divendres, 15 de maig del 2009

Mobilitzacions




Dominique

Al final de l’assamblea d’avui s’ha valorat muntar autocars (per part de l’Ajuntament) per anar a recolarzar als que s’hagin de reunir a Conselleria a Barcelona el 21 de maig. Em sembla molt bona idea. Cal donar veus i apuntar-nos!

El diumenge 17 de maig l’AMPA muntarà un taller per pintar samarretes a favor de l’escola nova. Cada família haurà d’aportar la samarreta que li vagi bé (usada si vol) i en el taller hi haurà pintures, pinzells i retoladors per a pintar-les.

També s’ha pensat fer una tallada simbòlica de la carretera cap a les 12:00 h. aquest mateix dia, així que porteu xiulets, trompetes, olles, tapes de caçoles i tot el que us sembli oportú per fer soroll a la protesta. És un dia molt simbòlic a Sils i s’ha d’aprofitar.

S’avisarà als mitjans de comunicació, és clar.

Bona nit, gràcies a tots i felicitats per la solidaritat.

(Tant de bò poguessim fer quelcom pels veins de l’altre Nyap que tenim al poble)


Comentari de Sils, com més serem... (comenteu allà)

.

Nota del Bloc: L'alcalde de Sils no ha tornat el carnet del PSC-PSOE, via Sr.Otero, a l'assemblea per la segona escola d'ahir.


Més informació a la premsa: Motius econòmics i pocs alumnes, arguments del delegat d'Educació per no fer una altra escola a Sils , Educació atribueix la no construcció de l'escola de Sils a la crisi econòmica

.