dijous, 21 de maig del 2009

Venen escoles a la campanya institucional del PSC


Font: http://www.presidentmontilla.cat/
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta es la versión en caché de http://www.gencat.cat/diari_c/5343/09065001.htm de Google. Se trata de una captura de pantalla de la página tal como esta se mostraba el 20 Mar 2009 00:50:00 GMT. Es posible que la página haya sufrido modificaciones durante este tiempo. Más información
Versión de solo texto
Se han resaltado estos términos de búsqueda: junta gobierno ayuntamiento sils girona
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
DOGC núm. 5343 - 20/03/2009


Imagen del documento en formato PDF
________________________________________
[Sumario || Índice del sumario || Diarios Oficiales disponibles || Inicio ]
________________________________________

DEPARTAMENTO DE POLÍTICA TERRITORIAL Y OBRAS PÚBLICAS
EDICTO de 6 de marzo de 2009, sobre acuerdos de la Comisión Territorial de Urbanismo de Girona referentes al municipio de Sils. (Pág. 23328)
________________________________________
EDICTO
de 6 de marzo de 2009, sobre acuerdos de la Comisión Territorial de Urbanismo de Girona referentes al municipio de Sils.
La Comisión Territorial de Urbanismo de Girona, en las sesiones de 28 de enero de 2009, 18 de junio de 2008, 20 de abril de 2007 y 8 de febrero de 2007, adoptó, entre otros, los siguientes acuerdos:
Exp.: 2006 / 025509 / G
Plan parcial del sector manso Sabé, en el término municipal de Sils
Acuerdo de 28 de enero de 2009
Vista la propuesta de la Ponencia Técnica, esta Comisión acuerda:
.1 Queda enterada, esta Comisión, que en fecha 17 de noviembre de 2008 la Junta de Gobierno Local del Ayuntamiento de Sils ha aprobado definitivamente el Proyecto de urbanización del Plan parcial del sector manso Sabé, promovido por Pedrera manso Sabé, SL, y enviado por el Ayuntamiento, en cumplimiento de lo que prevé el artículo 87.8 del Decreto legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo, y de la prescripción del acuerdo de la Comisión Territorial de Urbanismo de Girona de fecha 18 de junio de 2008.
.2 Publicar este acuerdo y los acuerdos de 18 de junio de 2008, de 20 de abril de 2007 y el de aprobación definitiva de 8 de febrero de 2007 así como las normas urbanísticas correspondientes en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a efectos de su ejecutividad inmediata, tal y como indica el artículo 100 del Decreto legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo.
.3 Comunicarlo al Ayuntamiento, al promotor y a los propietarios afectados.
Acuerdo de 18 de junio de 2008
Vista la propuesta de la Ponencia Técnica, esta Comisión acuerda:
.1 Dar por cumplida la condición señalada en el punto 3 del anterior acuerdo de esta Comisión de 20 de abril de 2007, referente al cumplimiento de la garantía correspondiente al 12% del total coste de implantación de las obras de urbanización.
.2 Dar cuenta a la Comisión Territorial de Urbanismo de Girona del estado de tramitación del proyecto de urbanización del Plan parcial del sector manso Sabé, de Sils, aprobado inicialmente por la Junta de Gobierno Local del Ayuntamiento de Sils en fecha 18 de febrero de 2008, y establecer un plazo de seis meses para que se acredite la aprobación definitiva.
.3 Mantener la suspensión de la eficacia y consiguiente ejecutividad del acuerdo de aprobación definitiva del Plan parcial del sector manso Sabé, de 8 de febrero de 2007 hasta que se acredite la aprobación definitiva del proyecto de urbanización, de acuerdo con el artículo 87.8 del Decreto legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo. La tramitación y aprobación definitiva de este Plan quedará sin efecto si, en el plazo de seis meses desde la notificación de este acuerdo, no se acredita delante esta Comisión Territorial de Urbanismo la aprobación definitiva del Proyecto de urbanización correspondiente.
.4 Comunicarlo al Ayuntamiento y al promotor.
Acuerdo de 20 de abril de 2007
Vista la propuesta de la Ponencia Técnica, esta Comisión acuerda:
.1 Dar conformidad al Texto refundido del Plan parcial del sector manso Sabé, enviado por el Ayuntamiento de Sils, en cumplimiento del acuerdo de aprobación definitiva de fecha 8 de febrero de 2007, con la supresión de oficio del apartado 9 del artículo 68 de la normativa, referente a la supeditación de la vigencia del Plan parcial a la resolución administrativa de la pedrera.
.2 Recordar al Ayuntamiento y al promotor que la eficacia del acuerdo de aprobación definitiva queda condicionada a la acreditación delante esta Comisión Territorial de Urbanismo del estado de tramitación del Proyecto de urbanización correspondiente, de acuerdo con el artículo 87.7 del Decreto legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo.
.3 Recordar asimismo al Ayuntamiento y al promotor que la eficacia del acuerdo de aprobación definitiva también queda condicionada a la constitución de la garantía del 12% del total coste de implantación de los servicios y de ejecución de la obra de urbanización, tal y como establecen los artículos 101.3 y 100.3 del Decreto legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo, con la condición de que, una vez agotado el mencionado plazo sin que se haya constituido la garantía, la tramitación del Plan quesdará sin ningún efecto.
.4 Recordar también que la publicación de este acuerdo, el de aprobación definitiva y de las normas urbanísticas en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya queda supeditada a la presentación por parte del Ayuntamiento de la documentación acreditativa de la formalización de la garantía mencionada.
.5 Comunicarlo al Ayuntamiento y al promotor.
Acuerdo de 8 de febrero de 2007
Vista la propuesta de la Ponencia Técnica, esta Comisión acuerda:
.1 Aprobar definitivamente el Plan parcial del sector manso Sabé, promovido por Pedrera Manso Sabé, SL, y enviado por el Ayuntamiento de Sils, supeditando la publicación en el DOGC y consiguiente ejecutividad en la presentación de un Texto refundido, por duplicado, verificado por el órgano que ha otorgado la aprobación provisional del expediente y debidamente tramitado, que incorpore las prescripciones siguientes:
1.1 Informes:
1.1.1 De acuerdo con el informe de los Servicios Territoriales en Girona del Departamento de Trabajo e Industria, de fecha 1 de junio de 2006, habrá que resolver la caducidad de la autorización minera ante el Departamento de Trabajo e Industria y la adecuación del programa de restauración al nuevo destino de los terrenos como polígono industrial. En consecuencia se condiciona la vigencia del Plan parcial a la resolución administrativa de la pedrera, tanto bajo el punto de vista minero como ambiental.
1.1.2 De acuerdo con el informe de los Servicios Territoriales en Girona del Departamento de Medio Ambiente y Vivienda, de fecha 3 de octubre de 2006, los espacios libres situados al este del sector tendrán que tener una anchura mínima de 50 m contados desde el límite este del sector, para garantizar la conectividad ecológica entre el Puig Sardina y L'Estany de Sils.
1.1.3 En relación a la propuesta del nuevo acceso al sector desde la carretera GI-555, es preciso aportar el correspondiente informe del Servicio Territorial de Girona de la Dirección General de Carreteras. Así mismo considerando que el vial de acceso afecta un bosque existente, habrá que justificar la mínima afectación.
Los terrenos exteriores al sector afectados por el enlace en la carretera GI-555 y la vialidad de acceso al sector, a pesar de mantener el régimen de suelo no urbanizable, tendrán que vincularse a la reparcelación del sector, de acuerdo con lo que prevén los apartados 2.a) y 3 del artículo 35 del Decreto 305/2006, de 18 de julio, por el que se aprueba el Reglamento de la Ley de urbanismo, habiéndose de imputar al sector el coste de la urbanización de estos terrenos exteriores.
1.2 Cuanto a la ordenación propuesta:
1.2.1 En cuanto a los espacios libres públicos, además de los situados al este del sector, habrá que respetar la franja perimetral de zona verde grafiada en el plano número 7 de la modificación de las Normas subsidiarias del municipio aprobada en fecha 3 de noviembre de 2005.
También se tendrá que prever una franja de zona verde pública de una anchura mínima de 30 metros situada entre la zona 7 y el límite norte del sector, que permita enlazar los espacios libres públicos. Todo eso teniendo en cuenta que la zona verde propuesta bajo la servidumbre de la línea eléctrica no es computable como sistema de espacios libres públicos.
1.2.2 Habrá que suprimir la clave 10/7, situada en el terreno que ocupa la torre de sustentación de la línea eléctrica que atraviesa el sector, de manera que si el Plan parcial no determina la supresión de la torre no podrá generar expectativas de aprovechamiento urbanístico en esta parcela.
1.3 En cuanto a la normativa:
1.3.1 Habrá que fijar la ocupación y el índice de edificabilidad neta a las condiciones de edificación de la zona 6 propuesta.
1.3.2 Se tendrán que completar el apartado 15 de los artículos 57 y 58 de la normativa, reguladores de los espacios libres de parcela de las zonas 6 y 7 respectivamente, con la prohibición expresa del uso de almacenaje o de depósito de mercancías al aire libre.
1.3.3 La normativa determinará que el Proyecto de urbanización tendrá que dar cumplimiento al apartado .Afecciones medioambientales. del informe de la Agencia Catalana del Agua de fecha 25 de agosto de 2006, las prescripciones del que tendrá que recoger.
1.4 Documentación:
1.4.1 Habrá que completar la documentación del Plan parcial con la evaluación económica del coste total de su ejecución, abarcando el vial de acceso, el enlace en la carretera, el EDAR y la balsa de decantación, el soterramiento de las líneas eléctricas aéreas previstas, la llegada de agua al sector y los costes de las afectaciones medioambientales.
1.4.2 Los planos de ordenación se tienen que representar sobre la correspondiente base topográfica, que permita entender, no sólo la cota de los terrenos del sector, sino también la cota de los terrenos adyacentes, para poder valorar el estado final de unos y otros terrenos.
- 2 Condicionar la eficacia y consiguiente ejecutividad de este acuerdo a la aprobación definitiva del proyecto de urbanización adecuada, de acuerdo con el artículo 87.7 del Decreto legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo. La tramitación y aprobación definitiva de este Plan quedará sin efecto si, en el plazo de 12 meses desde la notificación de este acuerdo de aprobación definitiva, no se acredita delante esta Comisión Territorial de Urbanismo el estado de tramitación del Proyecto de urbanización correspondiente.
- 3 La publicación de este acuerdo y de las normas urbanísticas en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya también quedará supeditada en la presentación por parte del Ayuntamiento de la documentación acreditativa de la formalización de la garantía del 12% del total del coste de la obra urbanizadora, tal y como establecen los artículos 101.3 y 100.3 del Decreto legislativo 1/2005, de 26 de julio, por el que se aprueba el Texto refundido de la Ley de urbanismo, con la condición de que una vez agotado el mencionado plazo, sin que se haya constituido la garantía, la tramitación del Plan quedará sin efecto.
.4 Comunicarlo al Ayuntamiento.
Contra los anteriores acuerdos, que no ponen fin a la vía administrativa, se puede interponer recurso de alzada, de conformidad con lo que prevén los artículos 107.1, 114 y 115 de la Ley 30/1992, de 26 de noviembre, de régimen jurídico de las administraciones públicas y del procedimiento administrativo común, modificada por la Ley 4/1999, de 13 de enero, ante el consejero de Política Territorial y Obras Públicas, en el plazo de un mes a contar desde el día siguiente de la publicación de este Edicto en el DOGC. El recurso se entenderá desestimado si pasan tres meses sin que se haya dictado y notificado la resolución expresa y quedará entonces abierta la vía contenciosa administrativa.
El expediente estará, para la consulta y la información que prevé el artículo 101 de la Ley 2/2002, de 14 de marzo, de urbanismo, en los locales de la Comisión Territorial de Urbanismo de Girona, calle Cristòfol Grober, número 2.
Girona, 6 de marzo de 2009
Sònia Bofarull i Serrat
Secretaria de la Comisión Territorial
de Urbanismo de Girona
Anexo
Normas urbanísticas de Plan parcial del sector manso Sabé, de Sils.
(Véase anexo en el documento PDF)
(09.065.001)

Anònim ha dit...

Esta es la versión html del archivo http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesJuntesGovern/JGL_070903.pdf.
G o o g l e genera automáticamente versions html de los documentos mientras explora la web.
Page 1
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
827
ACTA DE SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL
Identificació de la sessió
Núm.:
18 /2007
Caràcter : ORDINÀRIA
Data :
3 de setembre de 2007
Horari :
de 19.30 a 23 h.
Lloc :
Casa Consistorial
Assistents titulars :
Martí Nogué Selva
Alcalde - president IdS-PM
Joan Cot Porcell
tinent d’alcalde
IdS-PM
Andreu Arredondo Rodríguez
tinent d’alcalde
IdS-PM
Carles Taberner Morell
tinent d’alcalde
IdS-PM
Juan Antonio González Blanco
Secretari Interventor
Ordre del dia i desenvolupament de la sessió
1.- 206/07: Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
Es sotmet a votació l’esborrany de l’acta de la sessió anterior del dia 20 d’agost de 2007,
resultant aprovada per unanimitat dels membres presents.
- - - - - - - - - - - - - -
________________________________________
Page 2
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
828
2.- 207/07: Disposicions d’interès, correspondència.
El secretari dóna lectura de la correspondència, ressaltant la següent :
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2755 del MINISTERIO DE ECONOMÍA Y
HACIENDA, tramesa nòmina corresponent a la declaració-liquidació del segon trimestre
de 2007 de Telefónica de España SA.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2756 del MINISTERIO DE ECONOMÍA Y
HACIENDA, tramesa còpia de la nòmina corresponent a la liquidació del mes de juny de
l’any 2007 de la participació en els tributs de l’Estat.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2796 del MINISTERIO DE ECONOMÍA Y
HACIENDA, resolució de la compensació per la bonificació de l’IAE del transport per
carretera comprès entre l’1 de gener i 30 de novembre de 2006, quotes provincials i
nacionals.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2815 del CONSELL COMARCAL DE LA
SELVA, resolució gerència núm. 2007G0306 d’atorgament d’ajut econòmic d’urgència a
Ma. Cruz Ortega López.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2824 de SOCIEDAD REGIONAL DE
ABASTECIMIENTO DE AGUAS, S.A.-SOREA, rebuts pendents de liquidació que es
procedirà a la suspensió del subministrament d’aigua.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2825 de SOCIEDAD REGIONAL DE
ABASTECIMIENTO DE AGUAS, S.A.-SOREA, resultats anàlisis mostres aigua preses
mes de juliol.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2826 de SOCIEDAD REGIONAL DE
ABASTECIMIENTO DE AGUAS, S.A.-SOREA, resultats anàlisis mostres aigua preses
en el mes de juny.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2827 de SOCIEDAD REGIONAL DE
ABASTECIMIENTO DE AGUAS, S.A.-SOREA, relació abonats amb rebuts pendents
de liquidació que es procedirà a la suspensió del subministrament.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 2828 de SOCIEDAD REGIONAL DE
ABASTECIMIENTO DE AGUAS, S.A.-SOREA, resultats anàlisis mostres aigua preses
en el mes d’agost.
- - - - - - - - - - - - - - -
3.- 208/07: Resolucions, instàncies i recursos.
3.1.- Identificació de l’expedient : Sol•licitud de subvenció a la Diputació de Girona
per cobrir despeses en matèria esportiva.
Fets :
Resulta necessari que es procedeixi al manteniment i millora de les instal•lacions
esportives, foment de les diverses activitats, ampliació de la difusió i diversificació de les
activitats esportives.
________________________________________
Page 3
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
829
La Junta de Govern Local de la Diputació de Girona en data 20 de febrer de 2007 ha
aprovat la convocatòria de l’exercici 2007 per a l’atorgament de subvencions als
ajuntaments per a cobrir despeses en matèria esportiva, havent-se publicat les bases
d’aquesta convocatòria en el BOP núm. 11 del 16 de gener de 2007.
Fonaments de dret :
- Bases de la convocatòria aprovades per la Diputació de Girona.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Sol•licitar a l’Excma. Diputació de Girona un ajut de //6.000,-// euros per al
manteniment i millora de les instal•lacions esportives, foment de les diverses activitats,
ampliació de la difusió i diversificació de les activitats esportives.
Segon.- Donar trasllat d’aquest acord a la Diputació de Girona i a intervenció.
- - - - - - - - - - - - - -
3.2.- Identificació de l’expedient Reclamació de Responsabilitat patrimonial formulada
pel senyor Javier Balcells Salgado.
Antecedents de fet:
Primer.- En data 2 de març de 2004 es van publicar al B.O.P. les bases de convocatòria
per a la provisió, mitjançant concurs oposició lliure de quatre guàrdies municipals
(vigilants). Sent el requisit per prendre part en el procés selectiu: “Estar en possessió
dels permisos de conduir de les classes A i B i del certificat acreditatiu de coneixements
específics per poder conduir vehicles prioritaris. Aquest certificat de coneixements
específics per poder conduir vehicles prioritaris s’havia de presentar abans de ser
nomenat funcionari de carrera.
Segon.- El senyor Javier Balcells Salgado no va presentar abans de la dada de
nomenament com a funcionari de carrera el document acreditatiu d’estar en possessió del
permís per a conduir vehicles prioritaris.
Tercè.- En l’apartat núm. 9 de la mateixa convocatòria s’estableix: “Els aspirants que
superin el període de pràctiques al municipi seran nomenats funcionaris de carrera en la
categoria de guàrdies municipals”
Al finalitzar el període de pràctiques el Cap Coordinador de la Guàrdia Municipal de Sils
emet Informe NO favorable respecte al Sr. BALCELLS
Quart.- En data 2 de novembre de 2004 essent requisits imprescindibles per al
nomenament com a funcionari de carrera tant la superació del període de pràctiques com
la presentació del certificat acreditatiu de coneixements específics per poder conduir
________________________________________
Page 4
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
830
vehicles prioritaris, el Tribunal qualificador va declarar que l’aspirant Javier Balcells
Salgados no va superar la proves, declarant deserta la plaça.
Cinquè.- Atès que com el mateix senyor Balcells reconeix, un dels requisits que havien
de complir els aspirants era el “...d’estar en possessió dels permisos de conduir de les
classes A i B i el certificat acreditatiu de coneixements específics per a poder conduir
vehicles prioritaris”, i que com el mateix reclamant manifesta, en la data exigida no va
aportat la documentació requerida en la bases a pesar dels requeriments per escrit, per la
qual cosa va ser exclòs.
Sisè.- Atès que el senyor Balcells no va superar el període de pràctiques requisit
imprescindible per accedir a la plaça de funcionari de carrera.
Setè.- Atès que el resultat del procés selectiu així com l’eliminació del reclamant, no van
ser impugnats dins dels terminis legalment establerts a l’efecte i, per tant, van esdevenir
ferms, no essent susceptibles de impugnació tant en via administrativa com judicial.
Fonaments de dret:
- Article 142.5 de la Llei 39/1992, de 26 de novembre de Règim Jurídic de les
Administracions Públiques i del Procediment administratiu comú, el qual estableix: “En
todo caso, el derecho a reclamar prescribe al año de producido el hecho o el acto que
motive la indemnització o de manifestarse su efecto lesivo....”
- Article 64.1 del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals, el qual
estableix: “La selecció per oposició consisteix a superar les proves teòriques i pràctiques
exigides a la convocatòria pública,...”
- Article 53 de la Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- DESESTIMAR la reclamació de responsabilitat patrimonial formulada pel
senyor Javier Balcells Salgado d’acord amb les motivacions assenyalades en la part
expositiva d’aquest acord.
Segon.- Donar trasllat a l’interessat.
- - - - - - - - - - - - - -
4.- 209/07: Comptes i factures.
El secretari dóna lectura de les factures que més endavant es relacionen, aprovades per
unanimitat dels membres presents :
________________________________________
Page 5
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
831
Fra Nom tercer
Import
(Eur)
Descripció
934 CARLES TABERNER I MORELL
1.225,00 A Carles Taberner indemnització juliol'07
935 CARLES TABERNER I MORELL
10,00 A Carles Taberner indemnització Juliol'07
936 JOAN COT PORCELL
1.750,00 A Joan Cot, indemnització Juliol'07
937 JOAN ANDREU ARREDONDO
RODRIGUEZ
150,00 A J.Andreu Arredondo, indemnització 1-
15Juny'07
938 MARTI NOGUE SELVA
210,00 A Martí Nogué, indemnització 1-15Juny'07
939 JOAQUIM ROVIRA PLANAS
1.230,00 A Joaquim Rovira, indemnització 1-
15Juny'07
940 FRANCESC ANORO ZUFERRI
750,00 A Xicu Anoro, indemnització 1-15Juny'07
941 CENTRAL
MECANOGRAFICA,
S.L.
380,6 Fra. adq. mobiliari oficina despatx nous
regidors
942 LINDAMER, S.L.
301,6 Fra. adq cloro piscines mpals
943 COMERCIAL
ELECTRICA
GIRONA
380,22 Fra. adq. material elèctric vari brigada mpal
944 FATIMA RAMOS PLAZA
19,26 Fra.
desp desplaçament inspeccions
Tècniques 07/07
945 FATIMA RAMOS PLAZA
17,7 Fra desp desplaçament inspeccions,reagrup i
denúnc
946 FATIMA RAMOS PLAZA
15,69 Fra desp desplaçament infromes denúncies
1ocupació
947 JOAN PRATSEVALL RIERA
178,64 Fra hores tractor-cuba carrers
948 PRATSEVALLROCA, S.L.
216,92 Fra viatge+pala carregadora gresa carrers
949 PRATSEVALLROCA, S.L.
80,04 Fra hores tractor llaurar zona verda
950 JOAN PRATSEVALL RIERA
1.867,81 Fra viatge gravilla+descarregadora col.legis
951 JOAN PRATSEVALL RIERA
2.652,92 Fra reparar aparcament Estació
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
118,72 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
54,57 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
118,73 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
148,41 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
718,06 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
3.918,20 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
1.235,71 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
178,09 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
1.187,19 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
296,82 Fra neteja dependències mpals agost'07
952 ISS FACILITY SERVICES, S.A.
1.087,50 Fra neteja dependències mpals agost'07
953 AT INFORMATICA, S.C.C.L.
271,89 Fra hores servei tècnic informatic Laguna
954 ENRIC ROS, S.A.
236,69 Fra mateiral vari brigada mpal
955 COMERCIAL BOICA, S.L.
1.533,96 Fra material vari brigada mpal
956 AT INFORMATICA, S.C.C.L.
83,66 Fra manteniment antivirus 08/2007
957 PROMOTORA MEDITERRANEA-
2, S.A. - PROMSA
552,28 Fra adq material vari brigada mpal
958 XAVIER ALTIMIR I PAU
87,79 Fra adq medicaments funcionaris ajuntament
06/2007
959 XAVIER ALTIMIR I PAU
195,69 Fra adq medicaments piscina mpal
960 BTI TÉCNICAS DE LA FIJACIÓN,
S.L.
331,18 Fra adq material vari brigada mpal
961 AT INFORMATICA, S.C.C.L.
280,15 Fra hores servei
tecnic
informatic
ajuntament
962 AT INFORMATICA, S.C.C.L.
41,83 Fra hora servei tècnic infromàtic laguna
________________________________________
Page 6
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
832
963 POUS
LLOGUERS
I
MUNTATGES, S.L.
4.478,21 Fra lloguer taules i cadires sopar gastronòm
14/07
964 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
45,00 Fra diferència pagament fra A-70440
965 RECADER JOSEP RIERA, S.L.
15,94 Fra recader Juliol'07
966 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
228,13 Fra adq material vari brigada mpal
967 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
15,2 Fra adq piles guarderia
968 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
49,95 Fra adq telèfon inhalàmbric guarderia
969 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
23,22 Fra adq material vari brigada mpal
970 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
53,75 Fra adq material vari Laguna
971 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
4,09 Fra adq material vari Laguna
972 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
151,16 Fra adq material vari brigada mpal
973 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
435,78 Fra adq material vari brigada mpal
974 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
49,53 Fra adq material vari brigada mpal
975 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
87,36 Fra adq material vari brigada mpal
976 COMERCIAL BOICA, S.L.
794,29 Fra adq material vari brigada mpal
977 ROBERT
MAQUINARIA
AGRICOLA, S.L.
201,04 Fra adq material vari brigada mpal
978 STEIN GIRONA, S.L.
757,84 Fra copies planols+plotejat expo Festa
Major'07
979 CENTRAL
MECANOGRAFICA,
S.L.
711,89 Fra adq. mobiliari oficina despatx nous
regidors
980 FERROS AGUSTI, S.L.
178,44 Fra adq material vari brigada mpal
981 CUBAS
Y
CONTENEDORES
PALLARES, S.L.
447,88 Fra hors camio-cuba neteja tuberia
c.prudenci bert
982 EUROQUEM, S.A.
336,86 FRa adq material vari brigada mpal
983 COMERCIAL
PAPERERA
I
MATERIALS D'OFICINA, S.L.
658,14 Fra adq material oficina ajuntament
984 GRUES FARNERS, S.L.
48,72 Fra viatge llac vallcanera xmirar com treure
vehic
985 LINDAMER, S.L.
453,79 Fra adq cloro piscines mpals
986 S.I.M.S.A.
2.429,42 Fra nous punts de llum ctra C-63
987 S.I.M.S.A.
2.564,28 Fra enllumenat zona pistes catalanes camp
futbol.
988 S.I.M.S.A.
731,33 Fra reposició punt de llum 01 03 43 c.tallers
989 S.I.M.S.A.
924,76 Fra reposició punt de llum 03 01 22 c.estany
990 S.I.M.S.A.
141,46 Fra dif increment IPC mant.enll.públic abr-
mg-jny
991 S.I.M.S.A.
1.620,83 Fra Manteniment enll. públic juliol/07
992 INFORMATICA ESLO 7, S.L.
95,14 Fra adq cartutxos impresores ajuntament
993 AUTO-TALLER CADERE, S.L.
836,99 Fra revisió NISSAN XTRAIL guàrdia mpal
994 SAGE LOGIC CONTROL, S.A.
312,62 Fra hores servei tècnic software LOGIC
07/05/07
995 MIGUEL PEREZ GARCIA
9,18 A Miquel Pérez, desplaçament reunió
regidor 06/07
996 JUAN
ANGEL
YUSTA
CHICHARRO
7,48 A Angel Yusta, desplaçament reunió regidor
06/07
997 RAFAEL RUIZ OJEDA
7,48 A Rafael Ruiz, desplaçament reunió regidor
06/07
998 GIROCOPI, S.L.
62,19 Fra manteniment fotocopiadora
999 CONSELL
COMARCAL
LA
SELVA
308,28 Fra còpies proj rehabilitació escoles
Vallcanera
1000 GESTIÓN
DE
RIESGOS
Y
70,59 Fra. assegurança guarderia
________________________________________
Page 7
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
833
PATRIMONIOS GALIA, S.L.
1001 CONSELL
COMARCAL
LA
SELVA
5.577,54 Fra eliminació residus Juny'2007
1002 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
67,45 Fra adq material vari brigada mpal
1003 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
293,34 Fra adq material vari quadre llums revetlla
mallor
1004 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
625,76 Fra tballs canvis bomba piscines mpals
1005 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
205,26 Fra adq material vari brigada mpal
1006 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
254,69 Fra tballs canviar electrovalvula plaça Euro
1007 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
172,54 Fra tballs canviar electrovalvules Pl.Canigo
1008 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
334,44 Fra adq material vari + tballs llar jubilats
1009 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
247,86 Fra adq material vari brigada mpal
1010 LAMPISTERIA SERRA, S.L.
337,1 Fra tballs connectar i desconnectar varis
Llotja
1011 COMERCIAL VILA
434,58 Fra adq. escombres i bosses deixalles
1012 COMERCIAL VILA
989,02 Fra adq. escombres i bosses deixalles
1013 DIEGO GUERRERO RODRIGUEZ
54,04 Fra endarreriments manteniment pavelló
Juny'2007
1014 JOAN COT PORCELL
200,00 A Joan Cot, indemnització 16Juny'07
1015 JOAN ANDREU ARREDONDO
RODRIGUEZ
200,00 A J.Andreu Arredondo, indemnització
16Juny'07
1016 JOAN ANDREU ARREDONDO
RODRIGUEZ
1.075,00 A J.Andreu Arredondo, indemnització
Juliol'07
1016 JOAN ANDREU ARREDONDO
RODRIGUEZ
14,4 A J.Andreu Arredondo, indemnització
Juliol'07
1017 JOAN ANDREU ARREDONDO
RODRIGUEZ
40,32 A J.Andreu Arredondo, resta indemnització
Juliol'7
1018 MARTI NOGUE SELVA
400,00 A Martí Nogué, indemnització 16Juny'07
1019 MARTI NOGUE SELVA
3.800,00 A Martí Nogué, indemnització Juliol'07
1019 MARTI NOGUE SELVA
10,1 A Martí Nogué, indemnització Juliol'07
1020 MONTSERRAT MAS SERRAT
230,00 A Montse Mas, indemnització Juny'07
1021 JOSEP RIBAS ALBÓ
200,00 A Josep Ribas, indemnització 16Juny'07
1022 JOSEP RIBAS ALBÓ
550,00 A Josep Ribas, indemnització Juliol'07
1023 MARGARITA ROCA JULIA
450,00 A Margarita Roca, indemnització Juny'07
1024 FRANCESC ANORO ZUFERRI
200,00 A Xicu Anoro, indemnització 16Juny'07
1025 FRANCESC ANORO ZUFERRI
900,00 A Xicu Anoro, indemnització Juliol'07
1026 FRANCISCO
CORONADO
-
ESTUCS
I
PUNTURES
CORONADO
696,00 Fra pintar tanca separació Parvulari i Escoles
1027 FRANCISCO
CORONADO
-
ESTUCS
I
PUNTURES
CORONADO
2.691,20 Fra pintar Col•legi.
1028 CERCLE
DE
CULTURA
TRADICIONAL
I
POPULAR
MARBOLENY
2.800,00 Fra actuació 24-08-07 dança trad 2grups
Esdansa
1029 TOTTEX - FRANCESCA SILLERO
RAMOS
538,85 Fra adq. vestuari brigada municipal pers. te
1030 AGROQUIMICS SALVI, SL
4.135,40 Fra tractament endoterapia plantes places
poble
1031 VIDAL
MASFERRER
TRANSPORTS, S.L.
11,48 Fra transp-paqueteria juliol'07
1032 M. CARME LLOBET PIQUER
37,65 Fra prod.neteja x camp de futbol
________________________________________
Page 8
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
834
1033 ENRIC ROS, S.A.
798,87 Fra material construcció brigada mpal
1034 LINDAMER, S.L.
301,6 Fra cloro piscines mpals
1035 FERROS AGUSTI, S.L.
232,06 Fra adq material vari brigada mpal
1036 COMERCIAL
ELECTRICA
GIRONA
6,62 Fra adq material vari brigada mpal
1037 REFRESCS
I
BEGUDES
BALMANYA, S.L.
119,2 Fra adq aigues ajuntament
1038 FUNDACIO PRIVADA ASPRONIS
170,00 Fra repartiment sobre Habitatge Jove
1039 AT INFORMATICA, S.C.C.L.
145,49 Fra hores servei inf+adaptador ajuntament
1040 FATIMA RAMOS PLAZA
16,18 A Fatima Ramos, despeses viatge 20-
23/08/07
1041 CONSELL
COMARCAL
LA
SELVA
6.079,92 Fra eliminació residus (123.20tn) juliol'07
1042 ANTONIO TELLO FERNANDEZ
200,00 A Antonio Tello, indemnització 16juny'07
1043 ANTONIO TELLO FERNANDEZ
1.050,00 A Antonio Tello, indemnització Juliol'07
1044 WURTH ESPAÑA, S.A.
378,69 Fra adq material vari brigada mpal
1045 WURTH ESPAÑA, S.A.
614,22 Fra adq material vari brigada mpal
1046 AERIS NAVIGO, S.L.
556,22 Fra reparació per tempesta
1047 AERIS NAVIGO, S.L.
178,06 Fra trasllat antena wi-fi escoles mpals
1048 CENTRICA
ASSESSORIA
GIRONA, S.L.
58,46 Fra formalització contracte Celia Izquierdo
1049 DIEGO GUERRERO RODRIGUEZ
2.404,04 Fra manteniment pavello agost'07
1050 ORGANIGRAMA, S.L.
249,4 Fra avaluació psicotècnica 2 aux adm
1051 SAGRES, S.L. - PARTENON
342,75 Fra adq. vestuari Guàrdia mpal.
1052 DAPP
PUBLICACIONES
JURIDICAS, S.L.
119,6 Fra publicació base planejament urbanístic
DAPP
1053 OSORIO HERNÁNDEZ, JESÚS
200,00 A Jesús Osorio, indemnització 16Juny'07
1054 OSORIO HERNÁNDEZ, JESÚS
900,00 A Jesús Osorio, indemnització Juliol'07
1055 MARGARITA ROCA JULIA
200,00 A Margarita Roca, indemnització 16Juny'07
1056 MARGARITA ROCA JULIA
1.050,00 A Margarita Roca, indemnització Juliol'07
1057 FRANCISCO
CORONADO
-
ESTUCS
I
PUNTURES
CORONADO
4.698,00 Fra. pintar sostres i parets Ajuntament.
1058 MARIA JOSEP LOPEZ DOLCET
200,00 A MªJosep López, indemnització 16Juny'07
1059 MARIA JOSEP LOPEZ DOLCET
1.050,00 A M.Josep López, indemnització Juliol'07
95.555,16
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
5.- 210/07: Aprovació certificació núm. 2 obra Urbanització d’una plaça i 2 passatges
a Sils.
Fets :
- Per acord de Junta de Govern Local del 4 de desembre de 2006 es va aprovar
inicialment el projecte Urbanització d’una plaça i dos passatges a Sils, amb un
pressupost total de 233.675,40€.
- Per acord de la Junta de Govern Local de data 26 de març de 2007 es va adjudicar l’obra
Urbanització d’una Plaça i dos Passatges a Sils, a l’empresa Aglomerats Girona, S.A.
per un import de 218.953,85€ (dos-cents divuit mil nou-cents cinquanta-tres euros amb
vuitanta-cinc cèntims d’euros).
________________________________________
Page 9
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
835
- Els directors de l’obra han redactat la certificació núm. 2 corresponent a les obres
executades durant el mes de juliol de 2007, per un import de //54.278,52€// (cinquanta-
quatre mil dos-cents setanta-vuit euros amb cinquanta-dos cèntims) d’euros.
- En data 27 d’agost de 2007 s’emet informe de secretaria sobre la existència de
consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta despesa.
Fonaments de dret:
- Plec de clàusules jurídic administratives i econòmiques generals i particulars
reguladores dels contractes d’obres.
- L’article 99 i 145 del RD 2/2000, de 16 de juny, Text refós de la Llei de Contractes de
les Administracions Públiques.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Aprovar la certificació núm. 2 de l’obra Urbanització d’una Plaça i dos
Passatges a Sils, a favor de l’empresa: Aglomerats Girona, SA i que puja a //54.278,52//
euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 04 511 60003 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat a l’empresa Aglomerats Girona SA i a intervenció.
- - - - - - - - - - - - - - -
6.- 211/07: Contractació de béns, subministraments i serveis.
6.1.- Identificació de l’expedient : Contractació servei Material difusió gimcana
participativa “Sobre Terreny Jove”.
Fets :
- En data 24 d’agost de 2007 l’Agent d’Ocupació de Desenvolupament Local ha emès
l’informe sobre la necessitat de què es contracti la realització de material per la difusió de
la gimcana participativa “Sobre Terreny Jove”.
- En data 24 d’agost de 2007 la Regidoria de cultura, educació i promoció local proposa
l’adjudicació de la creació d’imatge a Oriol Piferrer per 616€, edició de 400 invitacions i
50 cartells a Impremta Pagès per 194€ i 2 lones pel carrer a Infodigital Girona SL per
190€.
- En data 31 d’agost de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
________________________________________
Page 10
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
836
Fonaments de dret :
- Articles 56, 196 i 201 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adjudicar els serveis de difusió de la gimcana participativa “Sobre Terreny
Jove” següents :
- La creació imatge, aplicació i adaptació a Oriol Piferrer Saló per un import de //616//
euros, IVA inclòs.
- L’edició de 400 invitacions i 50 cartells a Impremta Pagès per un import de //194//
euros, IVA inclòs.
- La confecció de 2 lones al carrer a Infodigital Girona SL per un import de //190// euros,
IVA inclòs.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 01 121 22707 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord als adjudicataris, a intervenció i a l’Agent
d’Ocupació de Desenvolupament Local.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.2.- Identificació de l’expedient : Contractació servei Edició Opuscle “El Campanar de
Sils”.
Fets :
- En data 20 d’agost de 2007 l’arxiver municipal ha emès l’informe sobre la necessitat de
què es contracti la edició de l’opuscle “El campanar de Sils, obra de Rafel Masó (1907-
2007).
- En data 21 d’agost de 2007 la Regidoria de cultura, educació i promoció local proposa
l’adjudicació a Arts Gràfiques Cantalozella SL, amb un pressupost total de //1.200//
euros.
- En data 23 d’agost de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 196 i 201 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
________________________________________
Page 11
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
837
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Encarregar l’opuscle “El campanar de Sils, obra de Rafel Masó (1907-2007) a
Arts Gràfiques Cantalozella SL per un import de //1.200// euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 01 463 22602 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari, a la Regidoria de cultura,
educació i promoció local, a l’arxiver municipal i a intervenció.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.3.- Identificació de l’expedient : Adquisició càmara fotogràfica per la Guàrdia
Municipal.
Fets :
- En data 3 de setembre de 2007 el Cap de la Guàrdia Municipal ha emès l’informe sobre
la necessitat de què s’adquireixi una càmara fotogràfica per no resultar interessant reparar
l’anterior de què disposaven.
- En data 3 de setembre de 2007 la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i
medi ambient proposa l’adjudicació a Lluís Casadellà Clos – Informàtica Sils, amb un
pressupost total de //157’70// euros.
- En data 3 de setembre de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 171 i 176 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir una càmara fotogràfica digital Kodak 7.1meg i tarja sd 1Gb a Lluís
Casadellà Clos – Informàtica Sils, per un import total de //157’70// euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 01 121 22002 del vigent pressupost.
________________________________________
Page 12
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
838
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari, a intervenció i a la Guàrdia
Municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.4.- Identificació de l’expedient : Adquisició càmara de fotos pels serveis tècnics.
Fets :
- En data 24 d’agost de 2007 l’arquitecta tècnica municipal ha emès l’informe sobre la
necessitat de què s’adquireixi una càmara de fotogràfica pels serveis tècnics.
- En data 27 d’agost de 2007 la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i
medi ambient proposa l’adjudicació a Lluís Casadellà Clos – Informàtica Sils, amb un
pressupost total de //197,66// euros.
- En data 28 d’agost de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 171 i 176 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir una càmara de fotogràfica digital Benq E720 i tarja d’1 Gb pels serveis
tècnics a Lluís Casadellà Clos – Informàtica Sils, per un import total de //197,66// euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 01 121 22002 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari, a intervenció i a l’arquitecta
tècnica municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.5.- Identificació de l’expedient : Adquisició màquina desbrossadora per la brigada
municipal.
Fets :
- En data 13 d’agost de 2007 la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i
medi ambient ha emès proposta per l’adquisició d’una màquina desbrossadora per la
brigada municipal, i proposa l’adjudicació a Enric Fradera Clos – Motos Fradera per un
pressupost total de //512,11// euros.
________________________________________
Page 13
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
839
- En data 14 d’agost de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 171 i 176 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir una màquina desbrossadora STIHL FS250 per la brigada municipal a
Enric Fradera Clos – Motos Fradera, per un import total de //512,11// euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 04 121 62300 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari, a intervenció, a la Regidoria de
governació, via pública, obres i serveis i medi ambient i a l’arquitecta tècnica municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.6.- Identificació de l’expedient : Adquisició màquina desbrossadora per la brigada
municipal.
Fets :
- En data 13 d’agost de 2007 la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i
medi ambient ha emès proposta per l’adquisició d’una màquina desbrossadora per la
brigada municipal, i proposa l’adjudicació a Enric Fradera Clos – Motos Fradera per un
pressupost total de //705,59// euros.
- En data 14 d’agost de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 171 i 176 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
________________________________________
Page 14
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
840
ACORD :
Primer.- Adquirir una màquina desbrossadora STIHL FS450 per la brigada municipal a
Enric Fradera Clos – Motos Fradera, per un import total de //705,59// euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 04 121 62300 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari, a intervenció, a la Regidoria de
governació, via pública, obres i serveis i medi ambient i a l’arquitecta tècnica municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.7.- Identificació de l’expedient : Adquisició ordinador personal per l’Alcaldia.
Fets :
- En data 13 d’agost de 2007 la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i
medi ambient ha emès proposta per l’adquisició d’un ordinador personal per l’Alcaldia, i
proposa l’adjudicació a AT Informàtica SCCL per un pressupost total de //741,27// euros.
- En data 14 d’agost de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 171 i 176 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir un ordinador personal Asus Vintage 3 P5V900 per l’Alcaldia a AT
Informàtica SCCL, per un import total de //741,27// euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 03 121 62600 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari, a intervenció i a l’Alcaldia.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.8.- Identificació de l’expedient : Adquisició de suros per l’Escola municipal.
Fets :
- En data 26 de juliol de 2007 l’arquitecta tècnica municipal ha emès l’informe sobre la
necessitat de què s’adquireixin suros de diverses dimensions per col•locar a les aules del
Col•legi d’Educació Infantil i Primària Jacint Verdaguer.
________________________________________
Page 15
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
841
- En data 26 de juliol de 2007 la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i
medi ambient proposa l’adjudicació a Fusteria Farners SL, amb un pressupost total de
//955,84// euros.
- En data 14 d’agost de 2007 el departament de comptabilitat emet informe sobre la
existència de consignació pressupostària perquè es procedeixi a realitzar aquesta
contractació.
Fonaments de dret :
- Articles 56, 171 i 176 del Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el
Text refós de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i
de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir suros de diverses dimensions per col•locar a les aules del Col•legi
públic a Fusteria Farners SL, per un import total de //955,84// euros.
Segon.- Carregar la despesa a la partida núm. 07 03 422 21201 del vigent pressupost.
Tercer.- Donar trasllat del present acord a l'adjudicatari, a intervenció i a l’arquitecta
tècnica municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
7.- 212/07: Concessió targeta d’aparcament per a persones amb disminució.
Fets :
- En data 30 de juliol de 2007 i amb registre d’entrada núm. 2538, JUAN DELGADO
SERRANO sol•licita la targeta d’aparcament individual per a persones amb disminució en
la modalitat de TITULAR CONDUCTOR de l’Institut Català d’Assistència i Serveis
Socials. S’acompanya de resolució d’aquest òrgan sobre la qualificació del seu grau de
disminució.
- L’Equip bàsic d’atenció social primària emet informe desfavorable per no superar el
barem de tercera persona.
Fonaments de dret :
- El Decret 204/1999, de 27 de juliol, pel qual es dóna nova redacció al Capítol 6 del
Decret 35/1995, de 24 de març, de promoció de l’accessibilitat i de supressió de barreres
arquitectòniques, i d’aprovació del Codi d’accessibilitat i altres disposicions concordants
d’aplicació;
- Article 53.3 de la Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal
i de Règim Local de Catalunya
________________________________________
Page 16
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972 16 80 00 - Fax 972 85 36 17
842
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en
la Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent
ACORD :
Primer.- Desestimar a Juan Delgado Serrano la concessió de la targeta d’aparcament
individual per a persones amb disminució en la modalitat de TITULAR CONDUCTOR
per no superar el barem de tercera persona.
Segon.- Donar trasllat del present acord a l’interessat.
- - - - - - - - - - - - - - - -
8.- 213/07: Torn de paraules.
Es debaten diversos temes del funcionament dels diversos serveis que presta la
Corporació.
Les regidories delegades informen dels assumptes de la seva competència.
I no havent-hi més assumptes a tractar, el President aixecà la sessió, de la qual, com a
secretari, dono fe.
L’alcalde - president,
El secretari,
Martí Nogué Selva
Juan Antonio González Blanco

Anònim ha dit...

Esta es la versión html del archivo http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesJuntesGovern/JGL_071231.pdf.
G o o g l e genera automáticamente versions html de los documentos mientras explora la web.
Page 1
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1095
ACTA DE SESSIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL
Identificació de la sessió
Núm. :
2007/26
Caràcter :
Extraordinària
Data :
31 de desembre de 2007
Horari :
11:00 a 13 hores.
Lloc :
Sala Juntes Govern Local
Assistents titulars :
Martí Nogué Selva
Alcalde - president IdS-PM
Joan Cot Porcell
tinent d’alcalde
IdS-PM
Juan Andrés Arredondo Rodríguez
tinent d’alcalde
IdS-PM
Carles Taberner Morell
tinent d’alcalde
IdS-PM
Teresa Martorell Martí
Secretària accidental
Ordre del dia i desenvolupament de la sessió
1.- 444/07: Aprovació de l’acta de la sessió anterior.
Es sotmet a votació l’esborrany de l’acta de la sessió anterior del dia 17/12/2007, resultant
aprovada per unanimitat de tots els membres.
- - - - - - - - - - - - - -
________________________________________
Page 2
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1096
2.- 445/07: Disposicions d’interès, correspondència.
El secretari dóna lectura de la correspondència, ressaltant la següent :
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4015 del CONSELL COMARCAL DE LA SELVA,
sobre 1ª edició concurs fotogràfic “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4016 de la DELEGACIÓ TERRITORIAL DEL
GOVERN, sobre petició d’Actividades Turísticas Rolls SL de renovació de l’horari de
funcionament.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4018 de la DIPUTACIÓ DE GIRONA, concessió
pròrroga fins 8 de març per justificació subvenció en el marc del catàleg Escènics d’arts en viu.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4030 de l’AJUNTAMENT DE RIUDARENES, de
recolzament pas soterrat per a vianants a l’Estació de Sils.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4033 del CONSELL D’INICIATIVES LOCALS PER
AL MEDI AMBIENT DE LES COMARQUES DE GIRONA, sobre mesures correctores a
l’ampliació autopista AP-7 i desdoblament A-2.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4041 del SERVEI OCUPACIÓ DE CATALUNYA,
resolució subvenció per a la realització d’estudis i campanyes de promoció de l’ocupació local.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4042 de la DIPUTACIÓ DE GIRONA, resolució
concessió subvenció per Reordenació de la Plaça Canigó.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4043 d’ACESA, convocant reunió 10 de gener
presentació projecte ampliació AP-7.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4054 de la SECRETARIA DE JOVENTUT, sobre
ampliació termini justificació subvenció per Projecte d’habitatge jove.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4058 de l’AJUNTAMENT DE LA CELLERA DE TER,
de recolzament pas soterrat per a vianants a l’Estació de Sils.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4059 de JOAN M. SOLÀ SÁNCHEZ, comunicant la
seva dimissió com a president de l’Entidad Urbanística de Vallcanera Park.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4066 del CONSELL COMARCAL DE LA SELVA,
comunicant calendari fiscal per l’exercici 2008.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4097 de la DELEGACIÓ TERRITORIAL DEL
GOVERN, informant documentació Rehabilitació de les Escoles Vallcanera s’adapta normativa
prevenció d’incendis.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4114 del CONSELL COMARCAL DE LA SELVA,
resolucions modificacions sobre diversos processos recaptatoris.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4122 de SOCIEDAD REGIONAL DE
ABASTECIMIENTO DE AGUAS, S.A.-SOREA, comunicant abonats que se’ls suspendrà
subministrament per rebuts pendents de liquidació.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4123 de SOCIEDAD REGIONAL DE
ABASTECIMIENTO DE AGUAS, S.A.-SOREA, resultats anàlisis realitzats el novembre.
▹ Escrit amb registre d’entrada núm. 4138 de la DIPUTACIÓ DE GIRONA, resolució
concessió subvenció per Manteniment i millora instal•lacions esportives.
________________________________________
Page 3
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1097
- - - - - - - - - - - - - - -
3.- 446/07: Adjudicació Servei Gestió i explotació del Bar Mannix. Exp 2007/358.
Proposta de l’Alcaldia.
Identificació de l’expedient : Adjudicació definitiva Servei gestió i explotació Bar Mannix.
Exp 2007/358.
Fets :
- Per acord de Junta de Govern Local ordinària del 2 de desembre de 2007 es va aprovar el Plec
de condicions tècniques, econòmiques i administratives del Concurs Obert Urgent per la
contractació del servei de Gestió i explotació del Bar Mannix, publicant-se al BOP núm. 238 del
10 de desembre de 2007.
- En data 24 de desembre de 2007 es va realitzar l’Acta d’obertura de pliques declarant admesa
l’única oferta presentada. Tot seguit, els serveis tècnics va procedir a la seva valoració.
- En data 24 de desembre de 2007 la Mesa de Contractació es torna a reunir per estudiar la
valoració de les pliques, i proposant que s’adjudiqui el Servei de Gestió i explotació del Bar
Mannix al Sr. Juan Mas Carós.
Fona men t s de dret :
- Article 159 de Real Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s'aprova el Text refós de
la Llei de Contractes de les Administracions Públiques -TRLCAP-.
- Plec de clàusules tècniques, jurídiques i econòmic administratives particulars.
- Articles 22.2.n) i 85.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local
(LBRL)
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adjudicar el Concurs Obert per la prestació del Servei de Gestió i explotació del Bar
Mannix, amb subjecció al Plec de clàusules tècniques, jurídiques i econòmic administratives que
ha de regir la contractació, al Sr. Juan Mas Carós per la quantitat de //600,-// (sis-cents) euros
mensuals més IVA.
Segon.- Requerir l'adjudicatari perquè en el termini de quinze dies hàbils després de la
notificació d'aquest acord acrediti que ha constituït la garantia definitiva, xifrada //1.000,-// (mil)
euros, i advertir-li que, si no ho fa així, la contractació pot quedar resolta.
Tercer.- Citar l'adjudicatari perquè el dia i l'hora que se li indicarà concorri a formalitzar el
contracte administratiu corresponent.
________________________________________
Page 4
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1098
Quart.- Facultar l'alcalde per signar qualsevol document que sigui necessari per fer efectius els
acords precedents.
Cinquè.- Donar trasllat d’aquest acord a l’adjudicatari, intervenció i a la recaptació municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
4.- 447/07: Imposició sancions TRS071221
Identificació de l’expedient:
Sancions per infraccions de trànsit TRS071221
Procediment Genèric 2007/462
Fets:
Considerades les denúncies formulades pels Agents encarregats de la vigilància del trànsit sobre
fets de la circulació en les vies urbanes del terme municipal, objecte dels expedients
sancionadors que es relacionen en el llistat que s’uneix a la resolució i conclosa la instrucció
d’aquests expedients al no haver-se presentat al•legacions, o presentades haver-se desestimat,
constituint els fets denunciats infraccions als preceptes de l’Ordenança Municipal de Circulació
i de l’Ordenança Reguladora de les zones d’estacionament amb limitació horària, la Llei de
Tràfic i Seguretat Vial i reglaments que la desenvolupen, procedeix imposar un multa, a cada un
dels infractors inclosos en la relació que a continuació es cita, juntament amb la pèrdua
corresponent de punts del permís o llicència de conducció que en cada cas es detalla:
Fonaments de dret :
- Ordenança de circulació de l’Ajuntament de Sils, aprovada per acord del Ple Extraordinari del
6 de març de 2006.
- Article 68.2 de la Llei sobre trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat vial, aprovada
per RDL 339/1990 de 2 de març
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Imposar la sanció proposada per l’instructor de l’expedient, per haver infringit el
precepte indicat, amb la corresponent pèrdua de punts del permís o llicència de conducció als
expedients següents :
Núm. Expedient Nom infractor
Import
2007/001514
Sureda Sole, Francesc
125,00
2007/001708
Atram G Logístic, SL
301,00
2007/002399
Acers Pulits, SL
301,00
2007/002633
López Masferrer, SC
301,00
2007/002728
Soria Sáez, Eduardo
75,00
________________________________________
Page 5
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1099
2007/002947
Reina Rodríguez, Iván
125,00
2007/003106
Jarrin Freire, Audesuiberto
75,00
2007/003344
Cot Suñé, Gerard
420,00
2007/004619
Cassà García, Xavier
100,00
2007/004620
Cassà García, Xavier
420,00
2007/004645
Miñano Salmerón, Alberto
314,29
2007/005475
Pi Vall-llosera, Damián
450,00
2007/005479
Cot Suñé, Joel
80,00
2007/005483
Llobet Vives, Jaime
40,00
2007/005484
Sureda Montiel, Francesc
80,00
2007/005485
Sureda Montiel, Francesc
50,00
2007/006220
Ribes Vilanova, Oscar
25,00
2007/006660
Rieradevall Mazo, Lluís
40,00
2007/006671
Cuenca Esquinas, Manolo
25,00
2007/006984
Navarro Jurado, Alex
25,00
2007/007178
Roura Rovira, Núria
25,00
Segon.- Oferiment dels Recursos i dels terminis de pagament procedents legalment.
Tercer.- Donar trasllat de la resolució a la Unitat de Sancions de Trànsit del Servei de Gestió
Tributària del Consell Comarcal de la Selva perquè procedeixi a la seva notificació als
interessats.
- - - - - - - - - - - - - - - -
5.- 448/07: Gratificacions extraordinàries Guàrdia Municipal.
Identificació de l’expedient:
Atorgament gratificacions extraordinàries.
Relació de fets:
En data del 10 de desembre de 2007 el Cap de la Guàrdia Municipal de Sils emet informe dels
serveis extraordinaris que han efectuat els guàrdies municipals durant el mes de novembre de
2007.
En data del 18 de desembre de 2007 la unitat administrativa de personal emet informe sobre les
quanties corresponents als serveis extraordinaris efectuats pel personal anteriorment esmentat.
Fonaments de dret:
Article 23.d) de la Llei per la Reforma de la Funció Pública 30/1984.
Article 103.1 d) del Reial Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, Text Refós vigent a
Catalunya en Matèria de la Funció Pública.
Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, Text Refós de la Llei Municipal i de
Règim Local de Catalunya.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
________________________________________
Page 6
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1100
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Concedir les següents retribucions íntegres pel servei qualificat d’extraordinari i fora
de jornada al personal que es detalla tot seguit:
Alejandro Sáez Torres
123,53€
Alfonso Llobet Esperanza
39,75€
Segon.- Carregar la despesa a la partida 07 01 121 15100 del pressupost vigent.
Tercer.- Donar trasllat de la present resolució als interessats i al responsable de Recursos
Humans.
- - - - - - - - - - - - - - - -
6.- 449/07: Resolució per estimació d'al.legacions expts. sancionadors TPRE071217
Identificació de l’expedient:
Resolució d’estimació d’al.legacions en expedients de sancions per infraccions de trànsit
TPRE071217
Procediment Genèric 2007/455
Fets:
Considerades les denúncies formulades pels Agents encarregats de la vigilància del trànsit sobre
fets de la circulació en les vies urbanes del terme municipal, objecte dels expedients
sancionadors que es relacionen en el llistat que s’uneix a l’acord i un cop finalitzada la
instrucció d’aquests expedients, havent-se estimat les al•legacions efectuades per l’interessat, o
per har-se apreciat d’ofici la no procedència de continuar amb el procediment sancionador
inicial al seu dia per no constituir els fets denunciats una infracció als preceptes de l’Ordenança
municipal de circulació i de l’Ordenança reguladora de les zones d’estacionament amb limitació
horària, la Llei de tràfic i seguretat vial i reglaments que la desenvolupen, i en conseqüència
procedeix estimar les al.legacions efectuades, arxivant l’expedient sancionador iniciat, a
cadascun dels infractors inclusos en la relació a dalt referida i unida a aquest acord.
Fonaments de dret :
- Reial Decret Legislatiu 339/1990 de 2 de març pel que s’aprova el Text Articulat de la Llei
sobre trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat vial.
- Ordenança municipal de circulació de l’Ajuntament de Sils, aprovada per acord del Ple
Extraordinari del 6 de març de 2006.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
________________________________________
Page 7
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1101
ACORD :
Primer.- Estimar les al.legacions formulades i arxivar els expedients sancionadors següents:
2007/006990 GERONES TORRAS, LLUIS.
Segon.- Donar trasllat d’aquest acord als interessats.
- - - - - - - - - - - - - - - -
7.- 450/07: Aprovació Comptes i Factures
Proposta del Regidor d’Hisenda, Afers Socials, Esports i Joventut.
Identificació de l’expedient:
Procediment genèric 2007/464
Aprovació Comptes i Factures.
Antecedents:
- Relació de Factures amb un import de 171.613’16€.
- Informe del Departament de Comptabilitat de data 31-desembre-2007, conforme hi ha
suficient consignació per procedir a les respectives aprovacions
Fonaments de dret:
- Article 184 i 185 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s’aprova el Text
Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes.
- Article 53.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la Llei Municipal i de
Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Aprovar la relació de factures següents.
Factura Nom tercer
Import
(Eur) Descripció
1436
ALEJANDRO SAEZ TORRES
6,80 A Alejandro Saez, desp desplaçament assist judici
1437
ALEJANDRO SAEZ TORRES
6,80 A Alejandro Saez, desp desplaçament assist.
judici
1438
ALEJANDRO SAEZ TORRES
10,20 A Alejandro saez, desp desplaçament assist
declara
1439
FARNERS COLL MASSO
28,20 A Farners Coll, desp desplaçament curs
procediment
1440
TERESA MARTORELL MARTI
5,60 A Teresa Martorell, desp desplaçament curs
pressup
1441
JOAQUIN CRUZ ARMENTEROS
40,94 A J.Cruz, desp desplaçament judici
1442
JULIA LLAVERO MORENO
27,20 A J.Llavero, desp desplçament curs llar infants
1443
FATIMA RAMOS PLAZA
61,90 A Fatima Ramos, desp desplaçament curs
1444
JUAN A. GONZALEZ BLANCO
9,72 A JAntonio, desp desplaçament curs
1445
FRANCESC ANORO ZUFERRI
350,00 A Xicu Anori, indemnització novembre'07
1446
ALBERT MIRALLES GUELL
650,00 A A.Miralles, indemnitzció novembre 07
1447
JOAN ANDREU ARREDONDO RODRIGUEZ
1.394,01 A JAndreu Arredondo, indemnització novembre'07
________________________________________
Page 8
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1102
1448
MARTI NOGUE SELVA
2.719,00 A Martí Noguè, indemnització novembre'07
1449
ANTONIO TELLO FERNANDEZ
350,00 A A.Tello, indemnització novembre'07
1450
JOAN COT PORCELL
917,10 A J.Cot, indemnització novembre'07
1451
ANTONIO TELLO FERNANDEZ
1.150,00 A A.Tello, indemnització octubre'07
1452
CARLES TABERNER I MORELL
1.200,00 A C.Taberner, indemnització novembre'07
1453
JOSEP RIBAS ALBÓ
200,00 A J.Ribas, indemnització novembre'07
1454
MARGARITA ROCA JULIA
650,00 A M.Roca, indemnització novembre'07
1455
MARGARITA ROCA JULIA
1.000,00 A M.Roca, indemnització octubre'07
1456
JOAN COT PORCELL
1.794,97 A J.Cot, indemnització octubre'07
1457
MARIA JOSEP LOPEZ DOLCET
700,00 A MJosep Lopez, indemnització octubre'07
1458
OSORIO HERNANDEZ JESUS
700,00 A J.Osorio, indemnització octubre'07
1459
ISS FACILITY SERVICES, S.A.
9.718,85 Fra serveis neteja dependències mpals
novembre'07
1460
ISS FACILITY SERVICES, S.A.
11.104,19 Fra neteja dependències mpals desembre'07
1461
GESEME - GESTIO I SERVEIS MEDICS, S.L.
1.314,40 Fra 29 examens salut personal ajuntament
1462
MIQUEL ALIMENTACIO GRUP, S.A.
94,30 Fra adq pica-pica llar d'infants
1463
ASGLEYEAS VIVOLAS RAMON
104,40 Fra carrega terra brigada mpal
1464
FUNDICIO DUCTIL BENITO, S.L
361,63 Fra adq 15 pilones La Laguna
1465
BLACKBRUC - JOSEP NEGRE I PEREZ
403,85 Fra 6 bags terra per gespa Pl. Canigó.
1466
BLACKBRUC - JOSEP NEGRE I PEREZ
300,32 Fra adq. 6 bags escorça pi jardí Deixalleria
1467
BLACKBRUC - JOSEP NEGRE I PEREZ
150,16 Fra adq 3 bags d'escorça de pi Exp. Flor
1468
BLACKBRUC - JOSEP NEGRE I PEREZ
169,42 Fra adq 10 rotlles bruc tanca Exp. Flors
1469
AERIS NAVIGO, S.L.
267,96 Fra reparació wifi pavelló
1470
WURTH ESPAÑA, S.A.
61,58 Fra reparació material vari brigada mpal
1471
WURTH ESPAÑA, S.A.
292,09 Fra adq material vari brigada mpal
1472
WURTH ESPAÑA, S.A.
161,72 Fra adq material vari brigada mpal
1473
WURTH ESPAÑA, S.A.
33,87 Fra adq material vari brigada mpal
1474
WURTH ESPAÑA, S.A.
551,93 Fra adq material vari brigada mpal
1475
MECCANOCAR - MOOLE PROFESSIONAL LINE SLU
241,28 Fra adq material vari brigada mpal
1476
MECCANOCAR - MOOLE PROFESSIONAL LINE SLU
480,24 Fra adq material vari brigada mpal
1477
MECCANOCAR - MOOLE PROFESSIONAL LINE SLU
67,44 Fra adq material vari brigada mpal
1478
FERROS AGUSTI, S.L.
384,42 Fra adq material vari brigada mpal
1479
FERROS AGUSTI, S.L.
63,03 Fra adq material vari brigada mpal
1480
PROFESIONAL SPORTSVERD FUTBOL, S.L.
2.768,92 Fra tballs manteniment gespa artificial camp futbo
1481
COMERCIAL BOICA, S.L.
688,37 Fra adq material vari brigada mpal
1482
ENRIC ROS, S.A.
236,20 Fra adq material vari brigada mpal
1483
ENRIC ROS, S.A.
341,43 Fra adq material vari brigada mpal
1484
ENRIC ROS, S.A.
149,56 Fra adq material vari brigada mpal
1485
ROBERT MAQUINARIA AGRICOLA, S.L.
150,14 Fra adq material vari brigada mpal
1486
DIBOSCH, S.L.
3.923,12 Fra adq material higiènic brigada mpal
1487
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
23,20 Fra adq material vari brigada mpal
1488
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
147,12 Fra adq material vari brigada mpal
1489
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
146,16 Fra adq material vari reparació calefacció La Lagu
1490
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
15,00 Fra adq material vari reg zona carro brigada mpal
1491
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
13,57 Fra adq material vari brigada mpal
1492
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
5,41 Fra adq copies claus La Laguna
1493
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
14,85 Fra adq material vari llums Nadal brigada mpal
1494
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
42,82 Fra adq material vari repar biblioteca brigada mpa
1495
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
117,82 Fra adq material vari brigada mpal
1496
COMERCIAL ELECTRICA GIRONA
274,83 Fra adq material vari brigada mpal
1497
COMERCIAL ELECTRICA GIRONA
242,44 Fra adq material vari brigada mpal
1498
COMERCIAL ELECTRICA GIRONA
456,53 Fra adq material vari brigada mpal
________________________________________
Page 9
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1103
1499
COMERCIAL BOICA, S.L.
232,09 Fra adq material vari brigada mpal
1500
S.A.T. n§ 3029 - CAT 353
400,77 Fra adq herbicida brigada mpal
1501
S.A.T. n§ 3029 - CAT 353
69,98 Fra adq abono+terra brigada mpal
1502
S.A.T. n§ 3029 - CAT 353
160,50 Fra adq herbicida brigada mpal
1503
S.A.T. n§ 3029 - CAT 353
160,50 Fra adq herbicida brigada mpal
1504
S.A.T. n§ 3029 - CAT 353
1.558,56 Fra adq abono+terra brigada mpal
1505
S.A.T. n§ 3029 - CAT 353
100,58 Fra adq material vari rotonda Les Comes brigada
mp
1506
ALUMSILS, S.L.
134,56 Fra adq porta+maneta futbol+llar infants
1507
BTI TÉCNICAS DE LA FIJACIÓN, S.L.
275,34 Fra adq material vari brigada mpal
1508
CENTRE DE JARDINERIA SILS, S.A.
50,83 Fra adq flors Nadal instal.lacions ajuntament
1509
JOSEP MAYNEGRA - FLORS LAGUARDA
1.185,67 Fra adq flors cementiri + obsequi buquet flors
1510
JOSEP MAYNEGRA - FLORS LAGUARDA
123,37 Fra adq flors cementiri
1511
JOSEP MAYNEGRA - FLORS LAGUARDA
50,29 Fra adq obsequi buquet danses
1512
PROKEM SA
2.508,50 Fra adq material vari brigada mpal
1513
LAFCARR PROJECT & DESIGN SL
109,84 Fra adq material vari brigada mpal
1514
ENRIC FRADERA CLOS - MOTOS FRADERA
540,36 Fra adq material + reparació motoserra brigada
mpa
1515
LUISA CRUZ EXPOSITO
10,50 Fra adq material vari guàrida mpal
1516
AGUSTI CM SL
1.169,37 Fra adq material vari brigada mpal
1517
GRUES FARNERS, S.L.
44,61 Fra retirada ciclomotor C5406BTL
1518
GRUES FARNERS, S.L.
72,11 Fra retirada vehicle GI8097BTautoliq0712000031
1519
COMERCIAL PAPERERA I MATERIALS D'OFICINA, S.L.
97,44 Fra adq portafulletons difusió P.Particatiu Jove
1520
COMERCIAL PAPERERA I MATERIALS D'OFICINA, S.L.
480,29 Fra adq material oficina PPJove+PPEstanys
1521
COMERCIAL PAPERERA I MATERIALS D'OFICINA, S.L.
322,12 Fra adq material oficina ajuntament+ PPEstanys
1522
COMERCIAL PAPERERA I MATERIALS D'OFICINA, S.L.
351,31 Fra adq mobiliari extra Centre Cívic
1523
COMERCIAL PAPERERA I MATERIALS D'OFICINA, S.L.
1.087,11 Fra adq material oficina ajuntament+PPEstanys
1524
LLUIS CASADELLA CLOS - INFORMATICA SILS
4,50 Fra adq material informatic brigada mpal
1525
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
971,81 Fra adq PC recepció Centre Cívic
1526
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
41,83 Fra servei tecnic infromatic Estanys
1527
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
125,49 Fra servei tecnic informatic la laguna
1528
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
83,66 Fra manteniment antivirus desembre'07
1529
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
585,61 Fra hores servei tecnic informatic ajuntament
1530
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
55,12 Fra servei tecnic informatic biblioteca
1531
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
83,66 Fra manteniment antivirus novembre'07
1532
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
167,32 Fra hores servei tecnic informatic ajuntament
1533
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
271,89 Fra hores servei tecnic informatic pavelló
1534
INFORMATICA ESLO 7, S.L.
10,39 Fra adq material oficina ajuntament
1535
INFORMATICA ESLO 7, S.L.
303,92 Fra adq material vari informatic ajuntament
1536
INFORMATICA ESLO 7, S.L.
322,48 Fra adq material vari informatic ajuntament
1537
INFORMATICA ESLO 7, S.L.
918,80 Fra adq material vari informatic ajuntament
1538
SISTEMES TECNICS INFORMATICS SL
167,04 Fra reparació maq escriure ajuntament
1539
GARATGE SALMAR RIBAS, S.L.
10,22 Fra reparació vehicle guardia mpal
1540
GARATGE SALMAR RIBAS, S.L.
252,82 Fra reparació vehicle brigada mpal
1541
GARATGE SALMAR RIBAS, S.L.
237,90 Fra reparació vehicle guàrdia mpal
1542
HOSTAL LA GRANOTA, S.L.
134,82 Fra dinar inauguració CentreCívic
1543
SAGE LOGIC CONTROL, S.A.
1.378,50 Fra contracte manteniment nòmines 12-07/12-08
1544
PALAHI ARTS GRAFIQUES
990,98 Fra adq calendaris activitats esportives.
1545
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
969,69 Fra adq material informàtic CCívic
1546
GERARD ESPRIU BUALOUS - IMPREMTA SEMGRAF
1.243,40 Fra publicitat inauguració CCivic+estades Nadal
1547
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
292,81 Fra hores servei tecninc informatic Centre Civic
1548
GRAFIQUES MAÇANET, S.L.
523,15 Fra impresio agenda cultura plana selva 1ºT2008
________________________________________
Page 10
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1104
1549
MARQUES TALLERS GRAFICS, S.L.
331,76 Fra impressio agenda llatinoamericana
1550
PALAHI ARTS GRAFIQUES
686,30 Fra impresio adhesiu "avis rebuda"
1551
LOGOGIRONA SLL
179,80 Fra rètol Bar Centre Civic
1552
REFRESCS I BEGUDES BALMANYA, S.L.
25,04 Fra adq aigues llar infants
1553
DIEGO GUERRERO RODRIGUEZ
2.404,04 Fra manteniment instal.lacions pavello
desembre'07
1554
TURRONES VICTORIANO CANDELA SL
85,81 Fra adq 1lot Nadal
1555
ECA, Entidad Colaboradora de la Administ
178,93 Fra revisió periòdica ascensor Escoles.
1556
TELECTA, S.L.
78,30 Fra revisio alarma ajuntament
1557
CONSELL COMARCAL LA SELVA
163,84 Fra copies planols "rehab escoles Vallcanera"
1558
CONSELL COMARCAL LA SELVA
8.759,52 Fra servei guaita mediambiental maig-dbre'07
1559
CONSELL COMARCAL LA SELVA
150,68 Fra tractament restes vegetals (6'02Tn) novbre'07
1560
CONSELL COMARCAL LA SELVA
5.533,12 Fra servei eliminació residus (112'12Tn) novbre'07
1561
CONSELL COMARCAL LA SELVA
24.389,18 Fra tballs actualització cadastre
1562
S.I.M.S.A.
634,93 Fra reposició punt de llum 05 01 07
1563
S.I.M.S.A.
429,58 Fra reposició punt de llum 13 74 09
1564
ENRIC ROS, S.A.
306,10 Fra adq material vari brigada mpal
1565
COMERCIAL PAPERERA I MATERIALS D'OFICINA, S.L.
242,14 Fra adq material oficina ajuntament
1566
TOTTEX - FRANCESCA SILLERO RAMOS
1.257,21 Fra adq vestuari hivern Llar d'Infants.
1567
TOTTEX - FRANCESCA SILLERO RAMOS
2.396,91 Fra adq vestuari brigada mpal.
1568
GERARD ESPRIU BUALOUS - IMPREMTA SEMGRAF
112,52 Fra tríptics matriculació Llar Infants
1569
REFRESCS I BEGUDES BALMANYA, S.L.
121,98 Fra adq aigues ajuntament
1570
RECADER JOSEP RIERA, S.L.
21,46 Fra paqueteria nov-dsbre
1571
ARIDS COSTABELLLA FREIXAS, S.L.
48,02 Fra adq sorra granada obra escoles
1572
GRUES FARNERS, S.L.
72,11 Fra retirada vehicle 7692FSF autoliq0712000033
1573
GERARD ESPRIU BUALOUS - IMPREMTA SEMGRAF
34,80 Fra adq cartells La Laguna
1574
PUIG TUSCA DAVID
34,80 Fra lloguer copes de cava expo JOliveras
1575
GESTIO LOCAL INTEGRAL SERVEIS TERRITORIALS
SL
180,00 Fra produccio multimadia pag web sils
1576
CAROGI SC
301,90 Fra desp protocol expo pintura
1577
CAROGI SC
211,09 Fra desp protocol presentacio agenda
llatinoameric
1578
COMISSIO AGENDA LLATINOAMERICANA
84,00 Fra desp protocolaries (obsequi al ple)
1579
MEDIA MARKT GIRONA
89,00 Fra adq gravadora Plena ajuntament
1580
FUNDACIO PRIVADA ASPRONIS
85,00 Fra repartiment cartells Centre Civic
1581
STEIN GIRONA, S.L.
264,26 Fra edicio+muntatges digitals presentacions arxiu
1582
JESUS FRIGOLE PLANAS
487,20 Fra lloguer piano TPS 27/05/07
1583
COMERCIAL BARO, SCP
942,87 Fra adq asfalt reparar vies públiques
1584
RETOLS MARTORELL, S.L.
579,59 Fra adq planxes ZonaG PPJove
1585
SEMURSA - SERVEIS MUNICIPALS DE RIUDARENES,
SA
4.916,47 Fra 2ªp Semursa any 2007 recollida porta a porta.
1586
FOTO ANGELINA - M. ANGELS REYES SOLER
435,00 Fra fotos actes municipals
1587
MARIA JOSEP LOPEZ DOLCET
650,00 A MJosep Lopez indemnització novembre'07
1588
EMILI BRUN CARRERAS - PASTISSERIA BRUN
50,00 Fra desp protocolaries PPEstanys
1589
IMPREMTA PAGES
236,64 Fra adq cartells i targetons PPJove
1590
SILVA CEDILLO BERNAT
522,00 Fra recollida gossos s/actes guardia mpal
1591
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
104,57 Fra hores servei tecnic informatic Llar Infants
1592
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
319,46 Fra renovació Deep Freeze La Laguna
1593
GRUES FARNERS, S.L.
51,50 Fra retirada vehicle B1773OF
1594
GRUES FARNERS, S.L.
51,50 Fra retirada vehicle B1773OF
1595
GRUES FARNERS, S.L.
51,50 Fra retirada vehicle B1773OF
1596
GRUES FARNERS, S.L.
139,20 Fra retirada vehicle B1773OF rescat amb pluma
1597
SEVERO SASTRE, S.L.
771,40 Fra canvi compresor oficines ajuntament
1598
WURTH ESPAÑA, S.A.
216,95 Fra adq material vari brigada mpal
________________________________________
Page 11
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1105
1599
WURTH ESPAÑA, S.A.
65,08 Fra adq material vari brigada mpal
1600
WURTH ESPAÑA, S.A.
156,47 Fra adq material vari brigada mpal
1601
LLUIS CASADELLA CLOS - INFORMATICA SILS
95,70 Fra adq material informatic ajuntament
1602
CELIA IZQUIERDO RAMIREZ
17,00 Fra desp desplaçament AODL
1603
CELIA IZQUIERDO RAMIREZ
9,52 Fra desp desplaçament AODL
1604
CELIA IZQUIERDO RAMIREZ
23,80 Fra desp desplaçament AODL
1605
CELIA IZQUIERDO RAMIREZ
10,20 Fra desp desplaçament AODL
1606
JOAQUIN CRUZ ARMENTEROS
11,90 Fra desp desplaçament guàrida mpal
1607
JUAN ANGEL YUSTA CHICHARRO
14,28 Fra desp desplaçament guardia mpal judici
1608
RAFAEL RUIZ OJEDA
14,28 Fra desp desplaçament guardia mpal judici
1609
CONSELL COMARCAL LA SELVA
125,00 Fra adq 125 cadires
1610
MIQUEL GUSO LLORET
91,10 Fra adq desp protocol nadal personal ajuntament
1614
S.I.M.S.A.
1.620,83 Fra manteniment enllumenat públic desembre
2007.
1619
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
292,81 Fra hores servei tecnic informatic CCivic
1620
AT INFORMATICA, S.C.C.L.
41,83 Fra hores servei tecnic informatic La laguna
1621
GRUES VIÑOLAS, S.L.
1.206,40 Fra lloguer grua cistella llums Nadal
1622
AMBISIST, S.L.
331,18 Fra adq ambientadors ajuntament
1627
FUNDACIO PRIVADA ASPRONIS
40,00 Fra repartiment concurs fotografia
1628
COMERCIAL PAPERERA I MATERIALS D'OFICINA, S.L.
6.767,87 Fra adq material oficina Centre Civic
1629
LAMPISTERIA SERRA, S.L.
165,52 Fra adq material vari brigada mpal per Jubilats
1630
SPORTS MANEL
225,00 Fra adq 30 màrfegues gimnàstica Camp Futbol
1631
SPORTS MANEL
607,10 Fra adq trofeus i medalles Marxa Popular
1632
SPORTS MANEL
240,40 Fra adq trofeus Festa Major/07.
1633
SPORTS MANEL
167,70 Fra adq trofeus Festa Major/07.
1634
SPORTS MANEL
57,50 Fra adq trofeus Festa Major/07.
1635
SPORTS MANEL
198,00 Fra adq trofeus Festa Major/07.
1636
DIVER SILS, S.L.
1.566,00 Fra equip megafonia inauguració C.Cívic
1637
PRATSEVALLROCA, S.L.
14.420,12 Fra adjudicació camins rurals
1638
TALLERES PALAUTORDERA, S.A.
11.109,17 Fra Adaptació pista actual Pavelló
171.613,16
Segon.- Trametre aquest acord a intervenció.
- - - - - - - - - - - - - - - -
8.- 451/07: Ajuts beneficència. Exp. 2007/384
Per unanimitat dels membres assistents, s’acorda deixar aquest assumpte a sobre la taula.
- - - - - - - - - - - - - - - -
9.- 452/07: Adquisició cafeteres: Ajuntament i brigada. Exp. 433/2007
Identificació d’expedient:
Procediment Genèric 2007/433.
Adquisició de dues cafeteres per a l’Ajuntament i la brigada municipal.
Antecedents:
________________________________________
Page 12
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1106
- Per part del Regidor de Governació, Via Pública, Obres i Serveis i Medi Ambient es considera
necessari l’adquisició de dues cafeteres per col•locar a l’Ajuntament de Sils i a la nau magatzem
de la brigada municipal.
- Informe de l’Arquitecta tècnica municipal de data 17-desembre-2007 exposant que les
màquines més adequades serien de la marca NESPRESSO model ES-50.
- Pressupost de l’empresa Daba, S.A. - Nespresso per un import de 464,00 € IVA inclòs.
- Informe del Departament de Comptabilitat de data 28-desembre-2007 informant que hi ha
consignació suficient per l’adquisició de les dues cafeteres.
Fonaments de dret:
- Article 213 i següents del Text Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals del Reial
Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.
- Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de
Contractes de les Administracions Públiques – TRLCAP – (En especial els articles 56, 171 i
176 i l’apartat 3 de la disposició final primera).
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir al proveïdor DABA, S.A. – NESPRESSO dues cafeteres de la marca
Nespresso model ES-50 per un import de 464,00€ IVA inclòs.
Segon.- Carregar la despesa a la partida 07 04 121 62300 del pressupost vigent.
Tercer.- Trametre aquest acord a l’interessat, intervenció i a l’arquitecta tècnica municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
10.- 453/07: Contractació empresa productes higiènics edificis municipals. Exp 2007/458
Identificació d’expedient:
Procediment Genèric 2007/458.
Contractació empresa productes higiènics pels diferents edificis municipals.
Antecedents:
- Arribant a finals d’any i en vistes de que la contractació amb l’empresa DIBOSCH, S.A. s’ha
de renovar, els Serveis Tècnics han realitzat un estudi de mercat sobre diferents empreses que es
dediquen al món dels productes higiènics per tal de poder valorar si la qualitat-preu que tenim
________________________________________
Page 13
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1107
en aquest moment en els diferents edificis municipals en material com és paper higiènic, paper
eixugamans, sabó de mans i ambientador es pot millorar tant econòmicament com
qualitativament.
- Informe de l’Arquitecta tècnica municipal de data 20-desembre-2007 exposant la necessitat de
la contractació del material més els dispensadors pels diferents edificis.
- Pressupost de l’empresa Hefter Cleantech, S.L. per un import de 3.159,85 €.
- Informe del Departament de Comptabilitat de data 28-desembre-2007 informant que hi ha
consignació suficient per portar a terme la despesa.
Fonaments de dret:
- Article 213 i següents del Text Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals del Reial
Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.
- Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de
Contractes de les Administracions Públiques – TRLCAP – (En especial els articles 56, 171 i
176 i l’apartat 3 de la disposició final primera).
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir al proveïdor HEFTER CLEANTECH, S.L., els productes higiènics més els
dispensadors pels diferents edificis municipals per un import de 3.159,82€ IVA inclòs.
Segon.- Carregar la despesa a la partida 07 04 121 22108 del pressupost vigent.
Tercer.- Trametre aquest acord a l’interessat, intervenció i a l’arquitecta tècnica municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
11.- 454/07: Adquisició vestuari hivern brigada municipal.
Identificació de l’expedient:
Procediment Genèric 2007/319.
Assumpte:
Proposta dels Serveis tècnics - Adquisició de vestuari per a la brigada
municipal temporada hivern 2007.
Antecedents:
- Davant de l’arribada del hivern es veu convenient l’adquisició del vestuari de temporada
d’hivern per a la Brigada municipal de Sils, com s’ha anat realitzant cada any, per tal de que els
seus membres puguin realitzar la seva feina amb la roba adequada.
________________________________________
Page 14
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1108
- L’adquisició del vestuari serà per als vuit membres de la brigada i els quatre operaris eventuals
per la temporada d’hivern d’aquest any.
- S’ha trobat convenient sol•licitar pressupost a l’empresa TOTTEX, SL de Santa Coloma de
Farners ja que es troba molt a prop de Sils i el servei donat fins ara ha estat satisfactori.
- Informe de l’arquitecta tècnica municipal exposant el pressupost, el qual s’adjunta a aquest
informe, es considera adient l’adquisició del vestuari per un preu de 2.396,91€ (IVA inclòs) a
l’empresa TOTTEX, S.L.
- Informe del Departament de Comptabilitat de data 28-novembre-2007 conforme hi ha suficient
consignació per portar a terme la despesa.
Fonaments de dret:
- Article 213 i següents del Text Refós de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals del Reial
Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.
- Decret Legislatiu 2/2000, de 16 de juny, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei de
Contractes de les Administracions Públiques – TRLCAP – (En especial els articles 56, 171 i
176 i l’apartat 3 de la disposició final primera).
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Adquirir al proveïdor TOTTEX, S.L., - FRANCESCA SILLERO RAMOS el
vestuari d’hivern per la brigada municipal per un import de 2.396,91€ IVA inclòs.
Segon.- Carregar la despesa a la partida 07 04 440 22104 del pressupost vigent.
Tercer.- Trametre aquest acord a l’interessat, intervenció i a l’arquitecta tècnica municipal.
- - - - - - - - - - - - - - - -
12.- 455/07: Denegació de la llicència d'obres expedient 50171 per la construcció d'un
habitatge plurifamiliar al carrer Rubén Darío, parcel.les 10, 11 i 12 de la urbanització
Vallcanera Park
Proposta de l’Alcaldia
Assumpte : Denegació de la llicencia d’obres per construcció d’un habitatge plurifamiliar al
Carrer Ruben Dario, parcel•les 10,11 i 12 de la urbanització Vallcanera Parc.
FETS
________________________________________
Page 15
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1109
1- En data 14 de desembre de 2007 l’entitat mercantil Cases de Sil,SL demana que s’atorgui per
silenci administratiu positiu la llicencia d’obres per construcció d’un habitatge plurifamiliar al
Carrer Ruben Dario, parcel•les 10,11 i 12.
2.- En data 10 de maig de 2005 la Junta de Govern Local va acordar :
Primer- Suspendre la tramitació de la llicència d’obres per a la construcció d’un habitatge
plurifamiliar al Carrer Ruben Dario, parcel•les 10,11 i 12 de la urbanització Vallcanera
Parc sol•licitada per l’entitat Cases de Sils SL, d’acord amb la resolució plenària de
l’Ajuntament de Sils de data 29 d’abril de 2005, que suspèn l’atorgament de llicencies
d’urbanisme en la zona Suburbana Extensiva de la urbanització de Vallcanera, on s’ubica
la finca objecte de la petició de llicencia sol•licitada.
Segon.- Assenyalar a l’interessat que el supòsit que en el moment de l’aprovació inicial
del POUM, que es troba en fase de elaboració, no comportés la suspensió de llicencies
d’obres en l’esmentat àmbit, caldria per la continuació de la tramitació de la llicencia
sol•licitada procedir a donar compliment a les determinacions i contingut de l’informe de
l’arquitecte municipal de data 5 de maig de 2005.
Tercer- Notificar aquest acord als interessats.
3.- En data 9 de maig de 2007 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Sala del
Contenciós Administratiu, Secció Tercera, mitjançant la Sentencia núm. 444, va confirmar
l’apartat primer de l’anterior acord i va anular l’apartat segon de dita resolució municipal.
4.- El Ple del 27 d'abril de 2006 va aprovar inicialment el Pla Ordenació Urbanística Municipal,
acordant la prorroga de la suspensió per 1 any més en el sector objecte de dita llicencia d’obres,
publicant-se en el Diari de Girona del 3 de maig de 2006, ( DOGC núm. 4626 del 04-05-2006 i
BOP núm. 86 del 05-05-2006).
Amb posterioritat el Ple de l'Ajuntament en data 19 de desembre de 2006 va aprovar
inicialment la modificació de les Normes subsidiàries de planejament de Sils de l’àmbit de
Vallcanera Park i del polígon industrial de Sils, publicant-se en el Diari de Girona i El Punt del
27 de desembre de 2006, BOP núm. 244 del 27 de desembre de 2006 i DOGC núm. 4787 de la
mateixa data. El Ple de la Corporació del 6 de febrer de 2007 va aprovar provisionalment
aquesta modificació de normes, i la Comissió Territorial d'urbanisme en data 15 de març de
2007 la va aprovar definitivament, supeditant la seva publicació al DOGC a l’aportació de
l'informe de Direcció General de l Comerç. En data 28 de juny de 2007 la Comissió Territorial
d'Urbanisme dona conformitat al Text Refós de la Normes Subsidiàries del sector Vallcanera i
Pol. Industrial i es publica l’acord al DOGC de l’11 d’octubre de 2007.
5.- En data 27 de desembre de 2007 l’arquitecte municipal ha emès un informe tècnic on es
constata que el projecte d’obres referenciat, tal com va manifestar en l’anterior informe tècnic
de data 5 de maig de 2005, no s’ajusta ni a les determinacions de les NNSS de planejament, ni
al Decret 259/2003 d’habitabilitat . Igualment constata que tampoc s’ajusta a les noves
determinacions urbanístiques que estableix la Modificació puntual de dites Normes aprovades
definitivament per la Comissió Territorial d’Urbanisme en data 15 de març de 2007.
L’informe diu literalment el següent :
“Fets:
________________________________________
Page 16
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1110
1.- En data 29 d’abril de 2005 amb registre d’entrada núm 1352 i expedient d’obres 50171, van
ser presentat per Cases de Sils amb NIF 17811001 i domicili social a l’Avda Costa Brava núm 1
de Sils .
El projecte anomenat Habitatge plurifamiliar entre mitgeres al Carrer Ruben Dario parcel.les
10,11 i 12 de la urbanització Vallcanera Parc , estan dins del casc urbà de Sils
2.- El predi sobre el qual es pretén construir és un solar amb la qualificació Urbanística de Zona
Suburbana Extensiva , segons Pla Parcial de la urbanització Vallcanera Parc
3.- A l’informe fet per aquest Serveis Tècnics en data de 5 de maig de 2005 , sobre el projecte
presentat per Cases de Sils i signat per l’arquitecte Felip Prats Parareda, es varen detectar les
següents mancances:
3a.- El projecte presentat no està visat com requereix L’art 18 de les Normes Subsidiàries de
Planejament.
3b.- La ocupació màxima es del 60%, així doncs: Parcel•la de 814,96 m2 x 0,60 = 488,976 m2
Al Plànol 1 es reflecteix les superfícies construïdes de cada planta essent les mateixes de:
Planta Baixa 399,05 m2 Habitg + 38,60 m2 Acces + 6,80 m2 terrasses = 444,45 m2 compleix
Planta Primera 410,85 m2 habitg + 28,60 m2 + 59,80 m2 terrasses = 499,25 m2 superior al 60%
NO COMPLEIX
Planta Segona . 414,05 m2 habitg +28,60 m2 + 59,80 m2 terrasses = 502,45 m2 superior al 60%
NO COMPLEIX
Planta Coberta , amb el voladís que no consta en cap plànol , si en façanes i secció es superior
al 60% NO COMPLEIX
art. 32 de les Normes Subsidiàries de planejament
-
Ocupació.
1 - L’ocupació màxima serà aquella que es fixi per cada zona en
particular, amidat per la projecció ortogonal sobre el pla horitzontal del
perímetre més exterior que delimita l’edificació
OCUPACIÓ: Projecció sobre el pla horitzontal del volum o perímetre de l’edificació, incloent
porxos i cossos sortints, no és computaran els vols de les cobertes i balcons de menys de 0’45m
de voladís.
COS SORTINT: És el que sobresurt de la línia de façana amb caràcter d’habitable, ja sigui obert
o tancat.
3c.- Les façanes estan grafiades com si el carrer Ruben Dario fos completament pla, segons
planimetría presentada en plànol 7.
No obstant dins del mateix projecte s’observa que el carrer Ruben Dario te una pendent
aproximadament d’un 5,3% fet que determinaria en una façana d’uns 32,94 metres una
diferencia de nivell entre les dues façanes laterals d’uns 0,17 metres havent-se d’aplicar
en cas de ser-hi.
________________________________________
Page 17
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1111
art. 27 – Normes Subsidiàries de planejament.
Determinació de l’alçada en zones d’edificació segons alineació de vial.
L’alçada s’amidarà d’acord amb els següents articles anteriors
prenent com a punt d’origen el següent, segons cada cas:
a - Si la rasant del carrer presenta una diferència de nivell, entre
l’extrem de la façana amb cota més alta i el seu centre, inferior a 0’60
metres, l’alçada reguladora es prendrà en el centre de la façana, a
partir de la rasant de la vorera.
b - Si la diferència de nivells és superior a 0’60 metres, l’alçada
reguladora es prendrà a partir del nivell 0’60 metres per sota de la cota
de l’extrem de la línia de façana de cota més alta.
c - Quan a l’aplicació d’aquesta última regala doni lloc a què la rasant
de la vorera se situí a més de 3 metres per sota del punt d’origen, de
l’alçada reguladora, la façana haurà de dividir-s’he en trams per evitar
que passi aquest fet. En cadascun dels trams l’alçada es prendrà d’acord
amb les regles anteriors.
art. 37 -
Volades i cossos sortints.
1 - L’alçada mínima de vols i cossos sortints serà de 3’50 metres en els
casos en que l’alienació del vial coincideixi amb l’alienació del carrer
(Zona 1).
2 - Els plànols laterals dels balcons que s’entreguen a la façana hauran
de ser perpendiculars a ella i hauran de separar de la línia mitgera, com
a mínim una distància igual al sortint màxim, amb un mínim de 1’00
metres, les obertures situades en el pla de façana es separaran 0’60
metres de la línia mitgera.
3 - Es permetran cossos sortints a l’espai interior d’illa quan la
superfície d’aquest sigui superior a 120 m2 i s’hi pugui inscriure una
superfície de radi mínim de 11 metres.
4 - El vol de cossos sortints tindran com a màxim una longitud
equivalent a 1/12 de l’amplada el carrer i en qualsevol cas tindran una
longitud inferior en 20 cms a la de la vorera que sobrevola.
3.d.- Al Decret 259/2003 requisits mínims d’habitabilitat en els edificis i cèdula d’habitabilitat
art 2.28 Ventilació:
Les escales han d’estar ventilades de manera que si es desenvolupen en més d’una planta, la
planta baixa i l’ultima tinguin una obertura de ventilació no inferior al 1,0 m2.
Fet que en aquest projecte no es compleix.
3e.- Les cobertes grafiades en el plànol 1, indiquen un pendent igual al 30% , segons
Art 29. Elements per sobre de l’alçada reguladora màxima A.R.M
Normes Subsidiàries de Planejament.
a- La coberta terminal de l’edifici de pendent inferior al 30 %
Així dons en el plànol 7 les pendents presentades son :
________________________________________
Page 18
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1112
Façana lateral alçat D les pendents son superiors al 30%, mes concretament el 66,6 % i el 40%
respectivament. No compleix
Façana lateral alçat C pendent de 31,57 % No compleix
Façana lateral alçat A pendent superior al 30% No compleix
3f.- La documentació mínima exigida per la sol•licitud de llicencia dins d’un Projecte Bàsic es
la següent:
Memòria Descriptiva
Memòria Constructiva
Descripció de solucions adoptades
Condicions urbanístiques
Normativa a justificar:
.- Decret 135/1995 d’Accessibilitat
Manca:
.- Condicions de protecció contra incendis CPI 96
.- Condicions tèrmiques
.- Condicions acústiques
.- Decret 201 /1994 i Decret 161/2001
Relació de Normativa obligatòria
Decret 401/2003 de 4 d’abril, Reglament regulador de les ( ICT ) Infrastructures Comuns de
Telecomunicacions a l’interior dels edificis .
Manca el Projecte de telecomunicacions es obligatori per a totes les edificacions d’immobles
subjectes a divisió horitzontal Art2 del R.D Llei 1/1998 de 27 de febrer .
Amb la següent Conclusió :
S’informa Desfavorablement i procedeix a desestimar la llicencia d’obres del projecte
presentat al no adequar-se a la Normativa vigent.
.- Sense perjudici del que en els apartats anteriors s’ha posat de manifest, procedeix la
Suspensió de la tramitació de la llicencia d’obres.
Ja que el Ple del Ajuntament en sessió de 29 d’abril de 2005. Acord Publicat al DOGC núm
4377, BOP núm 85, Diari de Girona de 4 de maig de 2005
Va acorda la Suspensió de les Llicencies d’edificació ... , en aquest àmbit ( Zona Suburbana
Extensiva de la urbanització de Vallcanera, per adequar la ordenació de l’edificació dins l’àmbit
de Vallcanera, com a conseqüència dels treballs d’elaboració del Pla d’Ordenació Urbanística
Municipal, d’acord amb l’establert a l’article 70 de la Llei 2/2002 d’ Urbanisme.
4.- En data de 14 de desembre de 2007 l’entitat mercantil Cases de Sils SL, sol•licita que
s’atorgui llicencia d’obres per la construcció d’un Habitatge Plurifamiliar al carrer Ruben
Dario (parcel.les 10, 11 i 12 )
4a:- A data de 15 de març de 2007 la Comissió Territorial d’Urbanísme aprova
definitivament la Modificació Puntual de les Normes Subsidiàries i es publica l’acord al DOGC
d’11 d’octubre de 2007, qualificant la zona d’estudi com a Clau 13 amb els paràmetres
següents :
a) Parcel.la mínima
250,0 m2
________________________________________
Page 19
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1113
b) Front mínim de parcel.la
10,00 mts
c) Fondària edificable
12,00 mts
d) Posició edificació a línea façana
3,00 mts
e) ARM i nombre de plantes
PB+2P / 9,50 mts
la darrera planta s’enretirarà 3,0 mts de l’alineació de façana
f) Pati de parcel.la: no es edificable. S’ha de garantir l’enjardinament i arbrat almenys amb un
60% de la superfície lliure d’edificació.
Plant soterrani: les plantes soterrani no podran ocupar l’espai lliure interior de l’illa. Per tal
poder fer aparcament en la planta soterrani aquesta podrà sobrepassar la fondària edificable
establerta amb un màxim de 18,0 mts des d’alineació de vial.
g) Es permeten cossos sortints oberts amb un vol máxim de 0,90 mts
h) Aparcaments :
-Previsió d’1 plaça d’aparcament per cada habitatge fins a 100m2 de superfície construïda
-Previsió de 2 places d’aparcament per habitatges a partir de 101m2 de superfície construïda.
i) El nombre màxim d’habitatges serà el nombre enter resultant de dividir el total de la
superfície construïda de l’edificació pel mòdul de 100 m2 .
Ús principal : habitatge plurifamiliar.
5.- El projecte presenta per l’entitat Cases de Sils SL no s’ajusta a la Normativa de la Zona Clau
13 en les determinacions següents :
5a.- La fondària edificable es superior als 12,0 metres.
5b.- L’alçada reguladora superior als 9,50 metres, la planta segona no esta reculada 3,0 metres
de la línia de façana.
5c.- Els cossos sortints son superiors al 0,90 metres
5d.- No compleix amb el pati de parcel.la no edificable , ni la mitjanaria.
5e.- No compleix el nombre màxim d’habitatges que es superior al de dividir el total de la
superfície construïda pel mòdul de 100,0 m2.
Conclusió :
Primer.- Ens ratifiquem en les consideracions de l’informe emès en data de 5 de maig de 2005 ,
al no ajustar-se el projecte presentat a la NNSS vigents , com tampoc el projecte s’ajusta a la
Modificació Puntual de les NNSS de data 15 de març de 2007, clau 13.
En conseqüència s’informa Desfavorablement del mateix i es considera desestimar la llicència
d’obres sol•licitada per l’entitat Cases de Sils SL per la construcció d’un habitatge Plurifamiliar
al carrer Ruben Dario parcel.les 10,11 i 12 a la urbanització Vallcanera Parc
FONAMENTS DE DRET
Primer.- La Sentencia núm. 7/2005 de 22 d’abril del Tribunal Superior de Justícia de
Catalunya, sobre recurs de cassació en interès de la Llei ( 28/2004 ) de la Secció de Cassaciió
estableix la plena aplicabilitat de l’article 5.2 del Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol que
aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme ( antic article 5.2 de la Llei 2/2002, de 14 de març)
amb la següent argumentació :
SEGON La Sentència esmentada considera que la llicència sol•licitada s'ha obtingut per
silenci positiu i, en conseqüència, declara nuls de ple dret els actes administratius
________________________________________
Page 20
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1114
impugnats, sense perjudici del dret i el deure que assisteix la Corporació demandada per
promoure, si s'escau, la revisió d'ofici de la llicència així aconseguida.
La Sentència estima que és d'aplicació al cas la nova Llei 2/2002, de 14 de març ( RCL
2002, 1052 y LCM 2002, 206) , d'urbanisme (LU), que havia entrat en vigor tres mesos
abans de la sol•licitud. Constata que entre la data d'aquesta sol•licitud i la de la notificació
de la denegació van transcórrer més de quatre mesos, i que, per tant, es van superar els
terminis establerts en els art. 81 i 82 del Reglament d'obres, activitats i serveis de les
entitats locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny ( LCAT 1995, 341, 613)
(ROAS), en matèria de llicències urbanístiques. I conclou la procedència de l'obtenció de
la llicència per silenci segons la interpretació que du a terme, bàsicament entorn dels arts.
5.2 i 180.2 de la LU en relació amb l'art. 43 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre ( RCL
1992, 2512, 2775 y RCL 1993, 246) , de règim jurídic de les administracions públiques i
del procediment administratiu comú (LPAC).
Però, a més, com argument retòric («encara més»), la Sentència declara que seria
igualment procedent l'obtenció de llicència per silenci positiu d'acord amb la normativa
anterior a la LU.
TERCER La Corporació recurrent en cassació planteja diverses peticions. Atès que
considera que la sol•licitud de llicència porta causa d'un expedient de mesures de
reposició de la legalitat urbanística incoat amb anterioritat a l'entrada en vigor de la LU (
RCL 2002, 1052 y LCAT 2002, 206) , demana, en primer lloc, que es fixi com a doctrina
legal que una sol•licitud amb tals característiques ha de tramitar-se d'acord amb la
normativa anterior a la Llei esmentada, segons disposa l'apartat 1 de la seva disposició
transitòria setena; per tant, el text refós de les disposicions legals vigents a Catalunya en
matèria d'urbanisme, aprovat per Decret legislatiu 1/1990, de 12 de juliol ( RCL 1990,
2759 ccaa y LCAT 1990, 266) (TRU). I, en consonància amb aquesta petició, postula
també que es fixi com a doctrina legal que la regulació dels efectes del silenci
administratiu que fa l'art. 82.1 del ROAS no contradiu el que disposa l'art. 247.3 del TRU,
norma de rang superior.
D'altra banda, insta igualment que es declari com a doctrina legal una en tot oposada a la
interpretació que la Sentència fa dels arts. 5.2 i 180.2 de la LU i 43 de la LPAC ( RCL
1992, 2512, 2775 y RCL 1993, 246) .
QUART En el recurs de cassació en interès de llei és present la finalitat nomofilàctica
pròpia de la genuïna cassació. El seu sentit és el d'evitar que greus errors en l'aplicació de
l'ordenament jurídic, perjudicials per als interessos generals, és perpetuïn. Per aconseguir-
ho, la LJCA ( RCL 1998, 1741) ordena a la sentència de cassació fixar en la decisió la
doctrina legal, és a dir, establir jurisprudència en una sola sentència amb la finalitat que,
davant la necessitat de subjectar-se a aquesta, els tribunals d' instància desisteixin de la
interpretació iniciada.
El seu objecte és, per tant, la correcta interpretació i aplicació de normes emanades de la
Comunitat Autònoma que hagin estat determinants de la decisió objecte de recurs, i és
necessari per a la seva acollida que la solució adoptada per la sentència contra la qual és
recorri sigui greument danyosa per a l'interès general i manifestament errònia i susceptible
de durar en el temps.
No escau, d' altra banda, sol•licitar que és fixi com a doctrina legal el tenor literal d'una
norma, sense cap interpretació, o que la interpretació pretesa sigui inútil per òbvia, ja que
l'objecte d'aquest recurs versa sobre la fixació de la correcta interpretació de la Llei. La
jurisprudència té com a finalitat la fixació de pautes sobre la interpretació de les normes
jurídiques mitjançant la determinació del recte sentit d'aquestes, la integració de les seves
llacunes i la unificació de la diversitat de criteris.
CINQUÈ Ara bé, com s'acaba d'indicar, únicament podrà enjudiciar-se a través d'aquest
recurs la correcta interpretació i aplicació de normes autonòmiques que hagin estat
determinants de la decisió, segons disposa l'art. 101 de la LJCA ( RCL 1998, 1741) . Per
tant, no és procedent que la Sala faci un pronunciament d'aquest tipus respecte de
l'argumentació que utilitza la Sentència objecte de recurs («encara més») a propòsit de la
________________________________________
Page 21
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1115
normativa anterior a la LU ( RCL 2002, 1052 y LCAT 2002, 206) . Tal argumentació és
irrellevant perquè no versa sobre l'aplicació dels preceptes que efectivament han estat
determinants de la decisió objecte de recurs. La finalitat d'aquest recurs extraordinari és la
de, respectant en tot cas la situació jurídica particular derivada de la sentència objecte de
recurs, fixar en la decisió, quan sigui estimatòria, la doctrina legal aplicable al supòsit
concret debatut ( STS, 3 de maig de 2004 [ RJ 2004, 2725] ), però no la que seria
procedent en casos hipotètics.
Per la resta, la recurrent en cassació demana que es fixi com a doctrina legal una
determinada aplicació d'una disposició transitòria que la Sentència contra la qual s'ha
recorregut ha ignorat, no que la hagi aplicat erròniament, i això amb independència que
seria qüestionable -per descomptat la recurrent no ha al•legat res sobre això- qualificar de
greument danyós per a l'interès general la indeguda tramitació conforme a la Llei nova
d'un expedient urbanístic en lloc de subjectar-se a la Llei antiga, quan aquesta ha estat
derogada des de fa cinc anys.
L'enjudiciament cassacional haurà de limitar-se, per tant, a les normes que sí han estat
determinants de la decisió, en els termes que es van exposar en el precedent fonament
jurídic segon (segon paràgraf).
SISÈ Sosté la Sentència objecte de recurs que la LU ha vingut a introduir un canvi de
paradigma en matèria de silenci positiu mitjançant l'acomodació de la legislació
urbanística a la normativa bàsica estatal en matèria de règim jurídic, és a dir, la LPAC, de
manera que l'art. 180.2 de la LU -malgrat la clàusula «sense perjudici» de l'art. 5.2 de la
pròpia Llei- suprimeix qualsevol gènere d'especialitat o de particularitat en l'àmbit
urbanístic, a propòsit del modus operandi del silenci administratiu positiu, gaudint el
legislador autonòmic, això sí, de la facultat d'alterar el sentit del silenci.
No comparteix la Sala aquesta apreciació. L'art. 5.2 de la LU estableix que «en cap cas no
és podin considerar adquirides per silenci administratiu facultats urbanístiques que
contravinguin a aquesta Llei o al planejament urbanístic», principi relatiu a l'àmbit del
dret de propietat que té rància tradició en el dret urbanístic i que fins i tot s'ha vist realçat
amb aquesta nova Llei segons es desprèn d'una interpretació sistemàtica. En efecte, aquest
principi apareixia en l'art. 247.3 del TRU, ubicat en el capítol II del títol V («sobre
l'exercici de les facultats relatives a l'ús i edificació del terra»), mentre que la LU ho recull
en el títol preliminar, al costat d'altres principis de primordial importància (participació de
les plusvàlues, inexistència del dret a exigir indemnització per l'ordenació urbanística,
repartiment equitatiu de beneficis i càrregues, nul•litat de les reserves de dispensació,
acció pública..).
Per la resta, no hi ha res en el preàmbul de la LU que reveli aquest «canvi de paradigma»
en una qüestió tan rellevant. És més, el que recull és que aquest conjunt de principis
constitueixen la porta d'accés a la resta dels preceptes. Dit d'una altra manera, que aquests
preceptes, entre ells el 180.2, han d'interpretar-se a la llum dels principis inspiradors de la
Llei. Però és que, fins i tot, aquest precepte 180.2, en establir que «el sentit positiu del
silenci administratiu en aquesta matèria s'entén sens perjudici del que disposa l' article 5.2
i en el marc del que estableix la legislació aplicable sobre procediment administratiu
comú», estalvia expressament la prohibició continguda en el 5.2.
SETÈ És cert, com afirma la Sentència objecte de recurs, que hi ha en la LU ( RCL 2002,
1052 y LCAT 2002, 206) un reconeixement exprés del sentit positiu del silenci en aquesta
matèria a diferència del TRU, però això no desvirtua tot el que s'ha raonat. La llicència
s'obtindrà per silenci si es compleixen de manera simultània els requisits d'ordre formal i
els de naturalesa substantiva. Si no hi ha adequació a l'ordenació urbanística faltarà
l'element substantiu i l'acte denegatori de la llicència no serà revocador de drets subjectius
del peticionari, ja que aquests drets no han estat adquirits.
El principi general del silenci positiu en el cas de procediments iniciats a sol•licitud
d'interessat que instaura l'art. 43 de la LPAC ( RCL 1992, 2512, 2775 y RCL 1993, 246)
admet l'excepció que una norma amb rang de Llei estableixi la contrària. En el cas
examinat introdueix aquesta excepció l'art. 5.2 de la LU, en els termes ja examinats. Una
________________________________________
Page 22
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1116
excepció reiteradament confirmada pel Tribunal Suprem ( sentències, de 14 de març, 2 [
RJ 1997, 5010] i 4 de juny de 1997 [ RJ 1997, 5015] ; 9 de març i 15 de maig de 1998; 29
de juny, 6 de juliol, 15 i 27 de desembre de 1999; 10 de juliol i 12 de desembre de 2001; 4
de febrer i 19 de juny de 2002 [ RJ 2002, 7430] , 8 de novembre de 2003 [ RJ 2003, 8045]
i 16 d'abril de 2004 [ RJ 2004, 4755] , entre d'altres), així com pels pronunciaments
d'aquesta Sala (Secció 3a) que conformen una inequívoca doctrina en matèria de
llicències, de planejament urbanístic i de llicències d'activitats mediambientals en matèria
urbanística; entre d'altres, com a més recents, les de 28 de juny ( JUR 2004, 224599) i 7
de setembre de 2004 ( JUR 2004, 290200) , i la d' 1 de març de 2005 ( JUR 2005,
120383) .
VUITÈ Al•ludeix la Sentència objecte de recurs a la necessitat que, també en seu
urbanística, puguin harmonitzar-se els principis constitucionals de legalitat i seguretat
jurídica (art. 9.1 i 3 de la Constitució [ RCL 1978, 2836] ) i es resolgui la tensió entre tots
dos conforme a les regles establertes per la LPAC ( RCL 1992, 2512, 2775 y RCL 1993,
246) , i a la impossibilitat de propugnar interpretacions de la LU que configuraria un
silenci mancat d'efectes ope legis.
Cal assenyalar sobre això que la millor manera de resoldre aquesta indubtable tensió
potser no és mitjançant una norma general de procediment. El mateix legislador, quan
preveu excepcions a la regla general, està remetent a la legislació sectorial que és la que
regula i té en compte els béns i valors específics sobre els quals incideix, i pot determinar
llavors, amb major coneixement, les condicions i l'abast de la preferència d'un principi
sobre de l'altre. Almenys en un ordre hipotètic tampoc sembla que hi hagi dificultat per
admetre que no tots els sectors de la vida social són iguals ni demanden un tractament
indiferenciat.
D'altra banda, la previsió dels efectes del silenci positiu pel joc de l'excepció ja esmentada
no fa inoperant l'art. 4.5 de la LPAC en matèria d'urbanisme. Té la seva aplicació, encara
que limitada.
NOVÈ Hi concorren tots i cadascun dels pressupòsits processals que exigeix l'art. 101 de
la LJCA ( RCL 1998, 1741) , també la circumstància que la doctrina de la Sentència
objecte de recurs sigui greument danyosa per a l'interès general. Si s'admetés podria
generalitzar-se una situació urbanística contra legem que difícilment seria reversible
mitjançant el mecanisme de la revisió d'ofici i que, en tot cas, comportaria quantioses
indemnitzacions amb càrrec a l'erari públic.
És procedent, per tant, l'estimació del present recurs de cassació en interès de llei, amb
l'objecte a què es refereix el punt 3 de la pètita, sense que hagi de fer-se declaració
especial sobre les costes causades, d'acord amb l'art. 139.2 de la Jurisdiccional ( RCL
1998, 1741) .
DECISIÓ
Estimem el recurs de cassació en interès de llei interposat per l'Ajuntament de Barcelona
contra la Sentència núm. 139/2004, de 14 de setembre de 2004, dictada pel Jutjat
Contenciós Administratiu núm. 13 de Barcelona, i respectant la situació jurídica que d'ella
es deriva, establim com a doctrina legal la següent:
Que el que disposa l'article 5.2 de la Llei 2/2002, de 14 de març ( RCL 2002, 1052 y
LCAT 2002, 206) , d'urbanisme constitueix una regla especial de l'ordenament sectorial
urbanístic permesa per l'article 43.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre ( RCL 1992,
2512, 2775 y RCL 1993, 246) , de règim jurídic de les administracions públiques i del
procediment administratiu comú, que exceptua dels efectes positius del silenci
administratiu aquells supòsits en què una norma amb rang de llei estableixi el contrari, de
manera que el sentit positiu del silenci mencionat en matèria de llicències urbanístiques, a
què fa referència l'article 180.2 de la Llei 2/2002 esmentada, només es produeix quan el
que s'ha sol•licitat s'ajusta a la legislació i al planejament urbanístic.
________________________________________
Page 23
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1117
D’acord amb aquesta doctrina judicial i a la vista de l’informe de l’arquitecte municipal que
considera que el projecte tècnic referenciat no s’ajustava a les determinacions de les NNSS de
planejament ni al decret d’habitabilitat, ni tampoc a les noves determinacions del planejament
vigent a partir de l’11 d’octubre de 2007, cal considerar que no s’ha produït una situació jurídica
de silenci positiu i es procedent la denegació de dita llicencia per no ajustar-se a ambdues
normatives urbanístiques ni al Decret 259/2003 d’habitabilitat.
Segon.- Els articles 75 i ss i 89 del ROAS, les NNUU del vigent planejament general i 53 del
Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril pel qual s’aprova el Text Refós de la llei municipal i de
Règim Local de Catalunya, estableixen el règim jurídic i el procediment per l’atorgament de les
llicències d’obres. Es d’aplicació igualment allò que disposen els articles 5, 179 i 180 del Decret
Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol que aprova el Text Refós de la Llei d’urbanisme.
Tercer.- L’òrgan competent per la decisió d’aquest expedient és la Junta de Govern Local,
d’acord amb la resolució de l’Alcaldia, que va delegar aquesta competència en aquest òrgan
municipal.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Denegar la llicència d’obres per a la construcció d’un habitatge plurifamiliar al Carrer
Ruben Dario, parcel•les 10,11 i 12 de la urbanització Vallcanera Parc sol•licitada per l’entitat
Cases de Sils SL,
Segon.- Notificar aquest acord als interessats.
- - - - - - - - - - - - - - - -
13.- 456/07: Llicència ambiental, expedient 18/2007.
En data 30 de maig de 2007, el Senyor Jordi Boada Vergés, en representació de
CONSTRUCCIONS METÀL.LIQUES BOADA, S.L., presentà, davant d’aquest Ajuntament,
una sol•licitud amb la documentació annexa corresponent per a l’obtenció de la llicència
ambiental municipal per a l’exercici de l’activitat de taller de serralleria ubicada al Comerç,
núm. 11 d’aquest municipi.
S’ha procedit a la tramitació oportuna de la sol•licitud, segons determinen la Llei 3/1998, de 27
de febrer, de la intervenció integral de l’Administració ambiental i el seu Reglament general de
desenvolupament aprovat per Decret 136/1999, de 18 de maig (RIIA),
D’acord amb el procediment establert en les normes esmentades, es va donar trasllat de
l’expedient al Consell Comarcal de la Selva perquè emetès l’informe preceptiu, en el termini
d’un mes. A més, es requerí prèviament perquè, en un termini màxim de quinze dies, es
pronunciés sobre la suficiència i idoneïtat del projecte tècnic i demés documentació presentada.
________________________________________
Page 24
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1118
L’expedient es va sotmetre a tràmit d’informació pública i audiència als veïns immediats, per un
termini de 20 i 10 dies respectivament sense que s’haguéssin presentat reclamacions.
En data 21 de setembre de 2007 s’ha rebut en l’Ajuntament l’informe preceptiu favorable, emès
pel Consell Comarcal de la Selva, que no presenta discrepàncies apreciables amb el dels Serveis
Tècnics Municipals que justifiquin l’emissió, per aquesta, d’un de nou.
Del contingut d’ambdós informes es desprèn que no existeix cap obstacle legal que impedeixi a
CONSTRUCCIONS METÀL.LIQUES BOADA, S.L. l’exercici de l’activitat taller de
serralleria, ubicada al Comerç, núm. 11 per a la qual es demanà la llicència ambiental
municipal, que va donar lloc al present expedient, amb les determinacions, però, que després es
diran, per la qual cosa informen favorablement l’atorgament de la llicència sol•licitada.
D’acord amb el que disposen els articles 21.1.ll) de la LBRL i 53 del Decret Legislatiu 2/2003
de 28 d’abril, text refòs de la Llei 8/1987, de 15 d’abril, municipal i de règim local de
Catalunya, sobre la competència de l’alcalde per a l’atorgament de llicències.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer: Concedir a CONSTRUCCIONS METÀL.LIQUES BOADA, S.L. la llicència
ambiental municipal per a l’exercici de l’activitat de taller de serralleria, ubicada al Comerç,
núm. 11 d’aquest municipi.
Segon: Condicionar l’efectivitat de la present llicència a l’adopció de les determinacions del
projecte i altra documentació complementària presentada.
Tercer: En cap cas no es pot iniciar l’exercici de l’activitat fins que no s’hagi efectuat el
control inicial sobre aquesta, que es tradueix en l’aportació, davant l’Ajuntament, de la
documentació següent:
a) Certificat del tècnic de l’execució del projecte on es faci constar l’adequació de
l’activitat a la llicència atorgada.
b) Informe i acta emesos per una Entitat Col•laboradora de l’Administració degudament
acreditada en referència al control inicial de caràcter.
c) Documentació justificativa de què les diferents instal•lacions (electricitat...)
compleixen les reglamentacions vigents i s’han tramitat, si es preceptiu, la seva
legalització davant l’organisme oficial corresponent.
Quart: Per tal de garantir l’adequació permanent de l’activitat a les determinacions legals i les
fixades en la llicència, es sotmetrà l’activitat autoritzada a controls periòdics cada cinc anys, el
primer comptat a partir de l’atorgament de la llicència i, la resta, quatre anys després de la
realització de la corresponent revisió, malgrat que aquesta s’hagi pogut practicar de forma
anticipada.
________________________________________
Page 25
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1119
En tot cas, entre la realització d’una acció de control i la següent no podran transcórrer més de
vuit anys.
Cinquè: La llicència ambiental es revisarà de forma periòdica, a instància del titular de
l’activitat, cada vuit anys a comptar des de la data del seu atorgament o, en el seu cas, a comptar
des de la data de la darrera revisió.
Tanmateix es podran practicar d’ofici revisions anticipades quan es doni qualsevol dels supòsits
previstos a la Llei .
Sisè: Sens perjudici de les accions específiques de revisió i controls establerts - inicial i
periòdic- l’activitat autoritzada resta subjecta en els aspectes mediambientals a l’acció
inspectora de l’Ajuntament, que es podrà dur a terme en qualsevol moment, d’acord amb les
previsions contingudes en la LIIA, així com a les inspeccions periòdiques que estableixi la
legislació sectorial en matèria de prevenció d’incendis, accidents greus i de protecció de la salut.
- - - - - - - - - - - - - - - -
14.- 457/07: Llicència ambiental, expedient 15/2006.
En data 13 de juny de 2006, la Sra. Teresa Carbonell, en representació de WEAR ME BABY,
S.L., presentà, davant d’aquest Ajuntament, una sol•licitud amb la documentació annexa
corresponent per a l’obtenció de la llicència ambiental municipal per a l’exercici de l’activitat
de magatzem de prendes de vestir ubicada al Comerç, núm. 12 d’aquest municipi.
S’ha procedit a la tramitació oportuna de la sol•licitud, segons determinen la Llei 3/1998, de 27
de febrer, de la intervenció integral de l’Administració ambiental i el seu Reglament general de
desenvolupament aprovat per Decret 136/1999, de 18 de maig (RIIA),
D’acord amb el procediment establert en les normes esmentades, es va donar trasllat de
l’expedient al Consell Comarcal de la Selva perquè emetès l’informe preceptiu, en el termini
d’un mes. A més, es requerí prèviament perquè, en un termini màxim de quinze dies, es
pronunciés sobre la suficiència i idoneïtat del projecte tècnic i demés documentació presentada.
Com a conseqüència d’ambdós informes, l’interessat rebé un requeriment municipal en el qual
se l’instava perquè, en un termini de tres mesos, completés la documentació presentada en els
termes següents: a) Al ser una nau d’estructura compartida tal com s’esmenta en la memòria
(punt 1.1- situació relativa del local), es tracta d’una configuració tipus A. Per tant, cal refer el
projecte i adaptar els requisits per aquest tipus de configuració. I b) Manca estudi acústic
justificatiu de que l’activitat respectarà en tot moment els nivells d’emissió acústica establerts
en l’ordenança municipal i/o llei 16/2002.
En data 18 de gener de 2007, l’interessat aportà la documentació i dades complementàries.
Es va donar trasllat novament de l’expedient al Consell Comarcal de la Selva perquè emetés
l’informe preceptiu.
Com a conseqüència d’aquest informe, l’interessat rebé un requeriment municipal en el qual se
l’instava perquè, en un termini de tres mesos completés la documentació presentada en els
termes següents: El càlcul de la càrrega de foc no és correcte. A la zona de magatzem el valor
de la densitat de la càrrega de foc mitjana de la taula 1.2 del Decret 2267/2004 s’ha de
multiplicar per l’alçada d’emmagatzemament i la seva Ra és 2; a la zona d’expedició, la Ra és
________________________________________
Page 26
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1120
1,5. I Al valor resultant de la càrrega de foc de l’activitat (punt 3.3 de l’Annex I), caldrà adaptar
els requisits de protecció de l’estructura i de les mesures de protecció contra incendis de
l’Annex III.
En data 19 de juny de 2007 l’interessat aportà la documentació i dades que li van ser
reclamades.
L’expedient es va sotmetre a tràmit d’informació pública i audiència als veïns immediats, per un
termini de 20 i 10 dies respectivament.
En data 21 de setembre de 2007 s’ha rebut en l’Ajuntament l’informe preceptiu favorable, emès
pel Consell Comarcal de la Selva, que no presenta discrepàncies apreciables amb el dels Serveis
Tècnics Municipals que justifiquin l’emissió, per aquesta, d’un de nou.
Del contingut d’ambdós informes es desprèn que no existeix cap obstacle legal que impedeixi a
WEAR ME BABY, S.L. l’exercici de l’activitat magatzem de prendes de vestir, ubicada al
Comerç, núm. 12 per a la qual es demanà la llicència ambiental municipal, que va donar lloc al
present expedient, amb les determinacions, però, que després es diran, per la qual cosa informen
favorablement l’atorgament de la llicència sol•licitada.
D’acord amb el que disposen els articles 21.1.ll) de la LBRL i 53 del Decret Legislatiu 2/2003
de 28 d’abril, text refòs de la Llei 8/1987, de 15 d’abril, municipal i de règim local de
Catalunya, sobre la competència de l’alcalde per a l’atorgament de llicències.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer: Concedir a WEAR ME BABY, S.L. la llicència ambiental municipal per a l’exercici de
l’activitat de magatzem de prendes de vestir, ubicada al carrer Comerç, núm. 12 d’aquest
municipi.
Segon: Condicionar l’efectivitat de la present llicència a l’adopció de les determinacions del
projecte i altra documentació complementària presentada i al compliment de les següents:
• No es podrà sobrepassar mai la quantitat de producte utilitzat en el càlcul de la càrrega
de foc.
• S’haurà d’instal•lar la detecció d’incendis.
• Les BIE’s han de cobrir la totalitat de la superfície de l’activitat.
• Haurà d’existir, a menys de 100 metres de l’activitat, un hidrant de diàmetre 100mm
degudament senyalitzat i amb cabal i pressió suficients.
Tercer: En cap cas no es pot iniciar l’exercici de l’activitat fins que no s’hagi efectuat el control
inicial sobre aquesta, que es tradueix en l’aportació, davant l’Ajuntament, de la documentació
següent:
d) Certificat del tècnic de l’execució del projecte on es faci constar l’adequació de
l’activitat a la llicència atorgada.
________________________________________
Page 27
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1121
e) Informe i acta emesos per una Entitat Col•laboradora de l’Administració degudament
acreditada en referència al control inicial de caràcter.
f) Documentació justificativa de què les diferents instal•lacions (electricitat...)
compleixen les reglamentacions vigents i s’han tramitat, si es preceptiu, la seva
legalització davant l’organisme oficial corresponent.
Quart: Per tal de garantir l’adequació permanent de l’activitat a les determinacions legals i les
fixades en la llicència, es sotmetrà l’activitat autoritzada a controls periòdics cada cinc anys, el
primer comptat a partir de l’atorgament de la llicència i, la resta, quatre anys després de la
realització de la corresponent revisió, malgrat que aquesta s’hagi pogut practicar de forma
anticipada.
En tot cas, entre la realització d’una acció de control i la següent no podran transcórrer més de
vuit anys.
Cinquè: La llicència ambiental es revisarà de forma periòdica, a instància del titular de
l’activitat, cada vuit anys a comptar des de la data del seu atorgament o, en el seu cas, a comptar
des de la data de la darrera revisió.
Tanmateix es podran practicar d’ofici revisions anticipades quan es doni qualsevol dels supòsits
previstos a la Llei .
Sisè: Sens perjudici de les accions específiques de revisió i controls establerts - inicial i
periòdic- l’activitat autoritzada resta subjecta en els aspectes mediambientals a l’acció
inspectora de l’Ajuntament, que es podrà dur a terme en qualsevol moment, d’acord amb les
previsions contingudes en la LIIA, així com a les inspeccions periòdiques que estableixi la
legislació sectorial en matèria de prevenció d’incendis, accidents greus i de protecció de la salut.
- - - - - - - - - - - - - - - -
15.- 458/07: Llicència d'obres, expedient 7301.
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7301 a favor de
ARAGON PACHECO ANTONIO.
Fets :
-
En data 21 de desembre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/4095 ARAGON
PACHECO ANTONIO va sol.licitar llicència d’obres per la construcció d'habitatge unifamiliar
aïllat.
-
En data 21 de desembre de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes
per anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres,
i fiances.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
________________________________________
Page 28
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1122
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7301 a ARAGON PACHECO ANTONIO, per la
construcció d'habitatge unifamiliar aïllat, al carrer EUCALIPTUS 8 .
Pressupost d’execució: 118.239,73 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- Les tanques s’ajustaran als requeriments de projecte i a la normativa de la zona.
- El color de les façanes requerirà el vist-i-plau dels Serveis Tècnics.
- Queda prohibit en qualsevol edificació l’emblanquinat de cal a les façanes i teulats.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació
- No es podrà fer una tal.la indiscriminada de l’arbrat existent, només el necessari per la
realització de l’habitatge.
-Els treballs de connexió a la xarxa de clavegueram es realitzaran per l’empresa
autoritzada (SOREA).
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //4.138,39,-// €.
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals
originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //393,83,-//
€.
Fiança per la reposició i/o execució de vorera, conduccions i rases, o qualsevol desperfecte
que es produeixi en el domini públic, per un import de //2.069,20,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
16.- 459/07: Llicència d'obres, expedient 7298.
________________________________________
Page 29
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1123
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7298 a favor de
ECOLIBE RE, SL.
Fets :
-
En data 6 i 25 de juliol de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/2264 i 2468
ECOLIBE RE, SL va sol.licitar la legalització de les obres de construcció d'una nau industrial
que no s'ajusten a la llicència exp. 50066.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7298 a ECOLIBE RE, SL, per la legalització de les
obres de construcció d'una nau industrial que no s'ajusten a la llicència exp. 50066, al carrer
PRIMER DE MAIG 9.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- A les determinacions del projecte de l’expedient de llicència ambiental núm. 15/03.
Tercer.- Haurà d’abonar els següents conceptes mitjançant el sistema d’autoliquidació:
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
17.- 460/07: Llicència d'obres, expedient 7281.
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7281 a favor de
BARDALET VIÑALS SILVIA.
________________________________________
Page 30
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1124
Fets :
-
En data 29 de novembre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/3837 BARDALET
VIÑALS SILVIA va sol.licitar llicència d’obres per la reforma d'habitatge.
-
En data 29 de novembre de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes
per anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres,
i fiances.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7281 a BARDALET VIÑALS SILVIA, per la reforma
d'habitatge unifamiliar aïllat, al carrer AV COSTA BRAVA 21 .
Pressupost d’execució: 114.222,40 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- El color de les façanes requerirà el vist-i-plau dels Serveis Tècnics.
- L’edifici existent és un volum disconforme, així doncs les obres a realitzar són i seran les de
consolidació i rehabilitació del volum existent.
- Queda prohibit en qualsevol edificació l’emblanquinat de cal a les façanes i teulats.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //3.997,78,-// €.
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
________________________________________
Page 31
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1125
Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals
originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //150,00,-//
€.
Fiança per la reposició i/o execució de vorera, conduccions i rases, o qualsevol desperfecte
que es produeixi en el domini públic, per un import de //1.998,89,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
18.- 461/07: Llicència d'obres, expedient 7279.
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7279 a favor de
BATLLE BARDALET PAU.
Fets :
-
En data 28 de novembre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/3818 BATLLE
BARDALET PAU va sol.licitar llicència d’obres per l'ampliació de l'Hostal Mallorquines.
-
En data 28 de novembre de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes
per anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres,
i fiances.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7279 a BATLLE BARDALET PAU, per l'ampliació
de l'Hostal Mallorquines, al carrer C. MALLORQUINES 1.
Pressupost d’execució: 147.198,17 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
________________________________________
Page 32
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1126
- L’adequació del terreny ubicat en sòl no urbanitzable de recollida de residus produïts per
l’establiment , no serà de caràcter exclusiu de l’establiment si no que reforçarà la recollida
domiciliària dels habitatges propers així com de la resta de la ciutadania de Sils.
- El color de les façanes requerirà el vist-i-plau dels Serveis Tècnics.
- Queda prohibit en qualsevol edificació l’emblanquinat de cal a les façanes i teulats.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //5.151,94,-// €.
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals
originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //300,00,-//
€.
Fiança per la reposició i/o execució de vorera, conduccions i rases, o qualsevol desperfecte
que es produeixi en el domini públic, per un import de //2.575,97,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
19.- 462/07: Llicència d'obres, expedient 7296.
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7296 a favor de PEREZ
GIL FRANCISCO.
Fets :
-
En data 13 de desembre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/3991 PEREZ GIL
FRANCISCO va sol.licitar llicència d’obres per la legalització d'ampliació i modificació de
projecte expt. 50331.
-
En data 13 de desembre de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes
per anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres,
i fiances.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
________________________________________
Page 33
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1127
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7296 a PEREZ GIL FRANCISCO, per la legalització
d'ampliació i modificació de projecte expt. 50331, al carrer TARRAGONA 28.
Pressupost d’execució: 39.594,59 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- Les tanques s’ajustaran als requeriments de projecte i a la normativa de la zona.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //1.385,81,-// €.
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals
originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //300,00,-//
€.
Fiança per la reposició i/o execució de vorera, conduccions i rases, o qualsevol desperfecte
que es produeixi en el domini públic, per un import de //692,91,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
20.- 463/07: Llicència d'obres, expedient 7248.
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7248 a favor de GRUP
DE DISTRIBUCIO COSTA BRAVA SA.
Fets :
-
En data 11 d'octubre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/3242 GRUP DE
DISTRIBUCIO COSTA BRAVA SA va sol.licitar llicència d’obres per l'ampliacio de
magatzems.
-
En data 16 d'octubre de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes per
anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres, i
fiances.
-
En data 26 d’octubre de 2007 va emetre informe l’arquitecte municipal.
________________________________________
Page 34
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1128
-
Com a conseqüència d’aquest informe, l’interessat rebé un requeriment municipal en el qual
se li instava a presentar plànol de façanes exteriors en compliment de la A.T.M. i alçats
exteriors de les tanques amb els requeriments de l’article 147.
-
En data 13 de desembre de 2007 l’interessat aportà la documentació que li havia estat
reclamada.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7248 a GRUP DE DISTRIBUCIO COSTA BRAVA
SA, per l'ampliacio de magatzems, al carrer TALLERS 18 .
Pressupost d’execució: 602.688,24 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- Les tanques s’ajustaran als requeriments de projecte i a la normativa de la zona.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació.
- Si en un futur es preveu desenvolupar una activitat en la nova ampliació, la instal.lació i la
posada en funcionament d’aquesta restaran subjectes, respectivament, a l’obtenció del certificat
de compatibilitat del projecte amb el planejament urbanístic i a l’obtenció de la llicència de
l’activitat corresponent i a la deguda comprovació, d’acord amb la legislació sectorial. La
concessió d’aquesta llicència d’obres no donarà lloc a cap indemnització en el supòsit que
l’informe emès per l’organisme competent, respecte a l’activitat, fos desfavorable, s’haguéssin
de practicar esmenes al projecte, o bé l’ús no fos admès.
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //21.094,09,-// €.
________________________________________
Page 35
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1129
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals
originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //4.823,49,-//
€.
Fiança per la reposició i/o execució de vorera, conduccions i rases, o qualsevol desperfecte
que es produeixi en el domini públic, per un import de //10.547,04,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
21.- 464/07: Llicència d'obres, expedient 7276.
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7276 a favor de
HABICAT 2004, SL.
Fets :
-
En data 21 de novembre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/3729 HABICAT
2004, SL va sol.licitar llicència d’obres per la construcció d'un edifici plurifamiliar, local
comercial i aparcaments.
-
En data 21 de novembre de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes
per anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres,
i fiances.
-
En data 10 de desembre l’arquitecte municipal va emetre informe.
-
Com a conseqüència d’aquest informe, l’interessat rebé un requeriment municipal en el qual
se li instava a presentar projecte d’aparcament amb el compliment dels requeriments dels DB de
Seguretat en cas d’incendi SI, Seguretat i d’Utilització SU, Db-HS 3 Qualitat aire interior,
projecte de telecomunicacions, susbanació de la situació de les plaques solars i la presentació de
solucions alternatives pel que fa a les zones de càrrega i descàrrega.
-
En data 19 de desembre de 2007 l’interessat aporta la documentació que li havia estat
reclamada.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
________________________________________
Page 36
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1130
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7276 a HABICAT 2004, SL, per la construcció d'un
edifici plurifamiliar, local comercial i aparcaments, al carrer SANT JORDI, núms. 1 - 5 .
Pressupost d’execució: 788.338,85 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Al ser només el projecte Bàsic el presentat , no es podran iniciar les obres sense la presentació
i aprovació del projecte d’Execució i la documentació annexa: Projecte Executiu complert i
visat, compliment de l’estudi de seguretat viària presentat, conjuntament amb plànol de les
tanques a vial i laterals amb el compliment de la normativa de la zona, adequació i justificació
del nou Codi Tècnic de l’edificació, Programa de Control i assumeix Arquitecte têcnic.
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- Real Decreto-Ley 1/1998, de 27 de febrer i el Real Decreto 279/1999, de 22 de febrer, en tot
allò referent a les característiques del servei de telefonia bàsica.
- Abans de l’ocupació s’haurà d’acreditar en els certificats finals d’obra el compliment de les
obligacions establertes als Decrets 116/2000 i 117/2000, de 20 de març en tot allò referent a les
característiques dels serveis de telecomunicacions per cable i senyals de radiodifusió, televisió i
altres serveis de dades associats procedents d’emissions terrestres i de satèl.lit.
: Si en un futur es preveu desenvolupar una activitat en els locals, la instal.lació i la posada en
funcionament d’aquesta restaran subjectes, respectivament, a l’obtenció del certificat de
compatibilitat del projecte amb el planejament urbanístic i a l’obtenció de la llicència de
l’activitat corresponent i a la deguda comprovació, d’acord amb la legislació sectorial. La
concessió d’aquesta llicència d’obres no donarà lloc a cap indemnització en el supòsit que
l’informe emès per l’organisme competent, respecte a l’activitat, fos desfavorable, s’haguéssin
de practicar esmenes al projecte, o bé l’ús no fos admès.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació
-Els treballs de connexió a la xarxa de clavegueram es realitzaran per l’empresa
autoritzada (SOREA).
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //27.591,86,-// €.
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals
originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //5.558,38,-//
€.
Fiança per la reposició i/o execució de vorera, conduccions i rases, o qualsevol desperfecte
que es produeixi en el domini públic, per un import de //13.795,93,-// €.
Taxa de clavagueram, per import de //701,00,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
22.- 465/07: Llicència d'obres, expedient 7284.
________________________________________
Page 37
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1131
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7284 a favor de
SISTEMAS E IMAGEN PUBLICITARIA SL.
Fets :
-
En data 3 de desembre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/3881 SISTEMAS E
IMAGEN PUBLICITARIA SL va sol.licitar llicència d’obres per la instal.lació d'un monoposte
publicitari.
-
En data 11 de desembre l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes per anàlisi
d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres, i fiances.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7284 a SISTEMAS E IMAGEN PUBLICITARIA SL,
per la instal.lació d'un monoposte publicitari, al carrer TALLERS/CARRETERA C-63 .
Pressupost d’execució: 20.040,00 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- S’haurà d’adaptar als requeriments de l’article 31.3 de la Llei 25/1988 de 29 de juliol de
Carreteres.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //701,40,-// €.
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
________________________________________
Page 38
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1132
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
23.- 466/07: Llicència d'obres, expedient 7299.
Identificació de l’expedient : Expedient Llicència d’Obra Major núm. 7299 a favor de
FISCHBACH IBERICA SA.
Fets :
-
En data 18 de desembre de 2007 i amb Registre General d'Entrada 2007/4027 FISCHBACH
IBERICA SA va sol.licitar llicència d’obres per la construcció d'una nau industrial.
-
En data 18 de desembre de 2007 l’interessat va presentar autoliquidació i abonar les taxes
per anàlisi d’expedients de llicències d’obres, impost sobre construccions, instal.lacions i obres,
i fiances.
-
Els serveis tècnics i jurídics han emès l’informe corresponent.
Fonaments de dret :
- Decret Legislatiu 1/2005 de 26 de juliol, pel que s’aprova el text refòs de la Llei 2/2002, de 14
de març, d’Urbanisme.
-
Decret 305/2006, de 18 de juliol, que aprova el Reglament de la Llei 2/2002 d’Urbanisme.
-
Normes Subsidiàries de Planejament, aprovades per la Comissió d'Urbanisme en data 26-
agost-1985, modificades puntualment i aprovades per la C.P.U. en data 16-desembre-1999.
-
Ordenança de Policia Urbanística, aprovada pel Ple del 28-març-1995.
-
Articles 75 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, Reglament d'Obres, Activitats i
Serveis.
- Article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, text refós de la Llei 8/1987, de 15
d’abril, Municipal i de Règim Local de Catalunya.
- Decret de l'Alcaldia del 5 de juliol de 2007, de Delegació d'atribucions de l'Alcaldia en la
Junta de Govern Local.
La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent
ACORD :
Primer.- Atorgar llicència d’obres, Exp. 7299 a FISCHBACH IBERICA SA, per la construcció
d'una nau industrial, al carrer INDUSTRIA 12.
Pressupost d’execució: 262.091,28 €.
Segon.- Condicionar l’efectivitat d’aquesta llicència al compliment de les condicions particulars
següents:
- Es complirà el Decret 1627/1997 de 24 d’octubre de Seguretat i Higiene en el Treball.
- Les façanes es tractaran amb acabats propis,.
- Les tanques s’ajustaran als requeriments i mides presentades en projecte.
- Si en un futur es preveu desenvolupar una activitat en el nou immoble, la instal.lació i la
posada en funcionament d’aquesta restaran subjectes, respectivament, a l’obtenció del certificat
de compatibilitat del projecte amb el planejament urbanístic i a l’obtenció de la llicència de
l’activitat corresponent i a la deguda comprovació, d’acord amb la legislació sectorial. La
________________________________________
Page 39
Pg. Sts. Cosme i Damià, 2 - 17410 SILS - Telèfon 972/ 16 80 00 - Fax 972/ 85 36 17
1133
concessió d’aquesta llicència d’obres no donarà lloc a cap indemnització en el supòsit que
l’informe emès per l’organisme competent, respecte a l’activitat, fos desfavorable, s’haguéssin
de practicar esmenes al projecte, o bé l’ús no fos admès.
- Previ començament de les obres s’haurà de tancar tota la zona d’actuació amb tanca metàl.lica
amb suports autoportants, indicant situació i emplaçament de la mateixa, deixant lliures totes les
zones de domini públic. Si les característiques de l’obra requereixen l’ocupació del domini
públic (vorera o vial), s’haurà d’obtenir la prèvia autorització per l’ocupació
Tercer.- Aprovar les liquidacions següents:
Impost sobre construccions, instal.lacions i obres, d’acord amb el que estableix l’article 102
del Reial Decret Legislatiu 2/2004, Text Refòs de la Llei d’Hisendes Locals i l’Ordenança
Fiscal reguladora, per un import de //9.173,19,-// €.
Taxes per anàlisis d’expedients de llicències d’obres, per import de //206,00,-// €.
Fiança per a respondre de la correcta gestió de terres, runes i altres matèries residuals
originades en l’activitat de construcció, enderroc o excavació, per un import de //630,80,-//
€.
Fiança per la reposició i/o execució de vorera, conduccions i rases, o qualsevol desperfecte
que es produeixi en el domini públic, per un import de //4.586,60,-// €.
Quart.- Donar trasllat del present acord a l'interessat .
- - - - - - - - - - - - - - - -
24.- 467/07: Torn de paraules.
Es debaten diversos temes del funcionament dels diversos serveis que presta la Corporació.
Les regidories delegades informen dels assumptes de la seva competència.
I no havent-hi més assumptes a tractar, el President aixecà la sessió, de la qual, com a secretari,
dono fe.
L’alcalde - president,
La secretària accidental,
Martí Nogué Selva
Teresa Martorell Martí