dimarts, 16 de febrer del 2016

Les actes

El tractament de les actes de la Junta de Govern a Vidreres i a Sils:

Sils, excuses dels serveis "tècnics" i la llei de transparència com a problema:


l'alcalde?...
Qui és l'alcalde?... aquest senyor és regidor?, és el secretari municipal... El secretari municipal té capacitat o entra dintre de les seves funcions fer valoracions com les que fa en el ple? La resposta és un NO rotund. Fa afirmacions que hauria de fer per exemple l'alcalde o un regidor, pot reclamar mitjans per poder dur a terme i poder desenvolupar les seves tasques a l'ajuntament, és lliure d'opinar fora del ple de què vulgui com qualsevol altre ciutadà, PERÒ NO EN EL PLE.Qui és l'alcalde?...A continuació transcrivim el que hem trobat a internet en relació a les seves competències:font:http://www.enciclopedia-juridica.biz14.com/d/secretarios-de-administracion-local/secretarios-de-administracion-local.htm"Tienen como funciones principales y exclusivas las de asesoramiento legal preceptivo de la Corporación, así como de su presidencia y Comisiones, y la fe pública de todos los actos y acuerdos, con el alcance que reglamentariamente se determina por la Administración del Estado, en el R.D. citado en el párrafo anterior."
Posted by Els draps bruts de Sils on dimarts, 16 / febrer / 2016


Vidreres, servei a la ciutadania, disponibles des del 2011:



Després de l'evidència més informació i debat al bloc local: Sils com serem.... 

També al poble de Xove, a Galícia, on es comenta que alguns dels "tècnics" de Sils hi té relació les actes són publicades:


Link AQUÍ

 
Negligència o mala fe? Què en penseu?

Altres pobles:




A la pàgina de facebook Sils de la Selva, ens recorden:

Transparència democràticaACTES MUNICIPALSA Caldes de Malavella es publiquen les actes de les juntes de govern local. A...
Posted by Sils de la Selva on dimecres, 17 / febrer / 2016