dissabte, 19 de desembre del 2009

Nou espectacle Nogué als Quaderns: IDS defensa els pisos i ataca les crítiques al seu Nyap urbanisme


Obstacle rera obstacle

En ell darrer ple municipal ordinari del 5 de novembre estava previst aprovar una modificació de Normes subsidiàries de planejament urbanístic que hauria permés (! permès) desenvolupar el sector de l’antiga Central. La proposta s’havia treballat amb veïns, equip redactor contractat i serveis tècnics municipals, i estava madura per ser aprovada. Sobretot tenint en compte que els veïns ja fa tres anys que hi inverteixen temps i diners i que esperen una resolució positiva.

(... Bla, bla, bla, ....)

Seria un error molt greu, creiem nosaltres, continuar per aquest camí i impedir l’aprovació en aquesta legislatura del sector central i, encara més, del POUM, ja enllestit, ja que significaria una pèrdua de temps i una despesa desorbitada per el ((!) on és el Mestre Pompeu?) municipi. O potser esperen que arribi la pre-campanya electoral i poder fer “bullir l’olla” amb aquests temes?



Extracte de l'article d'IDS al Quadern de Sils, en defensa del Nyap Urbanisme i no són citades les activitats de promotor immobiliari del regidor Joan Cot en Sòl no urbanitzable, ni els controvertits assumptes de l'edificabilitat de les parcel.les d'en Nogué i les maniobres d'anul.lació de llicències de Nyap i immediata legalització en frau de llei: Interès general o interès particular?

.