diumenge, 18 de setembre del 2016

Les finques que el Nogué ha comprat a nom de les seves filles des de que fa política.

Per l'interès general de Sils reproduïm la informació pública disponible al Registre de la propietat de les compres que ha realitzat l'alcalde i regidor d'urbanisme de Sils a nom de les seves dues filles Mariona Nogué Quintana i Roser Nogué Quintana, des de que es dedica a la política.

Sorprèn que cap finca va necessitar d'hipoteca essent pagades al comptat tot i la joventut i poca feina de les filles de l'alcalde.

El Nogué, a més d'alcalde, és regidor d'urbanisme de Sils, amb actuacions plenes de polèmiques, com ara, el Nyap de Sils. Aquestes finques representen només un 10 % del total de béns immobles dels 4 membres de la família Nogué-Quintana.

Els experts donen per fet que les actuacions de l'alcalde i el seu equip de govern acabaran a la via penal amb acusacions que aniran més enllà de la desobediència, la prevaricació i  malversació de cabals públics.Finca 1. VallcaneraFinca 2. Vallcanera


Finca 3. Vallcanera/GI555


Finca 4. Mallorquines, sense tanca ni vorera.Més informació:

Cronologia del Nyap de Sils.

Preocupació a IDS per si es fa públic el nombre de finques que acumulen les filles de l'alcalde.

Roser Nogué Quintana i Mariona Nogué Quintana, les filles de l'alcalde, contràries a la millora de la cruïlla d'accés a Vallcanera.

La filla de l'alcalde, Mariona Nogué Quintana, s'enganxa a Facebook per un assumpte urbanístic.

Els judicis perduts del Martí Nogué (i la María José López Ruíz)

Els delictes del Nyap de Sils.

Les parcel·les de l'alcalde.

El Xalet de Xove.