divendres, 4 de setembre del 2009

Una de les moltes mentides de l'ajuntament amb el Nyap

Veí (15:11:55) :

A nosaltres, veïns del carrer Bastiments, quan vam anar a parlar amb l’arquitecte municipal, Salvador Jubany i Viader, i amb l’alcalde Nogué, ens van vendre la moto que les Normes Subsidiàries eren com la Santa Bíblia o la Constitució espanyola, que portaven més de vint anys escrites i no es podien modificar.

I fruit d’aquestes Normes antiquades ens van fotre un Nyap de 9 metres d’alçada a zero centímetres de la vorera. Si l’arquitecte municipal, Salvador Jubany i Viader, s’hagués preocupat pels veïns del seu poble, hagués vist que a l’inici del segle XXI és inadmissible construir una nau industrial de 9 metres a tocar de la vorera d’un carrer d’àrea residencial. Aleshores del senyor Jubany hagués anat a l’alcalde de torn i li hagués dit que aquell capítol de les Normes s’havia de canviar i amb petits canvis haguessin civilitzat aquella parcel·la: petites modificacions com ara 5 metres de distància entre l’edifici i la vorera, unes alçades més moderades, etc.

El senyor Jubany hagués pogut proposar aquests canvis molt abans que un empresari foraster (de Vilobí) vingués a demanar les llicències. Però no, el senyor Jubany no estava per aquesta tasca. No és ignorància, el quadern de Normes Subsidiàries és un llibret arrugat i sobat, amb plànols adjunts, que el senyor Jubany domina molt bé. Santa innocència la dels veïns que pensàvem que l’arquitecte municipal tenia la funció de defensar-nos, com a veïns que som del seu poble.

Font i comentaris: Sils, com més serem...
.