dimecres, 30 de setembre del 2009

Vidreres s'organitza







Benvolguts companys i companyes,

Ja fa anys que el moviment independentista català esta agafant més embranzida, i en les darreres setmanes aquest ha arribat al seu punt més mediàtic amb el referèndum que es va realitzar el passat 13 de setembre a Arenys de Munt.

A diferents municipis dels Països Catalans s'ha començat a articular una xarxa d'entitats que volen promoure referèndums per l'autodeterminació dels pobles. I Vidreres no és pas una excepció, així l'objectiu és formar una entitat apolítica i transversal per tal que tots els vidrerencs i vidrerenques independentistes puguin ajudar a promoure un referèndum d'autodeterminació a Vidreres.

Per això es convoca a tothom que vulgui participar d'aquest procés que assisteixi a la reunió que es celebrarà el proper dissabte 3 d'octubre a les 6:30 a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Vidreres, amb l'objectiu de fundar una entitat Vidrerenca per promoure un referèndum d'autodeterminació.

Esperem la teva participació.

Salut i independència!

http://www.facebook.com/event.php?eid=149796322326



.

1 comentari:

Anònim ha dit...

vidreres cony
sempre els hem dit aixi i l unic que els envejo es que tenen un bar de guardia les 24 h del dia 365 dies l any i tambe cal dir que es el principal consumidor de cava per capita de la provincia de girona.
aixo es a titol informatiu per voste srta per ilustrarla en el mon rural
anem al tema
Vidreres sempre ha sigut catalanista i amb moviments culturals superiors als pobles del voltant..........a sils no hem sigut aixi, per lo tant no m estranya