dissabte, 18 d’octubre del 2008

La defensa de la llengua i el mestissatge musical servits en un sol plat


Els Joves de Mallorca per la Llengua, una de les entitats veteranes de la defensa del català a les Illes Baleara, saben perfectament que una de les millors maneres d'apropar els joves a la reivindicació lingüística i a la mobilització en defensa del català és la música. El seu Acampallengua, que anualment combina música, acampada i activitats culturals diverses és any rere any un gran èxit.

Però l'Acampallengua no és l'únic event musical que organitzen els amics de JML. Aquests agossarats joves munten cada any, conjuntament amb els no menys veterans Obra Cultural Balear, el festival Mallorcamón, en que les músiques del món i la cultura i llengua balears es fusionen en una nit que serveix per a mostrar la riquesa cultural de les Illes al món i, especialment, als mallorquins “adoptius” provinents d'altres parts del món

Enguany, el Mallorcamón 2008 se celebrarà el proper dissabte dia 18 d'octubre a l'Auditorium de Palma de Mallorca, a les 21:00. El preu per entrada oscil·la entre els 15 i 20 euros, i els artistes convidats són la Cantata de Santa María de Iquique, els xilens Quilapayún i Cap-pela. No hi falteu!


Font: sms25.cat