suposa per a ells que ja no és necessari fer les auditories. Curiós, per cert, que aquest estudi amb data d’Octubre del 2007 no s’ha donat a conèixer als grups municipals fins que s’ha incorporat a l’expedient del ple del 19 de desembre junt amb la carpeta de les auditories.Potser per a contrarestar la moció de les auditories?Més preguntes: S’hauria donat a conèixer aquest estudi si el nostre grup no presenta la moció de les auditories?Perquè l’equip de govern no va donar aquesta informació en el seu moment, amb temps suficient per a que sigui coneguda pels altres grups? Perquè potser hagués estat qüestionada per poc rigorosa?

Font: http://laveudesils.blogspot.com/2007/12/la-veu-de-sils-on-s-el-canvi.html



Com que crec que no n'hi ha prou, animo als amics i amigues d'ICV a presentar aquesta moció cada sis mesos. Jo per la meva part obro una nova secció de Temes pendents que resten per fer al govern i llenço una pregunta: De què teniu por CiU a Sils?