diumenge, 29 de juny del 2008

Tercera moció d'ICV al Ple del 3 de juliol: Transport Escolar Gratuït !!

Albert Miralles, Regidor d'ICV-EUiA.

.
PLE 3 JULIOL - TRANSPORT ESCOLAR GRATUÏT
.
MOCIO PRESENTADA PEL NOSTRE GRUP AL PROPER PLE ORDINARI DEL 3 DE JULIOL
Moció d’ICV-EUiA-EPM: Transport escolar.
.
ICV-EUiA-EPM, davant de la possibilitat de que el proper curs escolar 2008-2009 el Departament d’Educació de la Generalitat deixi de subvencionar el transport escolar no obligatori, proposa instar per tots els mitjans possibles al Departament d’Educació de la Generalitat perquè segueixi fent-se càrrec de la subvenció, com fins ara, garantint la gratuïtat del servei. S’ha de tenir en compte el gran creixement demogràfic, l’important augment d’infants en edat escolar i la dispersió de la població com a factors determinants de la especificitat de la Selva per continuar atorgant la subvenció.
.
Hi pot haver importants conseqüències econòmiques per les famílies si el Departament d’Educació deixa de subvencionar el transport escolar. Existeix un document del Consell Comarcal de la Selva que planteja la possibilitat d'una forma de coopagament del servei, que pot suposar, en el cas de fer-se efectiva, el pagament de 291 € per cada nen o nena que utilitzi el servei el proper curs acadèmic.
.
ICV-EUiA-EPM proposem que durant el curs 2008-2009 s'assumeixi el mateix compromís que va assumir l'Alcalde en el curs 2007-2008, i que si no hi hagués cap altra solució, s'eviti el trasllat del cost del servei a les famílies.
.
ICV-EUiA-EPM proposa al Ple l'adopció del següent acord:

Posar els mitjans necessaris per part del nostre Ajuntament per assegurar que en el cas que finalment el Departament d’Educació no assumeixi la subvenció del transport escolar no obligatori per al curs 2008-2009, a Sils es garanteixi aquest servei sense que suposi cap cost per les famílies.

Sils, 20 de juny del 2008.


.
Font: La Veu de Sils. Comenteu allà.
.
Més informació al Bloc: Segona moció d'ICV al proper Ple del 3 de juliol: Ajuts socials a l'habitatge de compra i de lloguer. , La Veu de Sils (ICV) anuncia la seva primera moció al Ple del 3 de juliol (Convocatòries i actes)
.