dimarts, 6 de juny del 2017

El Nogué fa un Sandro Rosell a La Selva Informació sobre les seves finques

Èxit de la denúncia d'UCIN que ha posat de manifest la corrupta gestió del Nogué als jutjats i han obligat a l'alcalde a haver de parlar de les seves finques, tot fent un Sandro Rosell.




Cap dels delictes de l'alcalde es consideren jutjats i pot ser imputat pels mateixos fets en qualsevol moment, el que pot passar per indicació de la fiscalia o bé per querella criminal. No hi ha cap declaració d'innocència perquè no s'han volgut qualificar els presumptes delictes,

Alcalde, secretari i arquitecte, continuen denunciats, per delictes que comporten penes de presó, i continuen obsessionats amb les pàgines facebook que no controlen.

La Selva informació menteix i s'ha limitat a reproduir una  informació filtrada i tergiversada directament per l'alcalde per atacar els rumors sobre les seves amants: Hi ha més procediments oberts contra el Nogué de diferents ciutadans de Sils: L'alcalde no ha estat absolt del delicte d'enriquiment il.licit.






L'alcalde continua mentint en les seves declaracions patrimonials i no pot parlar d'injúries ni difamacions perquè els fets de la denúncia s'ha considerat totalment cert i provat.

El Nogué ja va intentar canviar el sentit de la sentència del Nyap, però aplicant el seu criteri cal recordar que els denunciants no han estat condemnats en costes, la qual cosa segons l'equip de govern demostra que li donen raó als denunciants.


L'alcalde però, aconsegueix mantenir el silenci sobre els seus interessos personals en les finques de les seves filles, la GI-555 i els barracons de l'institut.

L'auto d'arxivament provisional que recurrible davant l'Audiència ( No ferm, com per exemple, la sentència del Nyap, on el Nogué també ha delinquit)  o de la seva reclamació per la via jurisdiccional corresponent, atès que contràriament al que diu el Nogué, la denúncia es centrava en la declaració de béns falsa presentada al Consell Comarcal.