divendres, 1 d’abril del 2016

Escrit obert sobre la nova mentida de l'alcalde de Sils i el Nyap:

 Al Punt:


"Nogué va explicar ahir que, segons l'Ajuntament, la sentència del TSJC no posa en qüestió els usos comercials del sector de Can Cabirol. Per això el batlle considera que les llicències municipals al Consum s'ajustaven a les normes subsidiàries. “Si no haguéssim donat la llicència, els amos [del Consum] ens haurien pogut denunciar per prevaricació. I si ara enderroquéssim l'edifici, el podrien tornar a fer igualment allà”, va dir."


No, senyor alcalde, les llicències són nul·les perquè mai s'han adequat a la normativa urbanística. Per això una sentència, que vostè va recórrer i li han desestimat, ja li ordena de requereixi l'enderroc immediat del que s'ha construït.

Vostè s'entesta, i és la quarta vegada que ho fa, en voler legalitzar allò que és il·legal, i, és justament per ser il·legal, que té una sentència ferma d'enderroc.  Compleixi-la i deixi de prevaricar, desobeir i d'obstruir a la justícia. Perquè la sentència ja li ha dit que ha actuat amb temeritat - per això condemnem a pagar meitat de les costes - abús de dret i frau de llei. O no sap Vostè llegir?

I si no entén aquest escrit faci cas: Pas al costat i dimiteixi perquè qui malinforma, intoxica i embolica que fa fort és vostè des de l'Ajuntament.



P.S: Per cert, aquest extracte de la sentència li explica - sé que no ho entendrà - perquè quan tiri el Nyap a terra no el podrà fer de nou com és ara.

Sí crec que m'entendrà perfectament quan li faci notar que té la via penal més a prop per part dels veïns i veïnes de Sils, farts de les seves mentides que no pas dels amos del Nyap, vist que fins ara no han hagut de gastar un sol Euro en defensar una obra sentenciada il·legal. Aquest ban també el va fer publicar per evitar prevaricar?



No menteixi més, faci  un favor a Sils i plegui. Li diria també que no prevariqui, però em temo que ja ho ha fet. Esperarem a llegir l'acord del dia 21.



Més: Les sentencies aquí.

Passem a fer pública la primera sentència del nyap del consum així com la resolució al recurs presentat pel nostre...
Posted by Sils de veritat on dimecres, 23 / març / 2016

Seguirem informant.