dimecres, 26 de novembre del 2008

Revolta democràtica: Inicien la via administrativa contra el Nyap, amb el suport de tots els veïnats de Sils

641
Paralització (13:28:01) :

Avui matí, dimarts 25 de novembre de 2008, hem lliurat a l’Ajuntament de Sils un escrit-requeriment demanant que les llicències que l’Ajuntament ha concedit per a edificar una nau industrial que acollirà un supermercat Consum siguin considerades nul·les de ple dret. En aquest escrit es detallem totes les pressumptes irregularitats (per dir-ho suau) que s’han detectat en aquestes llicències.

Es demana la PARALITZACIÓ IMMEDIATA DE LES OBRES EN CURS. En el nostre horitzó hi ha l’article 267.9 del Reglament de la Llei d’urbanisme que preveu l’enderrocament de les obres il·legals, tal com fem constar també en aquest escrit-requeriment lliurat a les oficines municipals.

En les pròximes hores farem còpia de l’escrit i el lliurarem als QUATRE grups polítics per demanar-los el seu recolçament, considerant que aquesta és una CAUSA JUSTA tant per Sils com pels veïns més directament afectats.

També informarem a l’opinió pública, per mitjans diversos, dels nostres arguments i de les nostres demandes. I demanarem el recolçament de totes les veïnes i veïns de Sils poble, Mallorquines, Vallcanera i tot el municipi.

Us mantindrem informats.

Veïnes i veïns de l’àrea més directament afectada


Font: Sils, com més serem... Comenteu allà

.