dissabte, 9 de gener del 2010

Llar d'infants socialista a Sils (amb retard, acomiadaments i deficiències)

Divendres 8 de gener del 2010
El Punt

Nova llar d’infants, a Sils

Els veïns de Sils disposaran des d’avui de la nova llar d’infants municipal, al barri de les Mallorquines, que substituirà unes antigues instal·lacions. Tot i que el nou centre té capacitat per a 75 infants, amb un espai, nou, dedicat als nadons, de moment hi aniran els 40 nens d’1 i de 2 anys que anaven a l’antiga guarderia, que estava situada als baixos d’uns pisos. L’escola bressol queda allunyada del centre urbà, la qual cosa obligarà els pares a haver-s’hi de desplaçar amb cotxe. Inicialment, la nova llar d’infants havia d’obrir les portes el 9 de desembre, però les famílies van considerar que l’equipament no estava encara en condicions i el trasllat es va ajornar fins després de les festes de Nadal (…)

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/122590.html

Més informació: La Quitxalla i altres mentides d'IDS (no inclou ni el Xaleta a Can Celdoni ni els blocs del Millenium)
.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

socialista? vols dir sociata? és molt diferent. Doncs sí, això que sigui fora del nucli urbà i les mames hi hagin de portar els xiquets en 4x4 per mirar que la veïna no els atropelli amb el seu 4x4 és totalment sociata.

Anònim ha dit...

Srta tota aquesta dispersio escolar que existeix a sils es fruit de no voler "comprar" certs terrenys que estan aprop de l escola jacint verdaguer.
assegurant per algu un futur que ha tingut que compartir per poder conservar lo seu.
Per si no ho te mes clar li possare una nova pista:
on hi han aquests terrenys nomes hi ha una casa edificada.

Anònim ha dit...

aixó es la puta enveja que teniu de no poder comprar cap parcela allà. Tot us sembla malament pero no es es res mes que ENVEJAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

voste o es de la banda del titi o no sap lo que diu.
per comprar aquells terrenys, jaja, nomes cal sebar qui es el propietari i qui son els protectors.
enveja.......cap ni una.

Anònim ha dit...

si , pero tu no tens cap parcela allà perque no pots comprar-la jajajaja

Anònim ha dit...

IDS: Bla bla bla... ens critiqueu perquè sou pobres o nouvinguts Bla bla bla....

Dimitiu si us queda decència!

Anònim ha dit...

potser no tinc diners per comprar la parcela......pero lo que segur que no tinc es la cobertura legal per poder donar proteccio i tenir premi

Anònim ha dit...

tu, la del bla,bla,bla ... tu debes ser la peluquera de IDS-PSC,Anna Suñe, que ha hora te dedicas a enviar anonimos con calumnias y mentiras para desprestigiar a los blogs de Sils. La que confunde ONU con POUM. ay, ay, ay.. que se te ve el plumero. Haver si con estos metodos quereis ganar las proximas elecciones municipales.