dijous, 26 de juliol del 2018

Sospiten que el Nogué ha fet servir la brigada municipal "a ratus sueltus, diu" per netejar la casa de les seves filles

Nou escàndol dins l'Ajuntament de Sils: de la mà del Nogué i de la seva gestió sobre les finques que ha adquirit des de l'alcaldia a nom seu o bé de les seves filles: Són empleats municipals qui netegen les finques.

Els tècnics del Nyap - arquitecte i secretari municipal del Xalet de Xove- han avalat aquesta actuació perquè es fa "a ratus sueltus" i no comporta que s'hagi de pagar cap hora extra, com passa -avisen- amb les activitats organitzades per les sevillanes de Sils de la seva companya de govern Loli Jurado.

El Juli Garcia, camí de l'expulsió d'ERC, diu que no hi ha proves que ho demostrin d'una manera clara i determinant i que llavors ell no es pot mullar contra els negocis de l'alcalde mentre continua cobrant de l'Ajuntament per mantenir al Nogue a l'alcaldia i sense confessar quina cola enganxa el seu pacte.

L'ex-convergència de l'ex-PDeCAT  escull, de la mà del QuimRovirista Marc Capdevila dels POUMS del Nyaps a l'Edurad Colomé com a candidat de no se sap què, donant suport a una despesa de gairebé 500.000 per eliminar qualsevol rastre de l'antic Mànix, que se sumen als 800.000 € euros gastas en cautxú i a la biblioteca provisional i no definitiva, mentre els alumnes continuen en barracons a Sils i sense rotonda d'entrada a Vallcanera.

La continuïtat de la Maijo Sils a  IDS tambe en dubte, si l'alcalde continua molestant-la. 

Pren força l'impuls d'una denúncia penal contra la cúpula del Consell Comarcal per la declaració de béns i patrimonis falsa del Nogué que encara es manté, per desconeixement de les comarcals d'ERC i la CUP.

Més aviat, més informació.








Més info:

Les finques que el Nogué ha comprat a nom de les seves filles des de que fa política.