divendres, 20 de juny del 2008

Riudarenes: Gironès (PSC) opta per la crispació i l'enfrontament.

L'oposició acaba marxant d'un ple de Riudarenes ple de tensió


La crispació política que es viu a Riudarenes va tornar a fer-se veure en el ple que es va celebrar ahir a la nit. La tensió va ser present des d'un bon principi i va anar in crescendo a mesura que avançava. L'exalcalde, Jordi Gironès (PSC), i els regidors del seu grup van acabar abandonant el ple en l'apartat de precs i preguntes, després que Gironès i l'actual alcalde, Jordi Ros, tinguessin més d'una discussió.
El punt més polèmic de la nit va ser l'aprovació de l'augment de sous de l'equip de govern. Gironès va acusar Ros d'haver-se apujat el sou un 100%, ja que ara cobrarà 2.000 euros al mes, quan Gironès en cobrava mil. Ros va posar-se amb les dietes que cobrava cada mes l'exalcalde i va justificar els augments de sou amb l'acomiadament de dos càrrecs de confiança de l'anterior equip.
L'ambient es va escalfar més, però, quan va parlar el regidor trànsfuga, José Miguel Martínez. Va començar en castellà i el públic li va recriminar que no ho fes en català. Llavors davant dels crits del públic, que li va demanar que es disculpés per aquest fet, va desistir de fer el discurs i va demanar perdó. Més endavant, l'oposició va abandonar el ple molesta per l'actitud de l'alcalde, i llavors van començar entre el públic baralles i discussions molt pujades de to entre els uns i els altres.
.
Font: El Punt
.
Més informació: Entre en Cot i en Nogué cada mes cobren gairebé més que la subvenció que dóna l'Ajuntamanent a La Cuina a Sils per tot un any.
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El més lamentable de tot va ser les 4 o 5 persones seguidors d'en Gironès que no van parar de mofar-se i riure de l'Alcalde Jordi Ros, crec que hem de ser molt més civilitzats, no recordo aquestes faltes de respecte en els plens en que el Sr. Gironés era Alcalde de Riudarenes, la gent que apoya al Sr. Ros (CiU) va tenir un comportament exemplar, esperem que aprenguin a comportar-se com ells d'ara endevant.

Per cert m'ha arribat que un parell de persones amb un cotxe vermell anaben repartint uns fulls lamentables a la Urb. Can Fornaca contra gent amb afinitat a CiU.

Es necessari tot això? senyors som persones, no fem d'això una guerra siusplau, treballem pel poble junts, hi guanyarem tots.