dimecres, 1 d’octubre del 2008

Sectarisme sense complexes: El Quadern de Sils (i Vallcanera) no informa de l'acord del transport escolar gratuït


La llista d'IDS-PM


L'extracte d'acords ni cap altra secció del Quadern de Sils (i Vallcanera) no informa en la seva darrera edició de l'acord del Ple de 3 de juliol que va aconseguir la gratuïtat del transport escolar no obligatori per una moció aprovada pels grups municipals d'ICV, CiU i AMS del que no va participar IDS i que l'alcalde va obligar a votar dues vegades en un intent desesperat que algun grup canviés el seu vot. Els seus crits, però, van aconseguir l'efecte contrari i des de llavors són diversos els acords on l'oposició vota contra del criteri de l'equip de govern.

Els quaderns, en canvi, sí recullen sota l'epígraf "Transport escolar no obligatori" un acord anterior que no és el que ha suposat la bona notícia per les famílies silenques de no haver de pagar 178 € per alumne.

També l'edició corresponent a Setembre de 2008, presenta escrits contradictoris respecte a La Quitxalla on es titlla la situació de difícil en un text i es parla de perfecta direcció en substitució en un altre. Més que el Quadern del poble sembla una crònica de despropòsits i justificacions poc sostenibles, això sí amb molta foto de la colla d'IDS.

Estan augmentant les crítiques a la utilització partidista, propagandística i poc objectiva del mitjans de comunicació municipal, com ara el propi Quadern de Sils (i Vallcanera) i el web municipal, que alguns consideren que estan al servei d'IDS i dels serveis tècnics igual o fins i tot més que no passava abans.

Ignorem quina persona és la responsable de la polèmica secció dels extractes d'acords, però el consell de redacció (que sembla desconèixer l'acord de nomenar la publicació com com Quadern de Sils i Vallcanera, a proposta de CiU) està format per Narcís Fiqueras, Paco Gonzalo, José Luís Izquierdo i Montserrat Mas.
.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No saben ni perdre ni governar

Anònim ha dit...

No serà l'enganxina qui passa l'extracte d'acords oi?

Anònim ha dit...

Sembla que estan fent llista d'espera pel transport escolar per no donar el servei a part dels alumnes... aquest govern és una vergonya

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
LNC ha dit...

No s'admeten insults

Anònim ha dit...

Resposta per a l'anònim anterior.
Si's plau, una mica de seny.Posem les coses en el seu lloc:tots els nens de Sils que han sol.licitat transport, em consta que, de moment, tenen tots cabuda.
Ah, i no és l'Ajuntament qui fa el seguiment de les sol.licituds.
M'agrada molt el moviment blocaire de Sils i defenso la llibertat d'opinió, el debat, la informació, ...però crec que tothom hauria de fer autocrítica a l'hora d'intervenir i pensar si s'està fent ressó de "ràdio macuto" o no.
La impunitat de l'anonimat és perillosa si no ho fem.
Ei, és la meva modesta opinió.

Anònim ha dit...

El problema que és que no deixen sol.licitar més i en el tema de la llar d'infants són unes quantes les famílies a les que han dit que no hi ha lloc a La Quitxalla.

Trobo que la manipulació i la manca de transparència ve de l'ajuntament i són els primers en llençar rumors. També és la meva modesta opinió.

Anònim ha dit...

En los cuadernos de Sils publican lo que les da la gana, sin ningun rigor y de forma arbitraria para los intereses de los de siempre.