divendres, 27 de juny del 2008

Can Cabirol o Can Drapaire ?




Manca de cultura de reciclatge a la urbanització Can Cabirol de Sils.
.
Comentaris:

Marta (19:45:09) :
A Sils reciclem i força bé que ho fem, els últims dimarts de cada mes cal deixar al cantó del contenidor més proper els trastos vells perquè el dimecres següent passen a recollir-los.Abans de publicar certes fotos caldria tenir més en compte quina és la normativa municipal i que jo sàpiga el dia 24/06/08 va ser l’últim dimarts del mes de juny. Tot i ser festiu l’endemà, el dia 25/06/08, dimecres, era dia de treball i per tant hi havia el servei mensual de recollida de trastos vells.
27 06 2008

LNC (20:10:43) :
Excel.lents fotos, demostren clarament que no es recicla, són de Can Cabirol Oi? potser és per això que molesten. Aquesta mena d’imatges a Vallcanera no es veuen.
27 06 2008

Anònim (20:45:50) :
Posa-hi la foto del contenidor de davant del Racó can Tito… No sé de qui deu ser, però aquest deu agafar un gat cada dia perquè, dia si i dia també hi ha ampolles buides de vidre, garrafes de 25 litres d’oli amb oli usat de cuina, etc. al costat del contenidor de rebuig. Que jo sàpiga Semursa ho passa a buscar per cada casa, no??
Això que és extrany perquè la propietària del Racó de can Tito anava a la llista d’IDS i ara es podria queixar als seus companys de què fessin quelcom amb aquesta colla d’incívics que ronden el seu establiment. Extrany, no??
A veure si entre tots sabem indentificar aquest/s incívics…
27 06 2008

carlos (21:15:41) :
ESTAS FOTOS SON MUY BUENAS PERO MEJOR HUBIERAN SIDO SI LAS HUBIERAN PUBLICADO EN EL CUADERN DE SILS EN PORTADA CON EL ALCALDE
CAN CABIROL EL BASURERO DE SILS.
TODOS LOS QUE TENGA ALGO QUE TIRAR YA SABEN DONDE TIENEN QUE IR.
27 06 2008

Bloc (21:21:19) :
Notícia del Vell Bloc, 30 maig 2007:
A Sils ja tenim deixalleria!
La deixalleria és un nou equipament públic de recollida de deixalles on hi podem portar tots aquells residus domèstics que no disposen d’un servei de recollida específic en la via pública.
1. Tota la colla de materials reciclables que generem cada dia, a més a més de les ampolles de vidre, el paper i cartró i els envasos lleugers que ja tenen els seus propis mitjans de recollida implantats: fustes, branques, ferros, plàstics, fils elèctrics…
2. Tots aquells residus tòxics o perillosos que fins ara havíem d’introduir en els contenidors d’escombraries convencionals, amb les conseqüències mediambientals que això comportava : pots o bidons que hagin contingut restes de productes especials, piles i fluorescents, oli de la cuina…
3. Tots els trastos vells que, fins ara, només podíem treure de casa els dies destinats a la recollida de mobles al carrer i amb l’avantatge afegida que a la deixalleria es pot classificar i triar molt més bé tots els materials recollits.
La instal·lació de Sils forma part d’una futura xarxa de dotze instal·lacions municipals que es gestionaran de manera coordinada entre elles i amb el reforç d’una gran deixalleria comarcal que s’està construint en el mateix indret que ocupa la planta de compostatge comarcal (entre Santa Coloma de Farners i Anglès).
Aquest servei supramunicipal està promogut pel Consell Comarcal i el Consorci Mediambiental de la Selva i té un triple objectiu:
1. Oferir el servei a tots els municipis de la comarca, tinguin la població que tinguin.2. Optimitzar els costos de la recollida i la gestió de les instal·lacions.3. Oferir un servei alternatiu a tots els comerços i petites empreses del municipi que estan obligats a gestionar correctament els seus residus.
Sils forma part d’una de les quatre primeres instal·lacions del servei de deixalleria comarcal que s’inauguren a la comarca.
Font: Notícies, web de l’Ajuntament de Sils, Data: 14/05/2007
.
Bloc (15:43:21) :
Segons informe de l’Observatori
… l’Observatori de la Sostenibilitat de les Comarques Gironines (OSCG) ha iniciat, a partir d’un conveni amb la Diputació de Girona, un estudi en aquesta línia a nivell municipal i comarcal.
En la primera fase de l’estudi, presentat el passat dimecres 4 de juny, s’ha avaluat una mostra “no representativa però diversa” de 41 municipis amb Agenda 21 aprovada. A finals d’any, es pretén ampliar-ho almenys al vora centenar que tenen aquesta eina o, fins i tot, al conjunt de 221 municipis de les comarques gironines.
Municipi amb un màxim de recollida selectiva: Llagostera (63,7%)
Municipi amb un mínim de recollida selectiva: Sils (5%)
.
Font de les fotos i comentaris de Sils, com més serem... on trabareu més informació. Comenteu allà.
.