diumenge, 12 d’octubre del 2008

Els pisos de lloguer per a joves de Sils costaran només entre 86 i 152 euros al mes


ANNA PUIG. Sils.

Els pisos de lloguer per a joves que promou l'Ajuntament de Sils costaran entre 86 i 152 euros al mes. En concret són set habitatges (tres de 43 metres quadrats, tres de 52 i un de 76) situats a l'antiga residència dels mestres, un edifici que s'està reformant. Els pisos ja estan adjudicats i les claus s'entregaran a final d'any. La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va visitar ahir les obres i va ressaltar la necessitat «d'impulsar iniciatives per facilitar als joves l'accés a l'habitatge». El projecte de Sils té un pressupost de 489.360 euros, dels quals 20.931 estan subvencionats per la Generalitat.

Font: El Punt
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú li va explicar a la Consellera d'acció social i ciutadania que,alguns d'aquests amb els que surt a la foto, van denegar l'opertura d'un CRAE a aquest mateix municipi?

Els primers pasos de la Carme Capdevila al món de l'acció social van ser precissament a un Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE)de Girona.

Anònim ha dit...

y alguien le ha explicado que estos mismos socialistas estan a favor de la gestion externa de uno de los pocos servicios sociales de que dispone el pueblo (la llar)?

Anònim ha dit...

algu us ha explicat a aquests dos que no en teniu ni p.... idea del que esteu dient?

Anònim ha dit...

"L’ajuntament encomanarà la gestió del servei públic de l’escola bressol a una persona o entitat mitjançant contracte administratiu"

"Proposta de l’Alcaldia.

Fets :
- En data 29 d’abril de 2008 i amb registre d’entrada núm. 1546 el Jutjat Contenciós Administratiu 3 de Girona notifica el recurs interposat per Fundació Privada Plataforma Educativa contra l’acord núm. 13 de la Junta de Govern Local de data 22 de gener de 2008, que
declara la incompatibilitat de l’activitat de Centre Residencial d’Acció Educativa, i contra
l’acord núm. 42 de la Junta de Govern Local de data 18 de febrer de 2008 que desestima la
llicència d’obres, expedient 2008/9, per a la reforma d’un habitatge unifamiliar aïllat, i la
llicència per a l’exercici de l’activitat de Centre Residencial d’Acció Educativa"

QUI NO TÉ NI P... IDEA DEL QUE ESTÀ DIENT?
He fet dos senzills copia i pega de documents publicats, o no, per l'ajuntament.

DE "TONTOS" CADA COP EN QUEDEN MENYS

LNC ha dit...

Premi especial STIC.CAT
a l'acció solidària i la cohesió social
Fundació Plataforma Educativa

http://www.premisblocs.cat/

Anònim ha dit...

Mucho casco en la foto, peero al marido de la mari tere salvandole el culo cuando lo enganchan que ni pone protecciones en las obras... ¿a quine se creen que engañan?