diumenge, 16 d’abril del 2017

L'ajuntament al servei del clan dels Nogué:

Una piulada de la pàgina Sils de Veritat va aturar una operació d'especulació immobiliària dirigida pel Martí Nogué, sobre la finca de Ctra.de Santa Coloma, 31 a nom de les seves filles, per estalviar-se els impostos de l'activitat empresarial de rehabilitació i venda..

Es fan públics els documents que demostren que els Nogué fan servir l'Ajuntament pel seu benefici personal: El Nogué es demana, el Nogué s'atorga, el Nogué rep i el Nogué cobra.

Les actuacions del Nogué pel seu benefici personal són el motiu pel que les juntes de govern local no es publicaven a la web municipal. Al POUM es va preveure la reparcel·lació d'aquesta finca.

Es preveuen noves denúncies penals per tal d'aclarir d'on vénen els diners per tantes compres i llicències i els grau d'implicació en les irregularitats del secretari i l'arquitecte municipals, que també van participar en les llicències il·legals de la nau coneguda com el Nyap de Sils.

L'alcalde manté les seves declaracions falses de patrimoni tant al Consell Comarcal com a l'Ajuntament de Sils on amaga les donacions rebudes al 2008. i la Lopez crea un nou perfil fals a facebook per defensar-lo.