dimecres, 28 d’octubre del 2009

Alcalde socialista detingut per corrupció urbanística junt a ex-càrrecs convergents







Expectants i sorpresos, o convençuts que "ja es veia a venir", més d'un centenar de veïns de Santa Coloma de Gramenet s'han apropat a l'ajuntament de la seva ciutat per seguir l'escorcoll policial vinculat amb l'operació contra la corrupció urbanística que s'ha conegut al matí. La notícia de la inspecció del consistori ha corregut com la pólvora entre els residents a la població i ha motivat que nombrosos veïns, la majoria jubilats, acudissin espontàniament a les portes de l'edifici. Entre els que han apuntat que l'actuació judicial era una cosa inevitable o gairebé, pels "excessos" de l'alcalde, Bartomeu Muñoz (PSC), hi ha diversos representants de l'entitat ciutadana Gent de Gramenet.

.
Font: 3cat24
.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Uno de estos tiene una torre en Vallcanera Park.

Y apoyaba mucho al Nogué

Anònim ha dit...

Sí, el Dobarco

LNC ha dit...

Així en Nogué coneixia en Dobarco, ex-regidor d'urbanisme detintungut?

Anònim ha dit...

Mes d un carrec sindicalista del cinturon rojo residia o resideix per vallcanera, encara que srta estic poc actualitzat

Anònim ha dit...

Ya podrián llamar al Garzón y al Fiscal Anti Corrupción para que Sils támbien fuese Investigada si no que alguien deje las Direcciones donde poder denunciar estos echos por que aqui en Sils hay mucha pero que mucha mierda en la cual y posiblemente el Secretario Municipal y algún que otro Tecnico éstan implicados en casos de Corrupción.

Brown ha dit...

Sr. Anónimo: A que ve lo de que càrrecs sindicalistes del "cinturòn rojo" viuen a Vallcanera?. Vosté s´estima mes que vinguin xorissos que no pas gent lluitadora que no es deixa que li prenguin el pél. Se li veu molt bé el llautó. Qué tal va el PP?

Anònim ha dit...

Tanto pelotazo urbanístico en Sils, ha sido una lamada al PP

Anònim ha dit...

Los del PP ya podria hacer un blog, aunque claro que ya teneis los de la peluquera