diumenge, 5 d’octubre del 2008

Dilluns exclusiva: Els documents de la trama de la CUIP -Virgínia Torres, Rut funes i Miquel Pujades- al descobert

Un avançament del que es podrà veure dilluns.



De quina forma la CUIP (candidatura perdedora a l'assemblea del 30-M a Vallcanera) cobrava als parcel.listes de l'EUCM Vallcanera mitjançant factures d'empreses, cotitzacions a la seguretat social i nòmines amb bases mensuals de 2.700 €. Aquesta és la gent que va signar el conveni d'obres i a la que l'Alcalde Nogué va donar suport a l'assemblea amb una persona que legalment mai va ser presidenta de l'EUCM, i ara han posat a l'AMPA del SES de Sils i Riudarenes. La pròpia Virgínia Torres ha assegurat a Vallcanera que estarà a llista d'IDS-PM de les properes eleccions.

Dilluns a les 15 hores al Bloc.
.
.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El marit de la teresa gonzalez, l'amic de l'enganxina, també estava pel mig i tenia molt interès en les obres i el conveni

Anònim ha dit...

Así se pagó la boda de la enana, la muñeca diabolica,

Anònim ha dit...

Ahora la Funes va enseñando nónimas antiguas en el parque pero no dice nada de facturas ni de los viajes que se pegaban con nuestro dinero. A mí me da la impresión que han metido mucho la mano en la Caja: Que devuelvan lo que han cobrado. La teresa y la virginia otro par que van de santas y solo les gusta poner la mano.

Anònim ha dit...

estarà molt bé que posin la Vírginia a IDS, així no la votarà ningú.

Anònim ha dit...

Estos ponian ha parir al Cespedes pero ha ellos quien los pone a parir es la Funes.