SILS | DDG
El col·lectiu de cuineres de Sils organitzen el proper dissabte 15 de novembre el darrer sopar de temporada d'enguany, el sopar amb plats típics de tardor. Els sopars de temporada han obtinguit un acolliment extraordinari a Sils i han reunit un centenar de persones en cada ocasió. A banda d'aquest sopar, que tindrà lloc a la sala La Laguna de Sils, el cap de setmana que ve el col·lectiu destinat a conservar i potenciar les receptes més típiques de la cuina catalana oferiran els seus plats en el ja tradicional sopar de l'Hotel Avenida Palace de Barcelona. Es tracta de la setena edició d'aquest sopar on les places són cobejades. La proposta d'enguany és amanida, escudella i carn d'olla, peus de port amb marisc, calamars farcits,vedella amb salafins i conill amb samfaina. Els tiquets d'aquest sopar costen 40 euros i les reserves es poden fer directament a l'hotel barceloní.
Font: Diari de Girona (19/10/2008)
.
Font: Diari de Girona (19/10/2008)
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada