dijous, 9 de juny del 2016

El Nyap-escrit dels quaderns del govern de Sils també s'equivoca sobre l'abast de l'enderroc.

L'equip de govern reescriu una sentència ferma dient que se li demana un enderrocament parcial.

La sentència és clara i determina que s'ha d'enderrocar la totalitat de les obres resultants de llicències il·legals, mal atorgades per l'Ajuntament.


No només intoxica l'Ajuntament sobre que algú deia que no es podia fer un ús comercial als terrenys del Nyap - la qual cosa no va ser mai posada en dubte - en totes i cadascuna de les vegades que els veïns i veïnes han denunciat les il·legalitats del Nyap i que ara han estat confirmades pels Tribunals. Pel contrari, sempre han defensat que un altre supermercat era possible. Ara, en una nova  interpretació negligentment, contrària a l'interès general de Sils i signada per l'equip de govern, tècnics i polítics intenten vendre fum i fer creure que la sentència ferma només demana un enderrocament parcial en aquest paràgraf del Nyap escrit:



Sils, com més serem.. informa que la majoria de persones de Sils, però, ho veuen de forma més encertada, el que demostra que un cop més els veïns i veïnes entenen millor l'interès general que no pas l'alcalde i la resta de protagonistes del Nyap il·legal: