diumenge, 24 de juliol del 2016

Els quaderns del govern de Sils esdeven definitivament una eina de propaganda sectària al servei del Nogué

El president Puigdemont s'adreça a la ciutadania de Sils i els quaderns, en agraïment, l'envien a la pàgina 35 amb una pèssima maquetació.

Un estrany escrit del Nogué, el Juli i el Miralles, que amaga la desobediència a la sentència del Nyap, el show de l'estelada, l'enderroc del Mànix  i que a més mostra la incapacitat de resoldre el problema dels barracons i la carretera GI-555, pel contrari, apareix a les primeres pàgines.






Per dignitat nacional i institucional us oferim l'escrit adreçat a la ciutadania silenca pel president de la Generalitat:



AMB MOTIU DELS 50 ANYS DE L’EXPOSICIÓ DE FLORS.

Missatge del President de la Generalitat

Fa molts anys que a Sils parleu el llenguatge de les flors, en una feliç iniciativa que va arrencar ara fa mig segle. És una activitat que destaca per dues constants que ennobleixen un poble: la perseverança i la col·laboració. Perseverança per mantenir, contra tota mena de dificultats, el que era una bona idea i una manifestació que diu molt de la societat que la protagonitza. Col·laboració entre gent de generacions diverses, de pensaments i vides diferents que, no obstant això, troben un motiu fabulós per actuar com a còmplices voluntaris per al bé comú.


El resultat salta a la vista de tothom i genera aquells intangibles que fan que una comunitat tingui més autoestima i generi admiració entre els qui la visiten. Val la pena, diguem, de viure entre una gent que és capaç d’ajudar-se i d’estimar-se d’aquesta manera.


Ja us podeu imaginar que, havent tingut el privilegi d’haver estat alcalde de Girona, sé perfectament de què us parlo si us dic com en són d’importants aquests valors. I com en són d’importants, és clar, les flors. Quan una comunitat de persones recorre a les flors per adreçar-se als altres no pot triar un llenguatge millor; és tota una declaració d’intencions.


Cal que no perdem mai la capacitat d’agrair l’esforç dels qui ens han precedit i ens han llegat un món millor del que ells van rebre, i cal agrair, doncs, a les persones pioneres de la vostra festa que vagin sembrar flors entre la gent de Sils, perquè avui podem gaudir del resultat.


Com a president de la Generalitat, i també com a fill d’aquesta comarca nostra, us expresso el meu agraïment a tots i a totes els qui heu fet possible aquest èxit, i us felicito per aquests 50 anys. Enhorabona!

CARLES PUIGDEMONT I CASAMAJÓ

President de la Generalitat