dissabte, 24 de desembre del 2016

El secretari municipal de Sils, l'arquitecte i l'alcade tornen a les seves trames delictives i acaben denunciats.




No van tenir prou amb els informes falsos del Nyap de Sils i actuacions en frau de llei, temeritat i abús de dret i acaben denunciats per un particular al que han asstejat de manera continuada.

l'Arquitecte, que ja va mentir en informes sobre el Nyap, a més dir que la finca de les filles del Nogué no necessita vorera, ha signat un altre document que el porta als tribunals acompnyant al seu amic i veí Juan Antonio i al Nogué.

Per evitar la denuncia pena, un cop s'havien adonat que havien ficat la pota, l'alcalde va suspendre, d'amagat del web, el taulell municipal, el BOP i els Quaderns del Govern de Sils, un decret d'alcaldia per no perdre un altre judici.

L'alcalde i l'advocat habitual, el Victoriano, van voler limitar el coneixement del decret només al Jutjat núm 3  contenciós administratiu de Girona, on l'Ajuntament ha renunciat a tots els seus actes.

L'assetjat denunciant sospita que el seu assetjament obeeix a un interès econòmic de càrrec municipals vinculats a màfies de l'Est.

El jutjat es pronunciarà en breu sobre l'assumpte i podria adoptar mesures cautelars contra el membres municipals tal i com ja va fer el tribunal contenciós administratiu de Girona pel mateix assumpte. tot i que l'Ajuntament calla i amaga aquesta informació, en un nou procediment judicial perdut pels tres acusats i pagats amb diners municipals.